Ρωσική μάλλον Βαγγέλη , είναι βέβαια της υπομονής αλλά όπως σωστά λες για κάποιον που δεν θέλει ποσότητα φυσιγγιων είναι μια χαρά . Την ίδια δουλειά βέβαια θα κάνεις και με μια χειροκίνητη του Λαναρά όπως είπαν τα παιδιά ,ένα καψουλωτη αποκαψουλωτη και έναν καλυκοκοφτη .Πραγματικα εντυπωσιακό βίντεο!!!!!! Το καλύτερο μακράν που έχω δει !!!! Ο ιδιογομωτης
νοικοκύρης και μερακλής η δε μηχανή πολυ μελετημένη απλή ακριβής .........την ερωτεύτηκα!!! Κωνσταντίνε γνωρίζεις περισσότερα για αυτή τη μηχανή ????? Αν μπορεί κάποιος να την παραγγείλει και από πού σε τι τιμή περίπου????
Βαγγέλη καλημέρα η εταιρεία που τα κατασκευάζει ονομάζεται velkont. ru δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα, κάποιες φορές βάζει πρόιοντα στο ebay όπως το σετ που σου παραθέτω στο λινκ. Το συγκεκριμένο το έχω και είναι πάρα πολύ καλό, το τρίτο στάδιο που μαγκωνει όταν προτοξεκινησε είχε αυτό ως πρότυπο και κατόπιν έγιναν οι τροποποιήσεις από τον Καββαδία. Μπορείς να βρεις αρκετά βίντεο με τα προϊόντα στο you tube.Πραγματικα εντυπωσιακό βίντεο!!!!!! Το καλύτερο μακράν που έχω δει !!!! Ο ιδιογομωτης
νοικοκύρης και μερακλής η δε μηχανή πολυ μελετημένη απλή ακριβής .........την ερωτεύτηκα!!! Κωνσταντίνε γνωρίζεις περισσότερα για αυτή τη μηχανή ????? Αν μπορεί κάποιος να την παραγγείλει και από πού σε τι τιμή περίπου????
Εχω ακριβως το ιδιο απο ebay μια χαρα φυσιγγακια κανει..Βαγγέλη καλημέρα η εταιρεία που τα κατασκευάζει ονομάζεται velkont. ru δυστυχώς δεν στέλνει Ελλάδα, κάποιες φορές βάζει πρόιοντα στο ebay όπως το σετ που σου παραθέτω στο λινκ. Το συγκεκριμένο το έχω και είναι πάρα πολύ καλό, το τρίτο στάδιο που μαγκωνει όταν προτοξεκινησε είχε αυτό ως πρότυπο και κατόπιν έγιναν οι τροποποιήσεις από τον Καββαδία. Μπορείς να βρεις αρκετά βίντεο με τα προϊόντα στο you tube.
https://www.ebay.com/itm/Die-set-for-UPS-5-for-handloading-cartridges-12GA-/163646239847?_ul=GR
μπορεις να μου στειλεις το link απο εκει που την πηρες??
Αμέσως Κωστή!μπορεις να μου στειλεις το link απο εκει που την πηρες??
Να σαι καλά αδερφε μουΚαλοριζικια αδερφέ
Γιατί, του είπες ότι τη θέλεις για να γεμίζεις φυσέκια ;;; Μπορεί να φαντάστηκε ότι θες να ζυγίζεις ... άλλα πράματα !!!Όταν την ανοίγεις λέει και hello! Δεν γινόταν να έλεγε ο κινέζοs καλά γεμίσματα;;![]()
Χαχαχαχαχαχ σωστός!Γιατί, του είπες ότι τη θέλεις για να γεμίζεις φυσέκια ;;; Μπορεί να φαντάστηκε ότι θες να ζυγίζεις ... άλλα πράματα !!!![]()
![]()
![]()
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση οσον αφορά τα πρεσάκια κλεισίματος. Ποιά ειναι η ελαχιστη διαδρομή ( πάνω-κάτω) ενος μαχαιριου ή τρίτου σταδίου ή στροφείου ώστε να μπορώ να βάζω ανετα τον κάλυκα απο κάτω για να τον κλείσω χωρις να σκαλώνει στην βαση ή στο στάδιο; 2.5-3 εκατοστά;
για βάλε ένα παράδειγμα Μιχάλη.μετρα το εσωτερικο απο το χειλος μεχρι εκη που ξεκηναει να κανει την οποιαδηποτε παραμορφωση....
+1 πόντο...οκ.Αν εχεις τα σταδια μετρα το εσωτερικο απο το χειλος μεχρι εκη που ξεκηναει να κανει την οποιαδηποτε παραμορφωση....στο ποιο μεγαλο μηκος προσθεσε κανα ποντο αερα και εισαι οκ.....
Τα περησοτερα πρεσακια αλουμινιου κανουν για αυτην την δουλεια...
Βαγγέλη ειχα βάλει εδω #198 για αυτές τις μηχανές .. αυτή με το μοτεράκι ειναι οτι πρέπει για για σαλόνι και μονό ρελιάστο που κάνω εγώ .Πραγματικα εντυπωσιακό βίντεο!!!!!! Το καλύτερο μακράν που έχω δει !!!! Ο ιδιογομωτης