Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλή Τσικνοπέμπτη στην παρέα !!!σήμερα ένα 2ωράκι λίγο ψηλότερα παρεα με το ζευγος μου καναμε την βόλτα μας βρήκαμε 2 πουλιά το πρώτο το έχασα στην πρώτη επαφή στην κρίσιμη τουφεκιά δεν είχα εκπυρσοκρότηση του δεύτερου φυσιγγίου δεν γνωρίζω γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει..... η δεύτερη με ωραία φέρμα της Λένας μου σε ένα πουρνάρι την καταφέραμε !!!!
Επιστροφή και το μεσημέρι τσίκνισμα !!!!

γιασου ρε φιλε στεφανε τσικνιααααα,,,για ολο το χωριο ψηνης ρε φιλαρακιι.think.

Καλημέρα στην παρέα.Σήμερα πρωινό τρία αγριεμένα πουλάκια βρήκαμε,πήραμε το ένα και μας σταμάτησε η βροχή.
20200222-100526.jpg

Last edited by a moderator:
Άλλη μια φορά η Αρτεμουλα μας πήρε τα μυαλά.......μιλάμε δεν υπάρχει η σκυλίτσα......4 πουλάκια βρήκαμε, στο πρώτο κομμάτι τα δύο κορίτσια ήταν σε απάτητο κομμάτι και δεν μπόρεσαμε να ζυγωσουμε.
Στο δεύτερο ως συνήθως τη βρήκε πρώτη η σκυλίτσα, πέρασα μέσα από το πυκνό και έφτασα μια ανάσα από τη σκυλίτσα, η μπεκατσα σηκώθηκε μπροστά μου στα 5-6 μέτρα αλλά μόνο την άκουσα, στο 5λεπτο τη βρήκε αμέσως η σκυλίτσα λίγο παραπάνω, σηκώνεται και περνει το κατήφορο σαν το διάολο, περνάει του Κώστα, την κλαμπανισε 2 σμπαρα και μου έρχεται σαν πύραυλος....Μια τουφέκια και η όμορφη καλοθρεμένη βασίλισσα βρέθηκε στην αγκαλιά μου.
Επόμενη φερμα ξανα απο Αρτεμουλα μέσα στο πυκνό, μπαίνω και είμαι στα 5-6 μέτρα πάλι απο τη σκυλίτσα, ο άλλος σκυλάκος να πασχίζει με το δυνατό βορια να πιάσει τη μυρωδιά, σηκώνεται μπροστά μου κατακόρυφα και περνάει από πάνω μου, γυρίζω μέσα στα δέντρα και τη βλέπω μέσα από τα φύλλα για ελαχιστα. Τη τουφέκισα αλλά η τουφέκια μου έφυγε ελάχιστα αριστερά μιας και το πουλί έστριβε. Την ξαναψαξαμε αλλά δεν τη βρήκαμε μιας και πήρε τον ανήφορο στο βουνό. Δεν συνεχίσαμε για σηνερα γιατί καθως πέρναγα μέσα στο πυκνό επεσα και χτύπησα με το γόνατο σε μια πέτρα. Έχω ένα πρήξιμο στο δεξί γόνατο, το έχω με παγοκυστες τώρα, έχει υποχωρήσει λίγο το πρήξιμο αλλά με πονάει ακόμα. Μακάρι να περάσει γιατί αύριο έξοδο πάλι.
* Θα ανεβάσω και το βιντεάκι αργότερα....
20200222_111320.jpg20200222_101243.jpg20200222_145406.jpg

Εισαι παιχταράς μπραβο!
Ωραίο μέρος....και ωραία τουφεκιά... .well done. .love.
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Κώστα το κομμάτι είναι δύσκολο γιατί τα πουλιά είναι βαθιά στο πυκνό. Συνήθως φεύγουν προς τα πάνω στα απάτητα.....αλλά σήμερα αναπάντεχα βγήκε προς τα έξω η βασίλισσα, πρώτη φορά το έκανε.

Σας ευχαριστώ παιδιά.
Κώστα το κομμάτι είναι δύσκολο γιατί τα πουλιά είναι βαθιά στο πυκνό. Συνήθως φεύγουν προς τα πάνω στα απάτητα.....αλλά σήμερα αναπάντεχα βγήκε προς τα έξω η βασίλισσα, πρώτη φορά το έκανε.
Μια ερώτηση τώρα: Σήμερα ο συνκυνηγός μου πήγε για μπεκάτσα με ένα φίλο μας, βρήκαν ένα πουλί περίπου 50-60m μέσα στα πυκνά...το πουλί ήταν δεκτικό στη φέρμα...φαντάσου σηκώθεικε στο 13ο beep και βγείκε έξω κ τη βάρεσαν...μου είπε πως το πουλί ήταν σαν χτηκιό (αδύνατο)....μήπως πρόκειτε για επιστρόφια αυτή η συμπεριφορά του πουλιού;;;;

Μια ερώτηση τώρα: Σήμερα ο συνκυνηγός μου πήγε για μπεκάτσα με ένα φίλο μας, βρήκαν ένα πουλί περίπου 50-60m μέσα στα πυκνά...το πουλί ήταν δεκτικό στη φέρμα...φαντάσου σηκώθεικε στο 13ο beep και βγείκε έξω κ τη βάρεσαν...μου είπε πως το πουλί ήταν σαν χτηκιό (αδύνατο)....μήπως πρόκειτε για επιστρόφια αυτή η συμπεριφορά του πουλιού;;;;
13 beep δεν το λες δεκτικό στη φερμα αν ο σκύλος ανοίγεται πάνω από 100 μέτρα ούτε που θα προλάβεις να πας

Τραυματισμενη στο μαδημα θα το δεις, μου εχει τυχει και εμενα

Όλα πιθανά είναι.

Πιθανόν να ήταν τραυματισμένη και να μην μπορούσε να τραφεί σωστά. Επίσης μπορεί να ήταν από αποδημία όποτε έχασε βάρος από τις μετακινήσεις.

13 beep δεν το λες δεκτικό στη φερμα αν ο σκύλος ανοίγεται πάνω από 100 μέτρα ούτε που θα προλάβεις να πας
Όσες σηκώσαμε φέτος στο 8 beep σηκωνόταν...γι'αυτό την είπαμε δεκτική... .sarcastic.
Ο σκύλος του παιδιού 150αρίζει στο λόγγο κ είναι σταθερός στη φέρμα δόξα το θεό....
Πιθανόν να ήταν τραυματισμένη και να μην μπορούσε να τραφεί σωστά. Επίσης μπορεί να ήταν από αποδημία όποτε έχασε βάρος από τις μετακινήσεις.
Όλα πιθανά είναι.
Τραυματισμενη στο μαδημα θα το δεις, μου εχει τυχει και εμενα
Ευχαριστώ για την πληροφορία παιδιά!!

Status
Not open for further replies.
Back