Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

..το θέμα είναι απλό (και για μην λέτε ότι μεροληπτώ), εάν δαιθέτης 500/550 ευρώ πάρε την μηχανή του Καββαδία μαχαίρι και στροφείο και ξεκίνα. Αν δεν διαθέτεις τόσα, δώσε 110 και πάρε του Λαναρά, στο κάτω κάτω όλοι με έναν Λαναρά ξεκινήσαμε άσχετα αν όλοι πήγανε μπροστά (πολυσταδιακοι και με αμέτρητα κενά) και εγώ έμεινα στο ρέλι.

Καλησπέρα! Θα αγοράσω μια χειροκίνητη μηχανή του Λαναρά για αστέρι και ρελιασμα για να αρχίσω σιγά σιγά να γεμίζω τα πρώτα μου φυσίγγια μιας και δεν μπορώ τελικά να αγοράσω κάτι καλύτερο όπως το είχα στο μυαλό μου! Τι στροφειο και τι μαχαιρακι μου προτείνεται να αγοράσω?
Πάρε ένα στροφείο για να κλείνεις αστέρι.Αυτο που έχει άνω κρατησε το για ρελιαστο,σε αστέρι τα βγάζει ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ!!!!

το κάτω κάτω όλοι με έναν Λαναρά ξεκινήσαμε άσχετα αν όλοι πήγανε μπροστά (πολυσταδιακοι και με αμέτρητα κενά) και εγώ έμεινα στο ρέλι.

Δεν είσαι μόνος σου. Εγώ με μία Lee Load all ξεκίνησα και με αυτή είμαι ακόμα και έχω φτιάξει χιλιάδες φυσίγγια και αστέρι και ρέλι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και δε μου πέρασε από το μυαλό ποτέ να "αναβαθμιστώ" διότι θα φύγει η μαγεία.

Δεν είσαι μόνος σου. Εγώ με μία Lee Load all ξεκίνησα και με αυτή είμαι ακόμα και έχω φτιάξει χιλιάδες φυσίγγια και αστέρι και ρέλι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και δε μου πέρασε από το μυαλό ποτέ να "αναβαθμιστώ" διότι θα φύγει η μαγεία.

Καμμια μαγεια δε χανεται. Με την 600αρα (τωρα αναβαθμιστηκε σε Sizemaster) εχω κλεισει χιλιαδες φυσιγγια. Εξακολουθει να εχει ενδιαφερον, και να ευχαριστιεμαι τις τουφεκιες μου. Αν αγοραζα κατι ακριβοτερο, πιστευω η ιδια μαγεια θα υπηρχε, απλα θα αλλαζε λιγο η διαδικασια

Α λες το μπρούτζινο...Γιατι το ατσάλινο το έχει 49.50 και μου έκανε εντυπωση η τιμή που είπες
Το μπρούτζινο πέραν από την μικρότερη αντοχή που λογικά έχει υστερεί σε κάτι άλλο από το ατσάλινο? Χειρότερο αποτέλεσμα ας πούμε στο ρελι?

Το μπρούτζινο πέραν από την μικρότερη αντοχή που λογικά έχει υστερεί σε κάτι άλλο από το ατσάλινο? Χειρότερο αποτέλεσμα ας πούμε στο ρελι?
Θερμαίνεται πιο γρήγορα μετά από κάποιο αριθμό πρέπει να περιμένεις να πέσει η θερμοκρασία του... άλλη διαφορα δεν έχει..

Παρε ενα I2S , Ειναι πιο ακριβο απο ολα.....αλλα θα κλεινεις και θα ρελιαζεις τα Παντα.... αστεριειδες κλεισιμο...,ρελιαστα.....μεχρι και μονοβολα......θα βρουν και τα εγγονια σου.....τετοια ποιοτητα εχει φιλε!!!! :)

Αν ρελιαζεις με του Λαναρά τη χειροκίνητη δε νομίζω να χει διαφορά.

Παρε ενα I2S , Ειναι πιο ακριβο απο ολα.....αλλα θα κλεινεις και θα ρελιαζεις τα Παντα.... αστεριειδες κλεισιμο...,ρελιαστα.....μεχρι και μονοβολα......θα βρουν και τα εγγονια σου.....τετοια ποιοτητα εχει φιλε!!!! :)
Πάνω στου Λαναρά Νίκο το I2S δε μπαινει. Τουλάχιστον στη δική μου που είναι με το μοχλό στο πλαι

Αν ρελιαζεις με του Λαναρά τη χειροκίνητη δε νομίζω να χει διαφορά.
Ναι για αρχή τουλάχιστον θα ξεκινήσω με χειροκίνητη και δεν έχω σκοπό να γεμίζω για τσίχλα και σκοπευτήριο οπότε και το μπρούτζινο θα μου κάνει!
μικρότερη αντοχή θα έχει άμα έχεις σκοπό να ρελιάσεις εκατοντάδες χιλιάδες κάλυκες. Υπάρχουν και ατσάλινα στροφεία σε παραπλήσιες τιμές. Ο Κένταυρος π.χ. έχει με 30ευρώ ατσάλινο του CNC
Το έχει δουλέψει κάποιος? Είναι αξιόλογο? Δεν έχω δουλέψει κανένα οπότε δεν ξέρω τι παίζει αλλά σε σύγκριση με το sp2 μπρούτζινο στα 25€ ποιο λέτε να διαλέξω?

Νίκο σίγουρα έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά δεν με πέρνεις προσωρινά να δώσω τόσα χρήματα για ένα στροφειο! Αργότερα με το καλό θα στραφώ εκεί μόλις μπορέσω!

Back