Σοβαρα το εννοώ Γιάννη. Αν υπάρχει στείλε προσωπικό μήνυμα.Αμε στα ποσα γρ θες???
Σοβαρα το εννοώ Γιάννη. Αν υπάρχει στείλε προσωπικό μήνυμα.Αμε στα ποσα γρ θες???
Πολύ ωραίο βάψιμο έπρεπε να κάνεις και μερικές λευκές ρίγεςΣκούπισμα και καθαρισμα καλό και μετα ασταρώθεικε, βάφτηκε, ανανεώθηκε και ειναι ετοιμη προς χρηση ξανα.....
View attachment 54869View attachment 54870View attachment 54871
Επεσαν στα χερια μου απο σποντα.και με το σταγονομετρο,μισοκιλα απο την καθε μιαΣοβαρα το εννοώ Γιάννη. Αν υπάρχει στείλε προσωπικό μήνυμα.
Γιαννη....αντικειμενικα....προφανως τις εχεις δουλεψει τις Αμερικανες και στο κυνηγι και σε δοκιμες.....σε συγκριση με τις Ευρωπαιες.....τι εχεις δει?Επεσαν στα χερια μου απο σποντα.και με το σταγονομετρο,μισοκιλα απο την καθε μια
Καμια σχεση.αλη φηλοσοφια τελιος.θελουν προσοχη στο στισημο οστε να σου δοσουν αυτο που πρεπει.τωρα τη δηνουν???τεραστια σταθεροτιτα,δεν επηρεαζωντε απο καιρους,και μεγαλες μενουσεςΓιαννη....αντικειμενικα....προφανως τις εχεις δουλεψει τις Αμερικανες και στο κυνηγι και σε δοκιμες.....σε συγκριση με τις Ευρωπαιες.....τι εχεις δει?
Να είσαι καλά .Σε ευχαριστω πολυ Γιανναρε!!!!
Καμια σχεση.αλη φηλοσοφια τελιος.θελουν προσοχη στο στισημο οστε να σου δοσουν αυτο που πρεπει.τωρα τη δηνουν???τεραστια σταθεροτιτα,δεν επηρεαζωντε απο καιρους,και μεγαλες μενουσες
Δεν αντηλεγω σε τηποτα αποτη λες.τωρα που τα στηριζω αυτα που λεο.η αμερικανικες εχουν 2 πλεονεκτιματα τα οπια οι ευροπαεικες δεν εχουν.1 τα δησκια ολα ειδια αντιγραφη το ενα με το αλο,παχος διαμετρος βαρος ολα.τη δηνη αυτο??ειδια και σταθερη παντα καυση στης καμπηλες+προσμηξη γραφητη για περισοτερη σταθεροτιτα.2 δυπλης βασης πληρος ζελατηνοποιημενες που της κανει σταθεροτατες σε καθε καιρο.γιαυτο βλεπουμε της δοσολογιες στανταρ που δηνη το εργοστασιο,και δεν μας λεει χειμονα τοσο,καλοκερη τοσο.τωρα στης μενουσες ουτε εγω μπορο ακομα με σηγουρια να σου πο γιατη της διατηρουν.οπως τοχο δει και στην σηπε αυτο,νορμαλα αρχηκες αλα μενουσες τρελες.δεν λεο οτη οι ευροπαοικες δεν ειναι καλες,απλος θελουν πιο πολη ψαξιμο και πηραγματα για να δουλεψουν σε διαφορες σηνθηκες,οπου η αμερικανες φτιαχης ενα και τελος.αυτες ειναι η διαφορες τουςΚαλημερα κουζουλε μου !!! Δεν το λεω για ''αντιπαραθεση''....με ξερεις και σε ξερω...και τον ιδιο ''καπνο''
φουμαρουμε...με την εννοια του ψαξιματος...
Η γνωμη μου ειναι οτι την σταθεροτητα του φυσιγγιου δεν την δινει η πυριτιδα....αλλα το στησιμο
του φυσιγγιου...Μπορει στις Αμερικανες να γινεται ποιο ευκολα...οκ !!
Δεν τις εχω δουλεψει τις Αμερικανικες πυριτιδες....Αλλα αυτο που εχω δει απο και απο τις 18 διαφορετικες
ευρωπαικες πυριτιδες που δουλευω.....οταν εστρωσα τον κωλο μου κατω....και ασχοληθηκα σοβαρα...
σε ολες εβγαλα σταθερα φυσιγγια με μηδενικες αποκλισεις....και εως 1% διαφορα αποκλισης σε
ταχυτητες και συγκεντρωση...
Τωρα οσον αφορα τις μενουσες.....δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια 100%.
Πιστευω ομως οτι για να εχω τις ιδιες αρχικες και τις ιδιες συγκεντρωσεις...και μενουσες ..οποιες και
αν ηταν....ιδιες θα ηταν !!!
Οταν αρχισω να μετραω μενουσες θα σου πω με σιγουρια !!!
Ολα αυτα για την ''συζητηση''....να ξερεις οτι σεβομαι τα οσα λες...και σε παραδεχομαι για το ψαξιμο
που κανεις !!!
Λιγοι ιδιογομωτες κανουν αυτο που κανεις εσυ Κρητικαρε !!!![]()
Δεν αντηλεγω σε τηποτα αποτη λες.τωρα που τα στηριζω αυτα που λεο.η αμερικανικες εχουν 2 πλεονεκτιματα τα οπια οι ευροπαεικες δεν εχουν.1 τα δησκια ολα ειδια αντιγραφη το ενα με το αλο,παχος διαμετρος βαρος ολα.τη δηνη αυτο??ειδια και σταθερη παντα καυση στης καμπηλες+προσμηξη γραφητη για περισοτερη σταθεροτιτα.2 δυπλης βασης πληρος ζελατηνοποιημενες που της κανει σταθεροτατες σε καθε καιρο.γιαυτο βλεπουμε της δοσολογιες στανταρ που δηνη το εργοστασιο,και δεν μας λεει χειμονα τοσο,καλοκερη τοσο.τωρα στης μενουσες ουτε εγω μπορο ακομα με σηγουρια να σου πο γιατη της διατηρουν.οπως τοχο δει και στην σηπε αυτο,νορμαλα αρχηκες αλα μενουσες τρελες.δεν λεο οτη οι ευροπαοικες δεν ειναι καλες,απλος θελουν πιο πολη ψαξιμο και πηραγματα για να δουλεψουν σε διαφορες σηνθηκες,οπου η αμερικανες φτιαχης ενα και τελος.αυτες ειναι η διαφορες τους
Ακρηβος αυτοΟΚ...Συμφωνουμε....και καταληγουμε στο οτι στις Αμερικανικες πυριτιδες τα πραγματα ειναι ποιο
ευκολα στο να βγαλεις σταθερο φυσιγγιο....και για ολες τις εποχες...χωρις να αλλαζεις δοσολογιες !!!
Ίντα γραμμάρια λες;Αμε στα ποσα γρ θες???
Δεν αντηλεγω σε τηποτα αποτη λες.τωρα που τα στηριζω αυτα που λεο.η αμερικανικες εχουν 2 πλεονεκτιματα τα οπια οι ευροπαεικες δεν εχουν.1 τα δησκια ολα ειδια αντιγραφη το ενα με το αλο,παχος διαμετρος βαρος ολα.τη δηνη αυτο??ειδια και σταθερη παντα καυση στης καμπηλες+προσμηξη γραφητη για περισοτερη σταθεροτιτα.2 δυπλης βασης πληρος ζελατηνοποιημενες που της κανει σταθεροτατες σε καθε καιρο.γιαυτο βλεπουμε της δοσολογιες στανταρ που δηνη το εργοστασιο,και δεν μας λεει χειμονα τοσο,καλοκερη τοσο.τωρα στης μενουσες ουτε εγω μπορο ακομα με σηγουρια να σου πο γιατη της διατηρουν.οπως τοχο δει και στην σηπε αυτο,νορμαλα αρχηκες αλα μενουσες τρελες.δεν λεο οτη οι ευροπαοικες δεν ειναι καλες,απλος θελουν πιο πολη ψαξιμο και πηραγματα για να δουλεψουν σε διαφορες σηνθηκες,οπου η αμερικανες φτιαχης ενα και τελος.αυτες ειναι η διαφορες τους
Κοιτά δεν ξέρω να σου πω τι παίζει στο cal 16 στο εικοσαρι άλλαξα τέσσερα μαχαιρακια δυο λαναρα ένα κορτινι και τελικά το cnc ήταν για τα γούστα μου το καλύτερο με διαφορα
...και πως τα βρίσκεις τα cnc?Τα δύο ιταλικά που έβαλες είναι ατσάλινα, αλλά συμφωνώ με τον Νίκο τα cnc είναι ανώτερα κατασκαυαστικα.
Σωτηροπουλος...και πως τα βρίσκεις τα cnc?
Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το νήμα "Αμερικάνικες πυρίτιδες"
Έχει ο Κένταυρος (Θεοδωρίδης)....και πως τα βρίσκεις τα cnc?