Μηχανές γόμωσης, παρελκόμενα

για βάλε ένα παράδειγμα Μιχάλη.
Πχ στο 2ερο σταδιο μετρας εσωτερικα το υψος απο το χειλος μεχρη εκη πουκανει την παραμορφωση.......προσθετης 1 ποντο αερα ....
Μετρας και ολα τα υποληπα και βρησκης το μεγαλητερο υψος απο ολα που χρειαζεσε

Τι κάνει ρε το άτομο αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχααχα καιρό είχα να γελάσω έτσι να σαι καλά ρε φίλε... ακρίβεια σε άλλο επίπεδο, τα στάδια παίζουν πιο πολύ και από τα δόντια της γιαγιάς μου χαρτι και πολαπλο πάτημα με το αστέρι δίνουν έναν υπέροχο κλείσιμο και για το τέλος πίσω δεξιά αχνόφενεται και το καλασνικοφ αχαχχαχαχαχαχαχ

Τι κάνει ρε το άτομο αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχααχα καιρό είχα να γελάσω έτσι να σαι καλά ρε φίλε... ακρίβεια σε άλλο επίπεδο, τα στάδια παίζουν πιο πολύ και από τα δόντια της γιαγιάς μου χαρτι και πολαπλο πάτημα με το αστέρι δίνουν έναν υπέροχο κλείσιμο και για το τέλος πίσω δεξιά αχνόφενεται και το καλασνικοφ αχαχχαχαχαχαχαχ
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

έχουμε στα μεροι μου έναν τετιο( γεμισιες ο Χρηστος) αυτοαποκαλειτε κανει πόλλα τρέλα ο τυπος οπως φυσίγγια duplex περνει ένα έτοιμο φυσηγγι το ανοίγει απο μπρωστα πχ 4αρι βγάζει λίγα σκαγια συμπλιρωνει μηδενικά απο άνω κλείνει με στρογγυλό ρελι και βουαλα το 4-0 να δεις το καημενο το μπαικαλ να γίνετε τρια κοματια το μαζευει το δένει και συνεχιζει

Ποιά μηχανή ιδιογόμωσης κατά τη γνώμη σας θα ήταν ιδανική για έναν αρχάριο (εμένα) για να ξεκινήσει αυτό το σπορ....;

Και τη εργαλεία χρειάζεται περετέρω (εκτός τη μηχανή) για να ξεκινήσω στην πορεία την ιδιογόμωση...;;

Ποιά μηχανή ιδιογόμωσης κατά τη γνώμη σας θα ήταν ιδανική για έναν αρχάριο (εμένα) για να ξεκινήσει αυτό το σπορ....;

Και τη εργαλεία χρειάζεται περετέρω (εκτός τη μηχανή) για να ξεκινήσω στην πορεία την ιδιογόμωση...;;
Εάν δε σκοπεύεις να τα παρατήσεις πάρε μια lee η την omv smart και ένα δράπανο.. έαν δεν είσαι σίγουρος ακόμα για τον αν θα συνέχισεις μόνο δράπανο και ένα στροφειο για ρελι..
Επίσης μια ζυγαριά ακριβειας από το eBay για να μην μη πληρώσεις χρυσάφι εδώ (κατά προτίμηση 0.001-50 για να την έχεις και για σκάγια κ για πυρίτιδα) ένα παχύμετρο (βάζει ανα διαστήματα το lidl και είναι πολύ καλό) και έναν κόφτη για κάλυκες για να κλείνεις ρελι...
πάρε υλικά και....καλό ταξίδι

Εάν δε σκοπεύεις να τα παρατήσεις πάρε μια lee η την omv smart και ένα δράπανο.. έαν δεν είσαι σίγουρος ακόμα για τον αν θα συνέχισεις μόνο δράπανο και ένα στροφειο για ρελι..
Επίσης μια ζυγαριά ακριβειας από το eBay για να μην μη πληρώσεις χρυσάφι εδώ (κατά προτίμηση 0.001-50 για να την έχεις και για σκάγια κ για πυρίτιδα) ένα παχύμετρο (βάζει ανα διαστήματα το lidl και είναι πολύ καλό) και έναν κόφτη για κάλυκες για να κλείνεις ρελι...
πάρε υλικά και....καλό ταξίδι
Αρχικά σκεφτόμουν να γεμίζω για εκλεκτά θηράματα π.χ κανένα φυσίγγι για τρυγόνι,μπεκάτσα, και κυρίως το αγαπημένο μου παπί......και για να περνάω τν ελεύθερό μου χρόνο.

(για τσίχλες πιστεύω πως δν συμφέρει).....

Αρχικά σκεφτόμουν να γεμίζω για εκλεκτά θηράματα π.χ κανένα φυσίγγι για τρυγόνι,μπεκάτσα, και κυρίως το αγαπημένο μου παπί......και για να περνάω τν ελεύθερό μου χρόνο.

Για δε κάθεσε ήσυχα καλοκαιριάτικα .yel..yel.:D:D:D

Εκλεκτά θηράματα με όλο το σεβασμό δεν υπάρχουν... όλα εκλεκτά είναι.. έτσι έλεγαν οι έμποροι φυσιγγίων και πήγαν τα λαγοφυσιγγα όσο ένα νεφρό...
αμα κυνηγάς σε δύσκολες συνθήκες καλό είναι να γεμίζεις και για τις τσίχλες γιατί με εμπορικά δεν.. το χειμώνα ειδικά στα μέροι μου και με -7 -8 που κάνει τα εμπορίου δεν... δεν ξέρω που κυνηγάς όμως.. σε νορμαλ συνθήκες με φυσιγγια ρουμελιωτη φάντομ Κένταυρο όσκαρ είσαι οκ και από απόδοση και από τιμή όποτε δεν λέει να γεμίζεις

Για δε κάθεσε ήσυχα καλοκαιριάτικα .yel..yel.:D:D:D
Ρίχνω σκέψεις,παίρνω απόψεις,ακούω συμβουλές......για να βγάλω ένα ασφαλές συμπέρασμα αφού μου αρέσει ο κόσμος του φυσιγγίου.....

(Τελικά πήρα το κύτταρο της ιδιογόμωσης από τν πατέρα μου και τώρα αρχίζει και επεκτείνεται σιγά-σιγά μέσα μου)... :eek:.pray to God.
Εκλεκτά θηράματα με όλο το σεβασμό δεν υπάρχουν... όλα εκλεκτά είναι.. έτσι έλεγαν οι έμποροι φυσιγγίων και πήγαν τα λαγοφυσιγγα όσο ένα νεφρό...
αμα κυνηγάς σε δύσκολες συνθήκες καλό είναι να γεμίζεις και για τις τσίχλες γιατί με εμπορικά δεν.. το χειμώνα ειδικά στα μέροι μου και με -7 -8 που κάνει τα εμπορίου δεν... δεν ξέρω που κυνηγάς όμως.. σε νορμαλ συνθήκες με φυσιγγια ρουμελιωτη φάντομ Κένταυρο όσκαρ είσαι οκ και από απόδοση και από τιμή όποτε δεν λέει να γεμίζεις
Το (εκλεκτά) το είπα μεταφορικά...
Φαντάσου πως οι πιο χάλια συνθήκες στο δικό μου μέρος που κυνηγώ είναι ο βάλτος που η θερμοκρασία πέφτει κάποιες φορές μέχρι το ΠΟΛΥ -5oC ή με βροχή και +5oC.....
Γενικότερα οι θερμοκρασίες εδώ το χειμώνα είναι Μ.Ο. από -5oC ως +15oC.....πάντα με την υγρασία να μην πέφτει κάτω από το 65%.....

Προς το παρόν ολα καλα με τους βιοτεχνες που αναφέρεις αλλα και καθε επομενη χρονιά δεν μπορεις να ξερεις τι θα συμβεί...αρκεί να σκεφτουμε πως ηταν οι τιμες πριν 10 χρόνια... Ήδη φέτος οι τιμές ηταν 10-20 λεπτα παραπανω απο πέρισυ τουλαχιστον. Μήπως να στοκάρουμε εναν αξιοπρεπή άριθμό φυσιγγιων ή υλικών; Καθε χρόνο και πιο ακριβά είναι.

Back