Ε όχι και καλύβα.Κανονικο εξοχικό .Να χεις υγεία να την χαίρεσαι!!
Ωραιος τετοια να βλεπω ,Να τη χαιρεσαι με τους φιλους σου
Να εισαι καλα Σακη και εγω ευχαριστωενα ωμορφο πρωινο σημερα με τον φιλομου koyrtsxaras γιωργος,,,ηρθε απο θεσαλονικη και κανα με ενα κυνηγι στης χθεσηνες δυο κυριες που σηκωσα εχθες,,και ωντος ητανε παλι εκητον εβαλα και μπηκε στο πικνο και εγω εκατσα στο μωνοπατι,,τα κοριτσια σηκωθηκανε και η μια του εφυγε πονηρααααα και στο καπακι του βγηκε και η δευτερη και την κρατησε
την αλη κυρια την ψαξαμε αλα ειχε εξαφανηστηηηη
,,τελικα καναμε ενα 4ωρο κυνηγι και μετα μας πλακωσε η ζεσταααα,,και αναψαμε ενα μαγκαλακι για να γουσταρουμε
ΥΓ θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλομου γιωργο που εχουμε κανη κυνηγια μαζι εδω και 20 χρονιαααα ,και ειναι ενας απο τους καλητερους συγκινηγους που ειχα ποτε επανω στο βουνο με συνενωιση και αντιληψη επανω στο κυνηγι
,,και ποτε δεν κοιταζε τους αριθμουςςςς επανω στα κυνηγια παρα μωνο να γουσταρουμε εμης και τα σκυλακιαμας που περασανε απο τα χεριαμας,,,ενα μεγαλο ΕΥΧΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ φιλαρακιμου που ηρθες και κυνηγησαμε μαζι σημεραααα και εως ωτου ειμαστε καλα θα κυνηγαμεεεεεε παρεα οταν μπωρουμεεεε
![]()
![]()
ενα ωμορφο πρωινο σημερα με τον φιλομου koyrtsxaras γιωργος,,,ηρθε απο θεσαλονικη και κανα με ενα κυνηγι στης χθεσηνες δυο κυριες που σηκωσα εχθες,,και ωντος ητανε παλι εκητον εβαλα και μπηκε στο πικνο και εγω εκατσα στο μωνοπατι,,τα κοριτσια σηκωθηκανε και η μια του εφυγε πονηρααααα και στο καπακι του βγηκε και η δευτερη και την κρατησε
,,τελικα καναμε ενα 4ωρο κυνηγι και μετα μας πλακωσε η ζεσταααα,,και αναψαμε ενα μαγκαλακι για να γουσταρουμε
ΥΓ θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλομου γιωργο που εχουμε κανη κυνηγια μαζι εδω και 20 χρονιαααα ,και ειναι ενας απο τους καλητερους συγκινηγους που ειχα ποτε επανω στο βουνο με συνενωιση και αντιληψη επανω στο κυνηγι
,,και ποτε δεν κοιταζε τους αριθμουςςςς επανω στα κυνηγια παρα μωνο να γουσταρουμε εμης και τα σκυλακιαμας που περασανε απο τα χεριαμας,,,ενα μεγαλο ΕΥΧΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ φιλαρακιμου που ηρθες και κυνηγησαμε μαζι σημεραααα και εως ωτου ειμαστε καλα θα κυνηγαμεεεεεε παρεα οταν μπωρουμεεεε
![]()
![]()
Έρε γλέντιααααα!!Να εισαι καλα Σακη και εγω ευχαριστω![]()
Μπραβο ρε Στεφανε πολυ ωραιο βιντεο , και ο μικρος γατος12-2-20 πολύ ποδάρωμα τον αλάφιασαν τον μικρό μου...
την δεύτερη δεν την προλάβαμε στη φέρμα σηκώθηκε αμέσως
Ευχαριστώ φίλε μουΈτσι θα γίνει... μάστορας...του χρόνου θα είναι έτοιμος.... μπράβο Στέφανε...να είστε γεροί και οι δυο να περνάτε καλά...
Τον παιδεύω ΣταύροΜπραβο ρε Στεφανε πολυ ωραιο βιντεο , και ο μικρος γατος
Είδη είναι τέλειος!!12-2-20 πολύ ποδάρωμα τον αλάφιασαν τον μικρό μου...
την δεύτερη δεν την προλάβαμε στη φέρμα σηκώθηκε αμέσως
Αυτα ειναι ωραια περνατεενα ωμορφο πρωινο σημερα με τον φιλομου koyrtsxaras γιωργος,,,ηρθε απο θεσαλονικη και κανα με ενα κυνηγι στης χθεσηνες δυο κυριες που σηκωσα εχθες,,και ωντος ητανε παλι εκητον εβαλα και μπηκε στο πικνο και εγω εκατσα στο μωνοπατι,,τα κοριτσια σηκωθηκανε και η μια του εφυγε πονηρααααα και στο καπακι του βγηκε και η δευτερη και την κρατησε
![]()
![]()