Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στις δύσκολες και σήμερα..... από τον παγετό των προηγούμενων ημερών σήμερα καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε με μια μετωπική παρολίγον με ένα ζ@ρκαδο τον οποίο κυνήγησε ο μικρός και σε δεύτερη φάση τον αλιχτούσε κιόλας και στη συνέχεια τρεις βασίλισσες μέσα σε πουρνάρια οι οποίες δεν δεχόταν καθόλου ενόχληση..... Το ίδιο σκηνικό με προχθές την Κυριακή η ίδια συμπεριφορά σε άλλο μέρος
Συνεχίζουμε πάντως μέχρι τέλους.....

Και εγώ σήμερα μια γρήγορη βόλτα....ένα πουλί το οποίο δεν το είδα ποτέ.... τρεις φορές την φερμαρε ο σκύλος....δε συναντηθήκαμε ποτέ.... μετά από δύο ώρες βαρέθηκα... είπα να αλλάξω μέρος τελικά πήρα το δρόμο για το σπίτι.... καλοκαίρι..... άντε να δούμε....

Απορώ που βρήκαμε την όρεξη να περπατήσουμε με το Κώστα κάνα 5ωρο πάλι. Ψηλά και χαμηλά τα ίδια, ένα πουλί βρήκαμε στο βουνό καμιά 50 άρια μέτρα πάνω στα πουρνάρια, έπαιζε με τα σκυλάκια και τις αντοχές μας. Έκανε κοντινά φτερά και δώστου οι φερμες και δώστου εμείς να ανεβοκατέβαινουμε τη πλαγιά, δύο φορές πήγε ο Κώστας και μια εγώ. Στα 10-15 μέτρα σηκώνονταν αλλά σαν φαντομάς δίχως να περνει ύψος, σύριζα με τα κοντοπούρναρα.
Τελικά κάποια στιγμή βαρέθηκε να τη σκοτιζουμε άνθρωποι και σκύλοι, έφυγε μακριά και ησυχάσαμε......ευτυχώς. Ήταν και η μοναδική που βρήκαμε όλες αυτες τις ώρες......
Νοτιάς και ζέστη, στα χαμηλά μπήκαμε σε τραφια που δεν μπαίνει ποτέ ήλιος και όλα τα χρόνια μας έχει δώσει πουλιά με ξηρασία, παρόλο που είχε μαλακωσιά πουλί δεν είχε μέσα. Συνεχίζουμε.......

ενα ωμορφο πρωινο σημερα με τον φιλομου koyrtsxaras γιωργος,,,ηρθε απο θεσαλονικη και κανα με ενα κυνηγι στης χθεσηνες δυο κυριες που σηκωσα εχθες,,και ωντος ητανε παλι εκη ;) τον εβαλα και μπηκε στο πικνο και εγω εκατσα στο μωνοπατι,,τα κοριτσια σηκωθηκανε και η μια του εφυγε πονηρααααα και στο καπακι του βγηκε και η δευτερη και την κρατησε.well done. την αλη κυρια την ψαξαμε αλα ειχε εξαφανηστηηηη.fiurius.,,τελικα καναμε ενα 4ωρο κυνηγι και μετα μας πλακωσε η ζεσταααα,,και αναψαμε ενα μαγκαλακι για να γουσταρουμε bbq3.beer. ΥΓ θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλομου γιωργο που εχουμε κανη κυνηγια μαζι εδω και 20 χρονιαααα ,και ειναι ενας απο τους καλητερους συγκινηγους που ειχα ποτε επανω στο βουνο με συνενωιση και αντιληψη επανω στο κυνηγι.RESPECT.,,και ποτε δεν κοιταζε τους αριθμουςςςς επανω στα κυνηγια παρα μωνο να γουσταρουμε εμης και τα σκυλακιαμας που περασανε απο τα χεριαμας,,,ενα μεγαλο ΕΥΧΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ φιλαρακιμου που ηρθες και κυνηγησαμε μαζι σημεραααα και εως ωτου ειμαστε καλα θα κυνηγαμεεεεεε παρεα οταν μπωρουμεεεε.my man.

Καλα ειναι ακομη Κεντρικη Μακεδονια απο συναντησεις πουλιων ;)
Σημερα πηγα μια βολτα στον Σακη,καναμε το κυνηγι μας, βαλαμε και την φουφου και ολα καλα.;)

]
DSC00207.jpg
[/url]

ενα ωμορφο πρωινο σημερα με τον φιλομου koyrtsxaras γιωργος,,,ηρθε απο θεσαλονικη και κανα με ενα κυνηγι στης χθεσηνες δυο κυριες που σηκωσα εχθες,,και ωντος ητανε παλι εκη ;) τον εβαλα και μπηκε στο πικνο και εγω εκατσα στο μωνοπατι,,τα κοριτσια σηκωθηκανε και η μια του εφυγε πονηρααααα και στο καπακι του βγηκε και η δευτερη και την κρατησε.well done. την αλη κυρια την ψαξαμε αλα ειχε εξαφανηστηηηη.fiurius.,,τελικα καναμε ενα 4ωρο κυνηγι και μετα μας πλακωσε η ζεσταααα,,και αναψαμε ενα μαγκαλακι για να γουσταρουμε bbq3.beer. ΥΓ θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλομου γιωργο που εχουμε κανη κυνηγια μαζι εδω και 20 χρονιαααα ,και ειναι ενας απο τους καλητερους συγκινηγους που ειχα ποτε επανω στο βουνο με συνενωιση και αντιληψη επανω στο κυνηγι.RESPECT.,,και ποτε δεν κοιταζε τους αριθμουςςςς επανω στα κυνηγια παρα μωνο να γουσταρουμε εμης και τα σκυλακιαμας που περασανε απο τα χεριαμας,,,ενα μεγαλο ΕΥΧΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ φιλαρακιμου που ηρθες και κυνηγησαμε μαζι σημεραααα και εως ωτου ειμαστε καλα θα κυνηγαμεεεεεε παρεα οταν μπωρουμεεεε.my man.
Να εισαι καλα Σακη και εγω ευχαριστω.shake hands.

Να εισαι καλα Σακη και εγω ευχαριστω.shake hands.
Έρε γλέντιααααα!! .shake hands..congrats..congrats..well done..well done..well done.
Μπράβο παιδιά!!

Σήμερα απο βροχή βραδινή σε μέρος που έχω επισκεφθεί τέταρτη φορά φέτος και πάντα φεύγω με μπεκάτσα απο κεί στην Ε.Ο Αλεξανδρούπολης Ορεστιάδας λιγο πριν τον Προβατώνα στα δεξιά του δρόμου βλέπω έναν λύκο θεριό είχε χτυπηθεί απο αυτοκίνητο το βράδυ προφανώς...... ένας λίγότερος .... στο μέρος οπου ξεκίνησα αρχικά βρήκαμε τρία πουλιά την πρώτη δεν την πρόλαβα στη φέρμα σηκώθηκε.... η δεύτερη σε μονοπάτι δίπλα μου ο Μαξ μπαίνει στο πυκνό και ακούω το μπίπερ σε φέρμα τον πλησιάζω τον βλέπω αλλά είχε τόση πυκνούρα που μόλις σηκώθηκε η πονηρή πέταξε πάνω απο το έδαφος μια πιθαμή μόνο την φιγούρα της πρόλαβα και είδα πάλι δεν έκανα μπαμ ....η τρίτη την εχει στον ντορό στην άκρη από ένα πυκνό και γώ κινούμε παράλληλα σ ένα τριφύλλι οπου σε μια στιγμή μου την ξεπετάει απο το μέρος μου στο καθαρό εκεί το φάγε το κεφάλι της. μετά άλλαξα μέρος ποιο χαμηλά με αραιούς μεσεδες και κέδρο αμέσως μόλις μπήκαμε μέσα ο μικρός ποντάριζε συνέχεια ηταν περπατημένη και η κυρία μας την κάνει απο πίσω αλλά την πήρα γραμμή σε ενα καθαρό και την έφαγε κι αυτήν !!!! τα επόμενα 15 λεπτά ο νεαρός μου βγάζει πάλι ζαρκάδια και να τον ακούω να τα αλιχτάει ο φόβος μου ηταν οτι σε 150 μέτρα ηταν η Εθνική οδός αφου εριξα 2 τουφεκιες τον φώναζα γύρισε .....αυτα τα νέα μας ....

Αυτα ειναι ωραια περνατε

Σήμερα λιακάδα μια γρήγορη βόλτα εδώ κοντά στο χωριό με τον μικρό σε μια πλαγιά βορεινή βρήκαμε 2 πουλιά η πρώτη γνωστή μου μαγκιώρα η κυρία.... Την έχω σηκώσει τρεις φορές μέχρι τώρα αλλά δεν την καταφέρνω μου φεύγει πρόωρα, η δεύτερη εντοπίστηκε από τον μικρό τρεις φορές η τρίτη της ήταν και κακή της ώρα αφού έπεσε πάνω μου!!!!

cute mixed girl names

free photo upload

Status
Not open for further replies.
Back