Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι εγώ σήμερα μια γρήγορη βόλτα.... τρία πουλιά σηκωσαμε ένα τουφεκισα....μου την χάλασε ο μικρός.......τα άλλα δύο τα σηκωσαμε από τρεις φορές το καθένα.... χωρίς να μας δώσουν ευκαιρία....
Μπράβο για τη προσπάθεια, τώρα είναι ζόρικες .......well done.

Κάναμε και σηνερα τη τσάρκα μας για καμιά μπεκατσουλα. Αισίως κλείσαμε πάλι 5:30 ώρες περπάτημα, με πολλή ζέστη μετά τις 09:00, μας έκαψε, έμεινα με το φίλο φλισακι χωρίς τζάκετ και πάλι καηκα. Από μπεκατσουλες βρήκαμε 3 πουλάκια, ντουφεκια δεν τους κάναμε αν και τα κορίτσια έμειναν στα σκυλάκια. Στις δύο δεν μπορέσαμε να πάμε κοντά στα σκυλάκια όσο έπρεπε και τα κορίτσια έφυγαν ατουφεκιστα, στην άλλη μπορούσαμε να τη τουφεκισουμε μιας και την κλείσαμε καλά και κοντά αλλά ένα δικό μου λάθος να πλησιάσω πολλή κοντά οδήγησε τη μπεκατσα να περάσει από πάνω μου, εγώ ήμουν σκυμμένος να περάσω κάτω από ένα κλοναρι και το κορίτσι έφυγε χαρούμενη απο εκεί ακριβώς που καθόμουν. Λάθος σκέψη μου να πλησιάσω κι'αλλο μιας και ήμουν ήδη καμία 10αρια μέτρα από τα σκυλάκια και ο Κώστας ακριβώς απέναντι. Τέλος πάντων, έτσι ένιωθα έτσι έπραξα, λάθος όπως αποδείχτηκε.....ξεκούραση αύριο και Τρίτη πάλι στα πυκνά.
View attachment 9600View attachment 9601View attachment 9602
Μπράβο Γιαννη και σε σενα , αληθεια ειναι πως τωρα εχουν μεινει οι ζορικες και καθε λαθος μας το εκμεταλευονται , σιγουρα η λωρυ πηρε καλο μαθημα σημερα και παρολο που περπατουσε σαν γατα μπεκατσα δεν μπορεσε να καρφωσει κατω , ολο λευκες φερμες στη ζεστη θεση , ωστοσο μπεκατσες υπαρχουν και μονο το παιχνιδι που γινεται μου φτανει

ένα 2ημερο ανάπαυσης και σήμερα με το μικρό μου Μαξ πήγαμε κοντά σ ένα μακρύ λόφο ντυμένο με μεσεδες και τσαλί δύο πουλιά βρήκαμε και τα πήραμε και τα δύο με την σημαντική βοήθεια του μικρού μου αφού πλέον έχει μπει για καλά στο νόημα και στο επόμενο διαστημα να μου φερμάρει σ ενα σημείο και κει που λέω να την και η τρίτη μπραφ ένα κοπάδι γουρούνια και σε μέρος πολύ κοντά στην Εθνική οδό ......ο μικρός άγαλμα όχι σαν τους Λαγούς και τα ζαρκάδια .sarcastic.
how much recovery time between workouts

Κάναμε τη βόλτα μας με τον καλό μου φίλο Κώστα. Μεχρι τις 11:00 βρήκαμε 3 πουλάκια και καταφέραμε να καρπωθούμε τη μια , δύσκολο πουλί μας έφυγε 3 φορές σαν φαντομάς αλλά τη 4η βρέθηκε στο στόμα της Αρτεμουλας με μια τουφέκια μέσα στο πυκνό που δεν περιμένεις ότι θα πέσει. Τελικά στάθηκα τυχερός και η βασίλισσα έπεσε. Μετά μας γάμησέ η σκυλίτσα γιατί μπήκε σε μια απάτητη πλαγιά, βρήκε ένα ζευγάρι και κάτσαμε πάνω από μια ώρα από κάτω να περιμένουμε τη σκυλίτσα να τελειώσει το πέρα δώθε με τις μπεκατσες. Βέβαια δε φταίει η σκυλίτσα, εκείνη έκανε αυτό που ξέρει, εμάς δε μας βολεύει γιατί το κομμάτι είναι τεράστιο και απάτητο. Ο Κώστας ήθελε να φύγει και άρχισε της ψαλμωδίες αλλά του το είπα να μην πάμε εκεί γιατί το είχαμε ξαναδεί το έργο.....Τελικά έφυγε και έκατσα εγώ να περιμένω τη σκυλίτσα....μετά καμια ώρα ήρθε με το μπιμπερ να έχει τελειώσει η μπαταρία....Έτσι έκλεισε άλλη μια όμορφη μέρα.
* Βλέπω το βιντεάκι και ξανασκέφτομαι το πυκνό που τουφέκισα τη σημερινή βασίλισσα και δεν πιστεύω πως έπεσε αυτό το πουλί.....άμα θέλει να στο δώσει.......
20200218_121659.jpg
Η πρώτη μου με το 16αρι......
20200218_121807.jpg20200218_121937.jpg

ενα ωμορφο πρωινο σημερα με τον φιλομου koyrtsxaras γιωργος,,,ηρθε απο θεσαλονικη και κανα με ενα κυνηγι στης χθεσηνες δυο κυριες που σηκωσα εχθες,,και ωντος ητανε παλι εκη ;) τον εβαλα και μπηκε στο πικνο και εγω εκατσα στο μωνοπατι,,τα κοριτσια σηκωθηκανε και η μια του εφυγε πονηρααααα και στο καπακι του βγηκε και η δευτερη και την κρατησε.well done. την αλη κυρια την ψαξαμε αλα ειχε εξαφανηστηηηη.fiurius.,,τελικα καναμε ενα 4ωρο κυνηγι και μετα μας πλακωσε η ζεσταααα,,και αναψαμε ενα μαγκαλακι για να γουσταρουμε bbq3.beer. ΥΓ θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλομου γιωργο που εχουμε κανη κυνηγια μαζι εδω και 20 χρονιαααα ,και ειναι ενας απο τους καλητερους συγκινηγους που ειχα ποτε επανω στο βουνο με συνενωιση και αντιληψη επανω στο κυνηγι.RESPECT.,,και ποτε δεν κοιταζε τους αριθμουςςςς επανω στα κυνηγια παρα μωνο να γουσταρουμε εμης και τα σκυλακιαμας που περασανε απο τα χεριαμας,,,ενα μεγαλο ΕΥΧΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ φιλαρακιμου που ηρθες και κυνηγησαμε μαζι σημεραααα και εως ωτου ειμαστε καλα θα κυνηγαμεεεεεε παρεα οταν μπωρουμεεεε.my man.
Μπραβο ρε ομορφοπαιδα. . . . .
Αυτο ειναι που λεμε εκανα ενα ολοκληρωμενο κυνηγι.....
Με καλη παρεα, ομορφα σκυλια, και τοπια... και ιδανικο κλεισιμο με φαγητο-ποτο-και σηζητηση....
Να εισται γεροι και να το επαναλαμβανεται

Γιαννη , Στεφανε μπραβο !!! πολυ ωραια , ετσι για να κλεισει ομορφα η σεζον
Καποιος ειχε ανεβασει ενα ομορφο βιντεο με το ταξιδι της επιστροφης μιας μπεκατσας με gps , απο την βορεια ιταλια στην σιβηρια , μια μελετη ενος τμηματος βιολογιας ενος πανεπιστημιου , το θυμαται κανεις , δεν μπορω να το βρω

Πήγα παλι σημετα με τον ξάδερφό μου να του φύγει η γκαστρια, ούτε όπλο δεν πήρα μαζί μου μιας και στο συγκενκριμενο κομμάτι δεν τις τουφεκαμε. Τρία πουλάκια έχει το κομμάτι μέσα βρήκε τις δύο ο επανιελακος του ξαδέρφου μου. Ωραία πουλιά για εκπαίδευση, μέσα στο πυκνό, ήρεμα, δέχονται φερμα και περπατάνε και λίγο. Ότι πρέπει δηλαδή για νέο σκυλάκι. Τις βρηκε ο σκυλακος και εμεινε στις φερμες μεχρι που τα πουλια σηκώθηκαν μονες τους, ισως να τις πιεσε λιγάκι στη ποντα αλλά μικρός είναι θα μάθει.Τάκανε πάνω του από τη χαρά του ο άλλος.......αλλα τον στόλισα πρωινιατικα ....του λέω.....βρε μαλακα σου λέω έχει εδώ πουλιά, ήρεμα και ατιυφεκιστα να φέρεις το σκυλάκι σου να μάθει και πας και μου τρέχεις σε κομμάτια που τα κυνηγάνε κάθε μέρα και τα πουλιά είναι κομάντο......κούναγε το κεφάλι του.....έφυγα εγώ και του έδειξα άλλο ένα κομμάτι πριβέ που έχει μέσα αλλά δύο πουλιά για εκπαιδευτικα.....Τον ορκισα φεύγοντας μην τα τουφεκιση μόνο.....αλλοίμονο του αν κάνει καμιά μαλακία....

Πήγα παλι σημετα με τον ξάδερφό μου να του φύγει η γκαστρια, ούτε όπλο δεν πήρα μαζί μου μιας και στο συγκενκριμενο κομμάτι δεν τις τουφεκαμε. Τρία πουλάκια έχει το κομμάτι μέσα βρήκε τις δύο ο επανιελακος του ξαδέρφου μου. Ωραία πουλιά για εκπαίδευση, μέσα στο πυκνό, ήρεμα, δέχονται φερμα και περπατάνε και λίγο. Ότι πρέπει δηλαδή για νέο σκυλάκι. Τις βρηκε ο σκυλακος και εμεινε στις φερμες μεχρι που τα πουλια σηκώθηκαν μονες τους, ισως να τις πιεσε λιγάκι στη ποντα αλλά μικρός είναι θα μάθει.Τάκανε πάνω του από τη χαρά του ο άλλος.......αλλα τον στόλισα πρωινιατικα ....του λέω.....βρε μαλακα σου λέω έχει εδώ πουλιά, ήρεμα και ατιυφεκιστα να φέρεις το σκυλάκι σου να μάθει και πας και μου τρέχεις σε κομμάτια που τα κυνηγάνε κάθε μέρα και τα πουλιά είναι κομάντο......κούναγε το κεφάλι του.....έφυγα εγώ και του έδειξα άλλο ένα κομμάτι πριβέ που έχει μέσα αλλά δύο πουλιά για εκπαιδευτικα.....Τον ορκισα φεύγοντας μην τα τουφεκιση μόνο.....αλλοίμονο του αν κάνει καμιά μαλακία....
Εγω ξερεις τι χουνερι θα σου κανα;
Θα εβρισκα καπου 4-5 μπεκατσες φρεσκοσκοτωμενες και θα σε εβρισκα μεσημερακι:
Ελα κουμπαρε,πηγα στα πριβε σημερα,ωραια περασα,χορτασα φερμες,πηρα ευκολα πουλακια,ευκολες συμπεριφορες,ευκολες τουφεκιες και ολα μια χαρα...Αυτα ειναι,οχι να τρεχεις στις δυσκολες να ιδρωνεις,νευρα,μλκς κλπ...Αντε και του χρονου στις πριβε παλι,χαλαρες καταστασεις"
.yell at..yell at..yell at.
.very happy..very happy..very happy.

Με προκαλεις..Υποψιος να σου κανω φαρσα με τον Πουμπουρα...Best Friends Fear!!!

Εγω ξερεις τι χουνερι θα σου κανα;
Θα εβρισκα καπου 4-5 μπεκατσες φρεσκοσκοτωμενες και θα σε εβρισκα μεσημερακι:
Ελα κουμπαρε,πηγα στα πριβε σημερα,ωραια περασα,χορτασα φερμες,πηρα ευκολα πουλακια,ευκολες συμπεριφορες,ευκολες τουφεκιες και ολα μια χαρα...Αυτα ειναι,οχι να τρεχεις στις δυσκολες να ιδρωνεις,νευρα,μλκς κλπ...Αντε και του χρονου στις πριβε παλι,χαλαρες καταστασεις"
.yell at..yell at..yell at.
.very happy..very happy..very happy.

Με προκαλεις..Υποψιος να σου κανω φαρσα με τον Πουμπουρα...Best Friends Fear!!!
.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Θοδωρή θα'σουκοβα τη καλημέρα.....Μέχρι να αποδειχτεί η φάρσα.......shake hands..shake hands..shake hands.
Αλλά πιστέψεμε επειδή τον ξέρω και τη λαχτάρα έχει να τουφεκιση τώρα που ο σκυλάκος στρώνει του τα είπα......αππ τξ μια τον καταλαβαίνω από την άλλη αν τις είχαμε βαρησει τώρα θα πεδαιυοταν με τα φαντάσματα.

Τελευταίες μέρες εγώ θα τις τουφεκουσα .exciting. έστω μία για νεαρό σκύλο

Μετά από καιρό έξοδο στο δάσος και για μένα με ένα νεαρό σεττερ μου και ένα έμπειρο ποιντερ ενός φίλου

2 πουλιά βρήκαμε... το ένα το είδαμε έφυγε 50 μέτρα μπροστά από τον σκύλο και μετά άλλες 2 ζεστές θέσεις πάλι είχε φύγει.... Το άλλο σκαλωσαν με ένταση και οι 2 σκύλες σε ένα ωραίο καθαρό κομμάτι αλλά πάλι είχε φύγει πάνω στις κουτσουλιές της φερμαρανε ...

Ήθελα να δαγκώσει μια η μικρή αλλά δυστυχώς ατυχησαμε. Μάλλον του χρόνου πάλι

μια πρωινη εξωδος σημερα γαι καμια κυριαααα,,τα πουλια αρχησανε να αραιωνουνε και να πωδαρωνουνεεεε,,δυο κυριες βρηκα η πρωτη στο δευτερο μπιπ μπιπ μας εφυγε σαν ορτυκι και χαθηκεεεεεεε .fiurius. η δευτερη μετα απο 5 σηκωματααααα μπηκε γυλεκο αλα επη 1ωρα και,,.tired. την κυνηγουσαμε και συνεχεια μας την κωπανουσε πονηραααα,,, την τελευταια φωρα την εκανα ενα τουφεκι καμια 25 30 μετρα σχετικα καθαρο και πεταξε καμια 80αρια μετρα και την ειδα που περιπου εκατσε,,ετσι την αφησα κανα 15αλεπτο να ηρεμηση και ξεκηνισααα,, να που ωμος η κυρια ητανε ακωμη μπριζωμενηηη και πηγε να μας φυγη με ποντοφερμαριζματα του σετερακουυ σηκωθηκε καμια 25αρια μετρα σε κατι μεσεδια ψιλα και ενα διασπωρας πρωτο φυσιγκι την τραυματησε και καπακι ενα 6αρι συγκεντροτηρα την πρωσγιοσε.well done. .well done.

καλή Τσικνοπέμπτη στην παρέα !!!σήμερα ένα 2ωράκι λίγο ψηλότερα παρεα με το ζευγος μου καναμε την βόλτα μας βρήκαμε 2 πουλιά το πρώτο το έχασα στην πρώτη επαφή στην κρίσιμη τουφεκιά δεν είχα εκπυρσοκρότηση του δεύτερου φυσιγγίου δεν γνωρίζω γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει..... η δεύτερη με ωραία φέρμα της Λένας μου σε ένα πουρνάρι την καταφέραμε !!!!
Επιστροφή και το μεσημέρι τσίκνισμα !!!!

καλή Τσικνοπέμπτη στην παρέα !!!σήμερα ένα 2ωράκι λίγο ψηλότερα παρεα με το ζευγος μου καναμε την βόλτα μας βρήκαμε 2 πουλιά το πρώτο το έχασα στην πρώτη επαφή στην κρίσιμη τουφεκιά δεν είχα εκπυρσοκρότηση του δεύτερου φυσιγγίου δεν γνωρίζω γιατί πρώτη φορά μου συμβαίνει..... η δεύτερη με ωραία φέρμα της Λένας μου σε ένα πουρνάρι την καταφέραμε !!!!
Επιστροφή και το μεσημέρι τσίκνισμα !!!!

Αυτα ειναι . . . . .
μπραβο Στεφανε

Κάναμε τη βόλτα μας με τον καλό μου φίλο Κώστα. Μεχρι τις 11:00 βρήκαμε 3 πουλάκια και καταφέραμε να καρπωθούμε τη μια , δύσκολο πουλί μας έφυγε 3 φορές σαν φαντομάς αλλά τη 4η βρέθηκε στο στόμα της Αρτεμουλας με μια τουφέκια μέσα στο πυκνό που δεν περιμένεις ότι θα πέσει. Τελικά στάθηκα τυχερός και η βασίλισσα έπεσε. Μετά μας γάμησέ η σκυλίτσα γιατί μπήκε σε μια απάτητη πλαγιά, βρήκε ένα ζευγάρι και κάτσαμε πάνω από μια ώρα από κάτω να περιμένουμε τη σκυλίτσα να τελειώσει το πέρα δώθε με τις μπεκατσες. Βέβαια δε φταίει η σκυλίτσα, εκείνη έκανε αυτό που ξέρει, εμάς δε μας βολεύει γιατί το κομμάτι είναι τεράστιο και απάτητο. Ο Κώστας ήθελε να φύγει και άρχισε της ψαλμωδίες αλλά του το είπα να μην πάμε εκεί γιατί το είχαμε ξαναδεί το έργο.....Τελικά έφυγε και έκατσα εγώ να περιμένω τη σκυλίτσα....μετά καμια ώρα ήρθε με το μπιμπερ να έχει τελειώσει η μπαταρία....Έτσι έκλεισε άλλη μια όμορφη μέρα.
* Βλέπω το βιντεάκι και ξανασκέφτομαι το πυκνό που τουφέκισα τη σημερινή βασίλισσα και δεν πιστεύω πως έπεσε αυτό το πουλί.....άμα θέλει να στο δώσει.......
View attachment 9676
Η πρώτη μου με το 16αρι......
View attachment 9677View attachment 9678
Και αλλες πολλες με το 16αρι

Status
Not open for further replies.
Back