Απλή μαύρη λαμαρινα να πάρεις 2 έως 3 χιλ είναι επαρκές για μολύβδινα σκάγια από 15μ και μακρύτερα. Στα πιο κοντινά ζρησιμοποιώ χαρτί για παν ενδεχόμενο εξωστρακισμού. Η 4 χιλ είναι βαρυά και ακριβή και δεν υπάρχει λόγος.Πιθανόν να έχει συζητηθεί ξανά αλλά θα μου επιτρέψετε να ρωτήσω πάλι. Θέλω να φτιάξω έναν πινακα δοκιμών φυσιγγίων στο χωριό. Τι υλικό βολεύει για σκάγια; Μονόβολα και δράμια δεν θα ρίχνω εκεί. Επίσης, ένα μέγεθος 1Χ1 μέτρο είναι επαρκές;
Εγώ θα έλεγα ο μοναδικός λόγος.Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο πρώτος και ίσως σημαντικότερος λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με την ιδιογόμωση, είναι για να φτιάξει φυσίγγια που δεν μπορεί να τα βρει στο εμπόριο.
Απόφυγε το.Το ατσάλι κάνει;
Λάθος εποχή διάλεξες ... ήθελα να φτιάξω και εγώ αλλά τα σίδερα έχουν ακριβύνει.Πιθανόν να έχει συζητηθεί ξανά αλλά θα μου επιτρέψετε να ρωτήσω πάλι. Θέλω να φτιάξω έναν πινακα δοκιμών φυσιγγίων στο χωριό. Τι υλικό βολεύει για σκάγια; Μονόβολα και δράμια δεν θα ρίχνω εκεί. Επίσης, ένα μέγεθος 1Χ1 μέτρο είναι επαρκές;
Στα σκοπευτήρια βάζουν μαλλον ώχρα λόγο ότι το λάδι μολύνει το έδαφος όταν ξεπλένεται από την βροχή. Δεν νομίζω ότι δεν ξέρουν αυτό με το λαδόχρωμα.. Αν προστατεύεται από την βροχή, δεν στεγνώνει με τίποτα και μία μόνο περασιά κρατάει για πολλές μέρες χρήσης.Λάθος εποχή διάλεξες ... ήθελα να φτιάξω και εγώ αλλά τα σίδερα έχουν ακριβύνει.
1,5x1,5 ήθελα να φτιάξω ... σίγουρα όμως πάνω από 1x1 !!!
3mm πάχος ... απλή μαύρη.
Σε όλα τα σκοπευτήρια βάζουν ώχρα αλλά αυτό που λέει ο @PPV ακούγεται καλύτερο και είναι δοκιμασμένο.
Να βρεις μέρος με ασφαλή τερματισμό σκαγιών ...
ps
Ατσάλινες είναι οι λαμαρίνες ...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο πρώτος και ίσως σημαντικότερος λόγος για να ασχοληθεί κάποιος με την ιδιογόμωση, είναι για να φτιάξει φυσίγγια που δεν μπορεί να τα βρει στο εμπόριο.
Αυτό εννοώ Νίκο.Εκτος και εαν εννοεις αυτα που δεν τον ικανοποιουν
Αυτό εννοώ Νίκο.
Και ακόμη, συνδιασμοί υλικών στη συνταγή, που δεν προσφέρει κανένας κατασκευαστής.
Η ωχρά πλένετε από χέρια,ρούχα,παπούτσια με λίγο νεράκι η και ξερό τρίψιμο όταν στεγνώσει το λάδι δεν θέλω να το σκέφτομαι....... Προσοχή ωχρά σε σκόνη από οικοδομικά όχι ωχρά πλαστικό χρώμα........Στα σκοπευτήρια βάζουν μαλλον ώχρα λόγο ότι το λάδι μολύνει το έδαφος όταν ξεπλένεται από την βροχή. Δεν νομίζω ότι δεν ξέρουν αυτό με το λαδόχρωμα.. Αν προστατεύεται από την βροχή, δεν στεγνώνει με τίποτα και μία μόνο περασιά κρατάει για πολλές μέρες χρήσης.
Εγώ το είδα εδώ και χρόνια στο σκοπευτήριο της Perazzi.
Καλορίζικο Κώστα!Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!
Ενα φρεσκαρισμα με χρωμα και θα ομορφήνει κι άλλο...
View attachment 54743View attachment 54744
Καλορίζικο Κωστάρα!!!!Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!
Μπράβο πολύ ωραίο!!!Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!
Καλορίζικο Κώστα!
Καλορίζικο Κωστάρα!!!!
Ευχαριστώ πολυ παιδια, να ειστε καλα!!!Μπράβο πολύ ωραίο!!!
Καλά κλεισίματα/ρελιάσματα!!!
Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!
Καλορίζικη Κώστα,καλά γεμίσματα!!!!!Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!![]()
μηχανη για στριφτο πηρες?[καλοριζικη]Νέο απόκτημα στον εξοπλισμό...!!