Παικτουρα!!!!(Εκει που τις ψαχνεις στην ζουγκλα αυτες τελικα ειναι κατω απο μια γκορτσια με λιγα χαμοκλαδα στην μεση της λακας..

Παικτουρα!!!!(Εκει που τις ψαχνεις στην ζουγκλα αυτες τελικα ειναι κατω απο μια γκορτσια με λιγα χαμοκλαδα στην μεση της λακας..
Μια την πρώτη μόνο...Έχει καταλάβει καμία όταν σηκώνεται;
Όταν την βάζεις εκεί που ήταν η μπεκάτσα τι κάνει;
Πάντως κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πρέπει να την βγάζεις μόνη τηςΜια την πρώτη μόνο...
Κοιτάει να τρέξει πίσω από το άλλο..
Κολανης είναι τι να καταλάβει
Κατσε να καταλάβει την πρώτη φερμα σήκωμα και μετά την βγάζω μόνη της..Πάντως κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πρέπει να την βγάζεις μόνη της
Έχεις πρόβλημα αλλά θα πρέπει να βρείς τον τρόπο να το κάνεις
Εάν συνεχίσει έτσι, και να πάρει μπροστά κομπάρσος θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα
Εννοείται, πρώτα να πάρει λίγο γραμμή τι παίζει και μετά μόνη τηςΚατσε να καταλάβει την πρώτη φερμα σήκωμα και μετά την βγάζω μόνη της..
Αλλιως την διώχνω και σεττερ πάλι
Κομπάρσο θα την κάνεις εσύ.......αφιερωσου στο κουτάβι.....Κατσε να καταλάβει την πρώτη φερμα σήκωμα και μετά την βγάζω μόνη της..
Αλλιως την διώχνω και σεττερ πάλι
Πάνω στα πουλια το πάω τι άλλο να του κάνω να τα φερμαρο εγω;;;Κομπάρσο θα την κάνεις εσύ.......αφιερωσου στο κουτάβι.....
Το κουτάβι είναι 6 μηνών σκυλί.. . Έχεις πολλές απαιτήσεις από ένα τέτοιο κουτάβι...... είναι λίγα τα ζώα που από 6-7: μηνών είναι προσηλωμένα στο θήραμα..... ή θα κάνεις υπομονή ή θα ψάχνεις μόνιμα σκυλί....Πάνω στα πουλια το πάω τι άλλο να του κάνω να τα φερμαρο εγω;;;
Καλη αρχή φίλε Κώστα πάντα τέτοια με την κούκλα σου.Μια πολύ όμορφη έξοδος η σημερινή σε 2 ημιορεινά μέροι, με ποοοολυ υγρασία και 11°C από τις 07.30 ως 11.30 παρέα με το κολλητάρι μου κ τη μαθητευόμενη Ήβη 2.5 ετών Setter....το ενα πουλακι ηταν δικο της, επειτα απο 3 σηκώματα που της έκανε...άξιζε να το δαγκώσει.
Η Ρία, είχε τα αλλα 2 δικά της, με πλήρως ολοκληρωμένες φασεις η μια εκ των οποίων, ενω παλουκώθεικε κανα 2-3' στη φέρμα, της εκανα μια πολύ δυσκολη τουφεκια στα ντυμένα με αποτέλεσμα το σημερινό 3/3...!!
View attachment 82416
View attachment 82417
Φυσίγγια ιδιογόμωση:
Drago 31gr No:8½![]()
![]()
Η κουταβα, πόσο κουταβα είναι?
8 μηνώνΤο κουτάβι είναι 6 μηνών σκυλί.. . Έχεις πολλές απαιτήσεις από ένα τέτοιο κουτάβι...... είναι λίγα τα ζώα που από 6-7: μηνών είναι προσηλωμένα στο θήραμα..... ή θα κάνεις υπομονή ή θα ψάχνεις μόνιμα σκυλί....
Δεν είναι κακή ιδέα!!!Πάνω στα πουλια το πάω τι άλλο να του κάνω να τα φερμαρο εγω;;;
Ακόμα είναι σε νηπιακή ηλικία κι εσύ την πας στο λύκειο (μην πω πανεπιστήμιο).8 μηνών
Τρομερή διαφορά..... χαλάρωσε... και απόλαυσε το κυνήγι.....το κουτάβι του χρόνου..... ή από το 2024.... και μετά8 μηνών
Ειναι μικρη ρε Νικο ακομη...λογικο.8 μηνών
Αφού είναι 8 την πήρανε οι μήνες8 μηνών
Νίκο την μικρή θα την βγάζεις μόνο μόνη της σε κάποιο πουλί που το ξέρεις (το έχεις βρει στο κυνήγι και το έχεις αφήσει για δασκάλα )Πάνω στα πουλια το πάω τι άλλο να του κάνω να τα φερμαρο εγω;;;
Σε ευχαριστω Γιαννη...δυσκολη χρονια ως τωρα στη μπεκατσα...Καλη αρχή φίλε Κώστα πάντα τέτοια με την κούκλα σου.![]()
Μπραβο σου ρε Bill.....και το φαγητο στη φυση, ειναι ιεροτελεστεία!!!!Σήμερα με το ζευγάρι μου..... περάσαμε για άλλη μια φορά τέλεια..... τέσσερα ή πέντε πουλιά σηκώσαμε.... τρεις ήρθαν μαζί μας με όμορφες φάσεις.....το κερασάκι μια φάσσα που την απορταρησε ο ποιντερ μου..... είχαμε τουφεκισει νωρίτερα και την βρήκε παρακάτω....View attachment 82476 τώρα έπεται συνέχεια... .View attachment 82477