Θέλει να βγάλεις την πέτσα,να τα χαράξεις πολλές φορές και στις 2 πλευρές μέχρι την μέση της σάρκας και να τα σκουπίσεις καλά με χαρτί κουζίνας η να τα λιασεις.Πολυ δυνατή φωτιά και κοντά για 2 λεπτα το πολύ από κάθε πλευρά.Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία και ψήνει στα κάρβουνα με επιτυχία τα καλαμάρια (μεγαλούτσικα 300-700gr), σε πόσο δυνατή φωτιά τα βάζει και για πόσο χρόνο. Εγώ για να καταφέρω να τα ψήσω, τα αφήνω πολύ περισσότερο χρόνο από τα λίγα λεπτά που προτείνουν οι σεφ και είμαι με την απορία !