Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γιασας παιδες και απο μεναααα,,μια πρωινη βωλτουλα σχετικα ψιλαααα,,,με δυο κυριες ασχωληθηκαμε χωμενες μεσα σε αναμοικτο πουρναρι παλιουρια μεσες,,μας σκασανεεεεε της σηκωνε ο σετερακος 2 και3 φωρες αλα δεν μας δηνανε περιθωρια τουφεκιας:(:( την μια την εκανα ενα DOYBLE αλα χερι ακρας υγειας μιας και μου ξανασηκωθηκε καμια 30αρια μετρα παρακατω πσω απο την πλατιμουυυ.sarcastic.,,ασχετως την καρπωση περασαμε ωμορφα εγω και ο σετερακος μην αφυνωνταστες στην υσηχιατουςςςς.well done. παντως πουλια εχη σκορπιαααα και με λιγο περπατημα παραπανω της βρησκηςςς αλα δυσκολα πουλια;) συνεχειζουμε εως τελουςςςςςς.well done.picture url

γιασας παιδες και απο μεναααα,,μια πρωινη βωλτουλα σχετικα ψιλαααα,,,με δυο κυριες ασχωληθηκαμε χωμενες μεσα σε αναμοικτο πουρναρι παλιουρια μεσες,,μας σκασανεεεεε της σηκωνε ο σετερακος 2 και3 φωρες αλα δεν μας δηνανε περιθωρια τουφεκιας:(:( την μια την εκανα ενα DOYBLE αλα χερι ακρας υγειας μιας και μου ξανασηκωθηκε καμια 30αρια μετρα παρακατω πσω απο την πλατιμουυυ.sarcastic.,,ασχετως την καρπωση περασαμε ωμορφα εγω και ο σετερακος μην αφυνωνταστες στην υσηχιατουςςςς.well done. παντως πουλια εχη σκορπιαααα και με λιγο περπατημα παραπανω της βρησκηςςς αλα δυσκολα πουλια;) συνεχειζουμε εως τελουςςςςςς.well done.picture url
View attachment 9356 καλησπέρα, κάμποσα πουλάκια μας βρήκε ο τορρο σήμερα αλλά λίγο ατυχία γιατί κάποιες είχαν άγιο μείναμε στην μια, καλά ήταν όμως γουστάραμε φερμες και μάτι
Μπράβο σας παλικάρια μου.

Μπραβο σε ολους παιδια , αυτες οι τελευταιες ειναι οι πιο ομορφες
Μπραβο Γιαννη !!!! τετοια μεγαλη μπεκατσα δεν εχω πιασει ποτε στην ζωη μου μονο εχω ακουσει για αυτες
Τελικα η παγωνια κατεβασε καποια πουλια και περασε ευχαριστα η μερα , καταφερα την πρωτη εστω και με την τριτη τουφεκια ενω οι αλλες δυο που βρηκαμε μας κανανε γυρω γυρω το βουνο χωρις ευκαιρια για τουφεκια μονο χαζεψα το ομορφο πεταγμα τους απο μακρια

image storage online

Μπραβο σε ολους παιδια , αυτες οι τελευταιες ειναι οι πιο ομορφες
Μπραβο Γιαννη !!!! τετοια μεγαλη μπεκατσα δεν εχω πιασει ποτε στην ζωη μου μονο εχω ακουσει για αυτες
Τελικα η παγωνια κατεβασε καποια πουλια και περασε ευχαριστα η μερα , καταφερα την πρωτη εστω και με την τριτη τουφεκια ενω οι αλλες δυο που βρηκαμε μας κανανε γυρω γυρω το βουνο χωρις ευκαιρια για τουφεκια μονο χαζεψα το ομορφο πεταγμα τους απο μακρια

image storage online
Μπράβο σου Σταύρο, είδες τρία πουλάκια, στομιασε και η σκυλίτσα.....μια χαρά περάσατε.......congrats.
Για πες μου το μυστικό πως βρίσκεις αυτές με τις κοντές μύτες να σου πω το μυστικό να βρίσκεις τις καλοθρεμένες ....sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα στην παρέα.Σήμερα πρωί δεν κατάφερα να βγω λόγω αγώνα ποδοσφαίρου του μεγάλου μου γιου.Έτσι βγήκα μεσημεράκι ....βρήκαμε 2 πουλάκια που με πέθαναν στο ποδάρωμα.Τελικά κλείσαμε και τα δύο αλλά στο πρώτο στην αγωνία να φθάσω στην ποντοφέρμα πάτησα κατα λάθος την σκανδάλη με αποτέλεσμα να ρίξω κατά ρυπάς και να ξεσηκώσω το πουλί μακριά.Τεσπά στην δεύτερη ήμουν πιο τυχερός με την 2η τουφεκιά καθώς αν και σηκώθηκε μακριά ένα rotweill becasse no8 την δίπλωσε και έπεσε.
https://postimg.cc/WDvkjMz6

Έξοδος σήμερα από τις 08:30 ως τις 14:30 με 2 φιλαράκια Γιώργο κ Νίκο με τα σκυλάκια μας Ria, Kent και Rass στα ψιλά αφού ήθελαν τα παιδιά...:)
Τρομερός παγετός το πρωί στους
- 4 oC στο μέρος, εκ των οποίων τα βόρια τμήματα το χιόνι δν είχε λιώσει καλά έπειτα από την πρόσφατη κακοκαιρία.....
Σύνολο βρείκαμε 2 πουλάκια στις ΒΔ πλεύρες....το ένα εντελώς ακατάδεκτο καθώς δν προλάβαμε να πάμε στη φέρμα του 2 χρονών Kent...μόλις στο 2ο "μπιπ" σηκώθεικε η κυρία....έπειτα ψάξαμε στο υπόλοιπο ρέμα....ο Rass κ η Ρία τη γύρευαν έξω από το πυκνό αλλά η κυρία είχε περπατήσει στα σφιχτά κ ξεκουραζόταν......τη μπεκάτσα την εντόπισε ο 6 χρόνων Rass μέσα στα πολύ σφιχτά η οποία ήταν δεκτηκή στη φέρμα για κανά 2'...αφού σηκώθεικε αθόρυβα, εγώ την περίμενα να βγει επάνω μου αλλά με έπεξε μπάλα....:(...μου βγείκε περίπου στα 35m δεξιά μου σύριζα με τα πουρνάρια κ τις αγραπιδιές και τις έκανα 2 δύσκολες τουφεκιές οριακές διότι μου έβαζε εμπόδια......:mad: ...1ο διασποράς κ 2ο με συγκεντρωτήρα, έτσι κι εγώ την κλαμπάνισα....sarcastic.
Ωραία ήταν η βόλτα και την ευχαριστηθείκαμε και ξεμουδιάσαμε....

20200209_101734.jpg

20200209_101626.jpg

20200209_100843.jpg

20200209_100854.jpg

received_218073465890216.jpeg

.shake hands.
Εδώ ψηλά σε εμάς, χιόνι κ πολύ μείον.. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να βγάλω μερικά πουλιά για καθάρισμα για ένα όμορφο τραπέζι με καλούς φίλους στην ορεινή μου καλύβα........ View attachment 9381
Ωραίος......

Καλησπέρα στην παρέα.Σήμερα πρωί δεν κατάφερα να βγω λόγω αγώνα ποδοσφαίρου του μεγάλου μου γιου.Έτσι βγήκα μεσημεράκι ....βρήκαμε 2 πουλάκια που με πέθαναν στο ποδάρωμα.Τελικά κλείσαμε και τα δύο αλλά στο πρώτο στην αγωνία να φθάσω στην ποντοφέρμα πάτησα κατα λάθος την σκανδάλη με αποτέλεσμα να ρίξω κατά ρυπάς και να ξεσηκώσω το πουλί μακριά.Τεσπά στην δεύτερη ήμουν πιο τυχερός με την 2η τουφεκιά καθώς αν και σηκώθηκε μακριά ένα rotweill becasse no8 την δίπλωσε και έπεσε.
https://postimg.cc/WDvkjMz6
Φαντάζομαι τη τρομάρα που θα πήρες με τις τουφεκιές. Θα μου επιτρέψεις μια φιλική συμβουλή.....εφόσον έχει δικανο μπορείς να το έχεις ανοικτό όταν περνάς μέσα από πυκνά, το δικανο προσφέρει την απόλυτη ασφαλεια απλά με ένα κλικ στη πεταλούδα. Μου έχει τύχη και εμένα παλαιότερα και έκανα κάνα μισάωρο να συνέλθω από τη τρομάρα.......

αλη μια ωμορφη εξωδος και σημερα ασχαιτως την καρπωση,,,,,επιασα ψιλα σε κλαδι ωπου μια κυρια σε ποντοφερμαριζματα του σετερακου μας εφηγε καμια 30αρια μετρα μπρωστα:mad: μετα αλαξα μερως αναμοικτο πουρναρι κλαδι,,, και εκη ακουω τον οσκαρ σε φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,,ξαφνικα σηκωνεται η κυρια αλα δεν την ειδα παρα μωνο οταν βγηκε απο τα πουρναρια καμια 25αρια μετρα μακριαμου και μας εφυγε καμια 100ωστι μετρα μπρωστα και απλα την χαζευα εως οτου χαθηκε απο τα ματιαμουυυυυ,στο λεπτο επανω και ληγωτερο ακουω αλη μια κυρια να κανη βατραχωπηδηματααα η ωπεια εσερνε τον σετερακο στα σφυχτα με πωδαρωμαααααα και στο τελος μας εφυγεεεεε,, δυο κυριες μαζι καθωντουσαν εκη στα σφυχτα,,,στο τελος μαζεψα τα νευραμου και την κωπανησααααα.hair. παντως ο σετερακος πηγαινη παρααα πωλη καλα με της κυριεςςς και αυτο εχη σημασια για μενα φετως σαν αβγαλτο σκυλακι.well done.

Εδώ ψηλά σε εμάς, χιόνι κ πολύ μείον.. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να βγάλω μερικά πουλιά για καθάρισμα για ένα όμορφο τραπέζι με καλούς φίλους στην ορεινή μου καλύβα........ View attachment 9381
Αυτο στην ορεινη καλυβα μου αρεσε

Φαντάζομαι τη τρομάρα που θα πήρες με τις τουφεκιές. Θα μου επιτρέψεις μια φιλική συμβουλή.....εφόσον έχει δικανο μπορείς να το έχεις ανοικτό όταν περνάς μέσα από πυκνά, το δικανο προσφέρει την απόλυτη ασφαλεια απλά με ένα κλικ στη πεταλούδα. Μου έχει τύχη και εμένα παλαιότερα και έκανα κάνα μισάωρο να συνέλθω από τη τρομάρα.......
Γιάννη πιστεψέ με το πήρα το μάθημα,το έκανα πιο παλιά αλλά επειδή έσκυβα δεν βόλευε και μου φεύγαν και τα φυσίγγια,αλλά πανω απ όλα προέχει η ασφάλεια...

Τελικά μετά από καιρό με την κάθοδο στο χωριό κάναμε και την βόλτα μας.
Αποτέλεσμα αν και δεν ανεβήκαμε στο ορεινό με τον αδελφό λόγω εργασιών στα κτήμα.... Φύτεμα νέων ελιών... Εγώ μην μπορώντας να κάτσω χωρίς βόλτα εξορμησα δίπλα στο χωριό με τα πόδια μήπως και είχε κατεβάσει καμία ο αέρας των προηγούμενων ημερών μιας και είμαστε χαμηλά και για να πέσουν μπεκάτσες πρέπει να κάνει πολύ κρύο και χιόνια στα ορεινά....
Τελικά εκεί που δεν περίμενα στην κορυφή μιας ρεματιά και σε σημείο με κοντά πουρνάρια βλέπω το σκυλάκι φερμα.... Εκεί έχω άλλη φορά χτυπήσει λαγό.... Λέω λες α είναι κάνας αυτιά γιατί δεν τους φερμαρουμε και να γελάσουμε μιας και δεν έχει φερμαρει ποτέ? Ουτε λόγος για ντουφεκια μην παρεξηγηθώ κιόλας και ανεβαίνω σε ένα βραχάκι για καλύτερη ορατότητα.... Με το που ανεβαίνω σε ένα λεπτό βλέπω την κύρια να την κάνει με χίλια Ευθεία μπροστά και χαμηλά πάνω από τα κοντοπουρναρα που αν δεν είχα ανέβει στο βράχο δεν θα έπαιρνα χαμπάρι.... Πατάω την πρώτη κάνη τίποτα λέω σοβαρεψου αυτο είναι δώρο δεν χάνεται.... Όντως με την δεύτερη κάνη η κυρία μας ακολούθησε κάνοντας πολύ χαρούμενους μιας και δεν περίμενα να βρω τίποτα.
Μετά με φτερά στα πόδια ανέβηκα Εν άλλο βορεινό ρέμα ελπίζοντας ότι θα βρω και άλλη αλλά τίποτα....
Εξαιρετικά για εμενα λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους ελπίζω σε άλλη μιεξοδο για φέτος....
ΥΓ. Την επόμενη μέρα σε άλλο σημείο πάλι με τα πόδια βρήκαμε άλλη μια αλλά μας τη έκανε.... Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία μην σας κουράσω...

αλη μια ωμορφη εξωδος και σημερα ασχαιτως την καρπωση,,,,,επιασα ψιλα σε κλαδι ωπου μια κυρια σε ποντοφερμαριζματα του σετερακου μας εφηγε καμια 30αρια μετρα μπρωστα:mad: μετα αλαξα μερως αναμοικτο πουρναρι κλαδι,,, και εκη ακουω τον οσκαρ σε φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,,ξαφνικα σηκωνεται η κυρια αλα δεν την ειδα παρα μωνο οταν βγηκε απο τα πουρναρια καμια 25αρια μετρα μακριαμου και μας εφυγε καμια 100ωστι μετρα μπρωστα και απλα την χαζευα εως οτου χαθηκε απο τα ματιαμουυυυυ,στο λεπτο επανω και ληγωτερο ακουω αλη μια κυρια να κανη βατραχωπηδηματααα η ωπεια εσερνε τον σετερακο στα σφυχτα με πωδαρωμαααααα και στο τελος μας εφυγεεεεε,, δυο κυριες μαζι καθωντουσαν εκη στα σφυχτα,,,στο τελος μαζεψα τα νευραμου και την κωπανησααααα.hair. παντως ο σετερακος πηγαινη παρααα πωλη καλα με της κυριεςςς και αυτο εχη σημασια για μενα φετως σαν αβγαλτο σκυλακι.well done.
Ρε φίλε θα πάρεις καμία μπεκατσα φέτος; την τελευταία την πήρες πέρσι τα Χριστούγεννα .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic. .very funny..very funny..yell at..yell at..bye2.

Status
Not open for further replies.
Back