Καλορίζικη κ καλα γεμισματα!Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!
Ενα φρεσκαρισμα με χρωμα και θα ομορφήνει κι άλλο...
View attachment 54743View attachment 54744
ναι
λέμε ότι είμαστε ψείρες αλλά μπρε αδερφέ το τερμάτισες!Ψάχνω εδώ και χρόνια αλλά δεν βρήκα φρεζαδορο για κάλυκες με γωνία κορυφής 20° ή 15°. Όλοι έχουν 30° γωνία όπως αυτοί στην φωτογραφία. Αν κάποιος φίλος έχει ή μπορεί να βρει με ενδιαφέρει.
Αυτος είναι από το ballistic usa
Σε ευχαριστω πολυ Τασο...Καλορίζικη κ καλα γεμισματα!
Άνοιξες κανα j&b heavy??
Λευτέρη,Ψάχνω εδώ και χρόνια αλλά δεν βρήκα φρεζαδορο για κάλυκες με γωνία κορυφής 20° ή 15°. Όλοι έχουν 30° γωνία όπως αυτοί στην φωτογραφία. Αν κάποιος φίλος έχει ή μπορεί να βρει με ενδιαφέρει.
Οτη καλητερο υπαρχει σε χηροκηνιτοprogram for screenshots for windows
Φτιάχτηκα σήμερα που είδα το κλείσιμο που έκανε σήμερα ο φίλος στο cal 16 ( επιμενο να ξεχνώ το ονόμα του, ας με συγχώρεση για αυτό)
Και γέμισα και εγώ ένα με MB32 1,65Χ32 νο9 z2M24/ 616/ από 69 στα 57,50 κάλυκας φυσικά φιοκι από μια ποσότητα που είχα πάρει κάποτε από τον ρουμελιωτη.
Τι ωραία φάση ούτε ρεύμα ούτε τίποτα χρησιμότατο το μηχανάκι του λαναρα, και χωρίς πολλά πολλά, δυο σετ απ ένα χοντρά ένα ψιλά και τέλος.
Γιατί υπάρχει και δεύτερο ; ( χωρίς παρεξήγηση το έχω και εγώ ).Οτη καλητερο υπαρχει σε χηροκηνιτο
Λίγο κράτημα παραπάνω το μαχαιράκι και τέλος τρυπαΗ τρύπα στο κέντρο ;
Αμε στα ποσα γρ θες???Ρε Γιάννη Κ τώρα που λόγω ώρας μείναμε οι δύό μας ,για λέγε έχεις καμία άκρη για 800 x ;
Καλά γεμίσματα Κώστα.Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!
Ενα φρεσκαρισμα με χρωμα και θα ομορφήνει κι άλλο...
View attachment 54743View attachment 54744
Σε ευχαριστω πολυ Γιανναρε!!!!Καλά γεμίσματα Κώστα.