Σ'ευχαριστώ πολλή φίλε....Μπράβο Γιάννη, πάντα τέτοια!!

Αλλά για να είναι ειλικρινής η σημερινή είναι μισή μισή με τον καλό μου φίλο Κώστα και φυσικά τα σκυλάκια του......
Σ'ευχαριστώ πολλή φίλε....Μπράβο Γιάννη, πάντα τέτοια!!
γιασας παιδες και απο μεναααα,,μια πρωινη βωλτουλα σχετικα ψιλαααα,,,με δυο κυριες ασχωληθηκαμε χωμενες μεσα σε αναμοικτο πουρναρι παλιουρια μεσες,,μας σκασανεεεεε της σηκωνε ο σετερακος 2 και3 φωρες αλα δεν μας δηνανε περιθωρια τουφεκιαςτην μια την εκανα ενα DOYBLE αλα χερι ακρας υγειας μιας και μου ξανασηκωθηκε καμια 30αρια μετρα παρακατω πσω απο την πλατιμουυυ
,,ασχετως την καρπωση περασαμε ωμορφα εγω και ο σετερακος μην αφυνωνταστες στην υσηχιατουςςςς
παντως πουλια εχη σκορπιαααα και με λιγο περπατημα παραπανω της βρησκηςςς αλα δυσκολα πουλια
συνεχειζουμε εως τελουςςςςςς
picture url
![]()
Μπράβο σας παλικάρια μου.View attachment 9356 καλησπέρα, κάμποσα πουλάκια μας βρήκε ο τορρο σήμερα αλλά λίγο ατυχία γιατί κάποιες είχαν άγιο μείναμε στην μια, καλά ήταν όμως γουστάραμε φερμες και μάτι
Μπράβο σου Σταύρο, είδες τρία πουλάκια, στομιασε και η σκυλίτσα.....μια χαρά περάσατε......Μπραβο σε ολους παιδια , αυτες οι τελευταιες ειναι οι πιο ομορφες
Μπραβο Γιαννη !!!! τετοια μεγαλη μπεκατσα δεν εχω πιασει ποτε στην ζωη μου μονο εχω ακουσει για αυτες
Τελικα η παγωνια κατεβασε καποια πουλια και περασε ευχαριστα η μερα , καταφερα την πρωτη εστω και με την τριτη τουφεκια ενω οι αλλες δυο που βρηκαμε μας κανανε γυρω γυρω το βουνο χωρις ευκαιρια για τουφεκια μονο χαζεψα το ομορφο πεταγμα τους απο μακρια
image storage online
Ωραίος......Εδώ ψηλά σε εμάς, χιόνι κ πολύ μείον.. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να βγάλω μερικά πουλιά για καθάρισμα για ένα όμορφο τραπέζι με καλούς φίλους στην ορεινή μου καλύβα........ View attachment 9381
Φαντάζομαι τη τρομάρα που θα πήρες με τις τουφεκιές. Θα μου επιτρέψεις μια φιλική συμβουλή.....εφόσον έχει δικανο μπορείς να το έχεις ανοικτό όταν περνάς μέσα από πυκνά, το δικανο προσφέρει την απόλυτη ασφαλεια απλά με ένα κλικ στη πεταλούδα. Μου έχει τύχη και εμένα παλαιότερα και έκανα κάνα μισάωρο να συνέλθω από τη τρομάρα.......Καλησπέρα στην παρέα.Σήμερα πρωί δεν κατάφερα να βγω λόγω αγώνα ποδοσφαίρου του μεγάλου μου γιου.Έτσι βγήκα μεσημεράκι ....βρήκαμε 2 πουλάκια που με πέθαναν στο ποδάρωμα.Τελικά κλείσαμε και τα δύο αλλά στο πρώτο στην αγωνία να φθάσω στην ποντοφέρμα πάτησα κατα λάθος την σκανδάλη με αποτέλεσμα να ρίξω κατά ρυπάς και να ξεσηκώσω το πουλί μακριά.Τεσπά στην δεύτερη ήμουν πιο τυχερός με την 2η τουφεκιά καθώς αν και σηκώθηκε μακριά ένα rotweill becasse no8 την δίπλωσε και έπεσε.
https://postimg.cc/WDvkjMz6
Αυτο στην ορεινη καλυβα μου αρεσεΕδώ ψηλά σε εμάς, χιόνι κ πολύ μείον.. Το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να βγάλω μερικά πουλιά για καθάρισμα για ένα όμορφο τραπέζι με καλούς φίλους στην ορεινή μου καλύβα........ View attachment 9381
Που να την δεις που είναι!!!Αυτο στην ορεινη καλυβα μου αρεσε
Γιάννη πιστεψέ με το πήρα το μάθημα,το έκανα πιο παλιά αλλά επειδή έσκυβα δεν βόλευε και μου φεύγαν και τα φυσίγγια,αλλά πανω απ όλα προέχει η ασφάλεια...Φαντάζομαι τη τρομάρα που θα πήρες με τις τουφεκιές. Θα μου επιτρέψεις μια φιλική συμβουλή.....εφόσον έχει δικανο μπορείς να το έχεις ανοικτό όταν περνάς μέσα από πυκνά, το δικανο προσφέρει την απόλυτη ασφαλεια απλά με ένα κλικ στη πεταλούδα. Μου έχει τύχη και εμένα παλαιότερα και έκανα κάνα μισάωρο να συνέλθω από τη τρομάρα.......
Βαλε φωτο αν θελεις ,Ετοιμαζω και εγω μια να ειμαι κοντα στον κυνηγοτοποΠου να την δεις που είναι!!!
Ρε φίλε θα πάρεις καμία μπεκατσα φέτος; την τελευταία την πήρες πέρσι τα Χριστούγεννααλη μια ωμορφη εξωδος και σημερα ασχαιτως την καρπωση,,,,,επιασα ψιλα σε κλαδι ωπου μια κυρια σε ποντοφερμαριζματα του σετερακου μας εφηγε καμια 30αρια μετρα μπρωσταμετα αλαξα μερως αναμοικτο πουρναρι κλαδι,,, και εκη ακουω τον οσκαρ σε φερμα και πρωσπαθω να πιασω μερως ωσο μπωρο,,ξαφνικα σηκωνεται η κυρια αλα δεν την ειδα παρα μωνο οταν βγηκε απο τα πουρναρια καμια 25αρια μετρα μακριαμου και μας εφυγε καμια 100ωστι μετρα μπρωστα και απλα την χαζευα εως οτου χαθηκε απο τα ματιαμουυυυυ,στο λεπτο επανω και ληγωτερο ακουω αλη μια κυρια να κανη βατραχωπηδηματααα η ωπεια εσερνε τον σετερακο στα σφυχτα με πωδαρωμαααααα και στο τελος μας εφυγεεεεε,, δυο κυριες μαζι καθωντουσαν εκη στα σφυχτα,,,στο τελος μαζεψα τα νευραμου και την κωπανησααααα
παντως ο σετερακος πηγαινη παρααα πωλη καλα με της κυριεςςς και αυτο εχη σημασια για μενα φετως σαν αβγαλτο σκυλακι
![]()