Μπεκάτσα-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ θα το πω! Δεν μου αρέσει καθόλου! Καθόλου όμως, δεν θα μπορούσα να κυνηγήσω. (Γούστα είναι αυτά μην με πάρεις στα σοβαρά. )
Εννοείται φίλε και είναι γούστα αυτά απλά για να ξέρεις το συγκεκριμένο όπλο του έχω αλλάξει 3χρωματα απο μαύρο σε παραλλαγή και τώρα σε αυτό . Και όπως είπες γούστα είναι αυτά για τώρα εμένα μου αρέσει αύριο αν το βαρεθω μπορεί να το βάψω άσπρο. Χαχα

''Πενα'' η Auto 5!!!!
Καλησπέρα
Μοντέλο 1978 από Μόντρεαλ.
Ανήκε στον πατέρα μιας φίλης, ολική ανακατασκευή και βάψιμο Cerakote μαύρο ματ στον Κώστα στον Ασπρόπυργο
Τρομερή δουλειά και μου βρήκε και κάνη που φτιάξαμε custom 63cm χωρίς ρίγα και κύλινδρο.
Στα ορτύκια περσυ και ΄φέτος σκόρπισε θανατικό.
Η μανισια κάννη 71 πόντους με 2 άστρα για τον βάλτο.

Χτες σήκωμα σε δύο μπεκατσες χτύπησα την μια έπεσε σε μια βατσινια και έμεινε για βραδινό για τις αλεπούδες. Σήμερα σήκωσα μια και μπήκε στο σακίδιο.

Attachments

• 20231114_113520.jpg
    20231114_113520.jpg
    338,9 KB · Προβολές: 73
  • 20231114_113539.jpg
    20231114_113539.jpg
    635 KB · Προβολές: 74
καλησπερα σημερινη εξοδος με την μικρη ποιντερινα μου 2 πουλακια βρηκα και τα 2 τα πιεσε και δεν δεχτικαν φερμα θελει ακομα πολυ δουλεια η μικρη υπομονη και περπατιμα
Μπορεί να μην φταίει και το σκυλάκι, αυτά τα πουλιά που μπαίνουν τώρα είναι ανήσυχα ακόμα επειδή δεν ξέρουν τον τόπο, όπως έπιασαν από το βράδυ και πολλές φορές δεν δέχονται φερμα.

Μπορεί να μην φταίει και το σκυλάκι, αυτά τα πουλιά που μπαίνουν τώρα είναι ανήσυχα ακόμα επειδή δεν ξέρουν τον τόπο, όπως έπιασαν από το βράδυ και πολλές φορές δεν δέχονται φερμα.
Με πρόλαβες..... ακριβώς αυτό ήθελα να πω..... αλλά επειδή δεν έχουμε εικόνα πως δουλεύει το σκυλάκι ..... ίσως να πιεσε και λίγο παραπάνω..... βέβαια κάθε συνάντηση θα του δίνει μαθήματα και εμπειρίες.....

Τα κουτάβια είναι για να γλιτώνουν τα πουλια...
Ρε στο 1 μέτρο ο σκυλος και αυτή την έπιασε να είναι στα πόδια μου να την σπρώχνω τίποτα πάλι πίσω 🤯
Να μην την σπρώχνεις εάν το λές κυριολεκτικά
Περισσότερο την φοβίζεις και μαζεύεται,και άς νομίζεις ότι της δείχνεις τον δρόμο
Πιάσε θέση και άστην ή ρίξε μία πετρούλα προς τα εκεί μήπως πάει
Όταν προσπαθείς εσύ να την πάς όπως είσαι και τσιτωμένος λόγω της φέρμας μπορεί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα

Να μην την σπρώχνεις εάν το λές κυριολεκτικά
Περισσότερο την φοβίζεις και μαζεύεται,και άς νομίζεις ότι της δείχνεις τον δρόμο
Πιάσε θέση και άστην ή ρίξε μία πετρούλα προς τα εκεί μήπως πάει
Όταν προσπαθείς εσύ να την πάς όπως είσαι και τσιτωμένος λόγω της φέρμας μπορεί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα
Δίκιο έχεις.. την έχανα κάθε λίγο και λιγάκι και στην φερμα στα πόδια μου έμπαινα να πάρει μυρωδιά και χάλαγα τις φάσης

Με πρόλαβες..... ακριβώς αυτό ήθελα να πω..... αλλά επειδή δεν έχουμε εικόνα πως δουλεύει το σκυλάκι ..... ίσως να πιεσε και λίγο παραπάνω..... βέβαια κάθε συνάντηση θα του δίνει μαθήματα και εμπειρίες.....
το σκυλι ειναι απειρο και πιεζει παρα πολυ τα πουλια το ειδα και στο ορτυκι ειναι η πρωτη σεζον του τα πουλια τα βρισκω την προγυμενη με την μεγαλη την σκυλα και την αλλημερα παω την μικρι δεν δεχαιται την μανα τησ στο κυνηγι

Χεραιτω τη παρέα. 2 γεμάτες ωρίτσες με τη Βίνα μόλις σχόλασα . Ούτε μυρωδιά δε πήρε η σκυλίτσα, έβγαλε και μια ζέστα με το κολονοτιά, άστε που στέγνωσαν τα πάντα πάλι.....σε κομμάτια ανήλια που έχει μαλακωσια έψαξα κυρίως αλλά και σε καθαρά μπας και άλλα τίποτα. Τέλος πάντων, ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.

Τα κουτάβια είναι για να γλιτώνουν τα πουλια...
Ρε στο 1 μέτρο ο σκυλος και αυτή την έπιασε να είναι στα πόδια μου να την σπρώχνω τίποτα πάλι πίσω 🤯
Προσπάθησε να την πηγαίνεις σε μέρη που μπορεί να δει τη φάση...... καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για σένα να προσπαθείς ταυτόχρονα να της δείξεις πουλιά και ταυτόχρονα να χτυπήσεις κάποια.......τα πουρνάρια είναι δύσκολα για νεαρά ζώα.....αν όμως ξεκινήσει και οργώνει τα πουρνάρια.....τα υπόλοιπα θα τα βλέπει ευθείες..... Είναι επένδυση για το μέλλον αυτά που της δείχνεις τώρα..... για μένα προτιμότερο να μη την βγάζεις.....να μπουν πουλιά με σταθερή συμπεριφορά και μετά να την κυνηγάς μόνη της..... μέχρι να κάνει το κλικ...... μετά όλα θα είναι απλούστερα.... ΥΠΟΜΟΝΗ...... και επιμονή

Προσπάθησε να την πηγαίνεις σε μέρη που μπορεί να δει τη φάση...... καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για σένα να προσπαθείς ταυτόχρονα να της δείξεις πουλιά και ταυτόχρονα να χτυπήσεις κάποια.......τα πουρνάρια είναι δύσκολα για νεαρά ζώα.....αν όμως ξεκινήσει και οργώνει τα πουρνάρια.....τα υπόλοιπα θα τα βλέπει ευθείες..... Είναι επένδυση για το μέλλον αυτά που της δείχνεις τώρα..... για μένα προτιμότερο να μη την βγάζεις.....να μπουν πουλιά με σταθερή συμπεριφορά και μετά να την κυνηγάς μόνη της..... μέχρι να κάνει το κλικ...... μετά όλα θα είναι απλούστερα.... ΥΠΟΜΟΝΗ...... και επιμονή
Υπομονή τι είναι αυτο τι σημαίνει; ;;;

Υπομονή τι είναι αυτο τι σημαίνει; ;;;
Σημαίνει ότι όταν φερμάρει ο χομπίστας εσύ θα βγάζεις παγάνα στο κουτάβι με τέτοιο τρόπο ώστε όταν φοβηθεί και αρχίσει να τρέχει να πάει να πέσει επάνω στην φέρμα .yelling.

Καλο μεσημέρι πάλι δεν κατάφερα να πάω σήμερα για κυνήγι λόγω υποχρεώσεων πήγε όμως ο φίλος μου και η αρχή έγινε μια συνάντηση μια μαζί του στο πουρναρι περιοχή Βοιωτίας.

Attachments

• FB_IMG_9202532568965927653.jpg
    FB_IMG_9202532568965927653.jpg
    99,3 KB · Προβολές: 23
Σήμερα στο ίδιο μέρος με την προηγούμενη Παρασκευή..... ένα πουλί το οποίο έμεινε στη φερμα σε πολύ δύσκολο σημείο για να κλείσω.... έφυγε χαμηλά μέσα στο ρέμα..... έριξα μια τουφεκιά περισσότερο για να κάτσει..... έκανα ένα μεγάλο κύκλο για να την αφήσω να ηρεμήσει και την έψαξα εκεί που υπολόγιζα να πιάσει δεύτερη φορά..... όντως την ξαναφερμαρε ο μεγάλος μου αλλά έφυγε μπροστά 40-50 μέτρα και μέσα από το ρέμα.... πάλι δεν μπόρεσα να πάρω καλή θέση..... δεν την ξαναβρήκα..... άλλαξα μέρος.... παγανα από γουρουναδες..... μετακινήθηκα έξω από το κλεισμένο μέρος και έψαξα ένα κομμάτι με νεράκι που μου είπαν τα παιδιά ότι σήκωσαν ένα πουλί την Κυριακή..... δεν το βρήκαμε..... καλό μεσημέρι σε όλους μας

Status
Not open for further replies.
Back