Λεϊσμανίαση (kala-azar)

Νεες αιματολογικες εξετάσεις σήμερα των οποιων τα αποτελέσματα ειναι απρόσμενα πολυ καλά.
Συνεχίζουμε ότι έπαιρνε ως τώρα που αφορούν τα νεφρά και την αντιβίωση για την ουρολοίμωξη. Ευτυχώς το αποτέλεσμα ως προς τα νεφρά είναι πλέον πολύ ευχάριστο, αλλά συνεχίζουμε με επιμονή και υπομονή γιατί ακόμη έχουμε δρόμο .
Το επόμενο δείγμα τόσο από αιματολογικές αλλά και από ούρα ,θα είναι στις τέσσερις Μαΐου και από κει και μετά που από ό,τι φαίνεται όλα θα είναι καλά θα καθοριστεί με τι φάρμακα θα ξεκινήσει η θεραπεία για το καλαζάρ

Νεες αιματολογικες εξετάσεις σήμερα των οποιων τα αποτελέσματα ειναι απρόσμενα πολυ καλά.
Συνεχίζουμε ότι έπαιρνε ως τώρα που αφορούν τα νεφρά και την αντιβίωση για την ουρολοίμωξη. Ευτυχώς το αποτέλεσμα ως προς τα νεφρά είναι πλέον πολύ ευχάριστο, αλλά συνεχίζουμε με επιμονή και υπομονή γιατί ακόμη έχουμε δρόμο .
Το επόμενο δείγμα τόσο από αιματολογικές αλλά και από ούρα ,θα είναι στις τέσσερις Μαΐου και από κει και μετά που από ό,τι φαίνεται όλα θα είναι καλά θα καθοριστεί με τι φάρμακα θα ξεκινήσει η θεραπεία για το καλαζάρ
Αντε μπράβο!

Περαστικα φιλε Δημητρη, παιδευτηκα και εγω τελη της κυνηγετικης περιοδου με την γριουλα μου.Δεν ειχε ορεξη ουτε ετρωγε.Μου χαλασε ολη η διαθεση και ολη η ορεξη για κυνηγι καθως δεν σκεφτομουν τιποτα περα απο το σκυλι.Τελικα η αυτοψια εδειξε πυομητρα, καρδια καμια βαλβιδα σωστη και καλαζαρ...Οταν μου ειπε οτι το σκυλι τελος κυνηγετικα δεν μπορω να σου κρυψω οτι δακρυσα...Ευθανασια ή θεραπεια αμεσα ή επεμβαση αλλα ηταν πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει το σκυλι με αυτη τη καρδια και καταβεβλημενο...Τελοσπαντων, ευθανασια δεν θα του εκανα ποτε....Ξεκινησαμε θεραπεια.Πηγε πολυ καλα την ειχα αφησει κλινικη ποσες μερες αδειασε απο πυομητρα.Μετα νεες αιματολογικες εφτιαξε κατα πολυ και ευτυχως καλαζαρ δεν ειχαν πειραξει νεφρα.Σπιτι φσγητο νερο και τουφα μεσα στη ζεστη και εξω μονο για αναγκες.Το πως ετρωγε με χαροποιουσε ιδιαιτερα.Νεες εξετασεις δυναμωσε και στειρωση στα 10μισο και παραπανω π ειναι γιατι ενδεχομενως με νεα περιοδο θα ξαναεκανε πυομητρα και στενευαν τα περιθωρια.Τωρα 2 χαπακια καθε πρωι εφορου ζωης cardisure 10mg μισο και 1 soluric 300mg.Παει καλα και οσο παει!! Θα την βγαζω κανα καρτερακι χαλαρο απο νεα περιοδο...Μου στοιχησε παρα πολυ ψυχολογικα ολο αυτο και κυριως στο ακουσμα οτι τελος κυνηγετικα.Το σκυλι προεχει φυσικα και η υγεια του, αλλα απο την αλλη αν εχεις φαει με τα κουταλια τις κυνηγετικες εμπειριες-συγκινησεις μαζι του.Δεν μπορεις να τις περιγραψεις με κανεναν τροπο, οσο κυνηγος και να ειναι ο αλλος,που δεν μπορει να καταλαβει στο επακρο γιατι ειναι τοσα λεπτα ζητηματα και συναισθηματα κτλ πισω απο αυτα.Σου στοιχιζει και ποναει...
Τα συνολικα εξοδα ηταν αρκετα και κακως το αναφερω αλλα γι αυτο το σκυλι οσες ζωες να ζουσα θα τα εδινα διχως δευτερη σκεψη...

Χθες κάναμε για τριτη φορά εξετάσεις αιματολογικές και ούρων .
Η καλλιέργεια ουρων θέλει 5 μερες και η αντιβιωση για την ουρολοίμωξη που προήλθε απο το καλαζάρ ,σταματάει σήμερα.
Τώρα μου έστειλε ο γιατρος τις αιματολογικές που ειναι πολυ καλές και συγκεκριμένα μου λεει

ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

ΝΕΦΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΚ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΕΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟ mILTEFORAN ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ

Το οτι τελικά δεν εχει προκληθεί βλάβη σε νεφρά και σε αλλο όργανο ,είναι το καλύτερο μεσα σε ολο αυτό το κακό που μας έτυχε .

Last edited:
Η καλλιεργεια ουρων θελει 5 μερες και η αντιβιωση για την ουρολοιμωξη που προηλθε απο το καλαζαρ ,σταματάει σημερα.
Τωρα μου εστειλε ο γιατρος τις αιματολογικες που ειναι πολυ καλες και συγκεκριμένα μου λεει

Το οτι τελικα δεν εχει προκληθει βλαβη σε νεφρα και σε αλλο όργανο ,ειναι το καλυτερο μεσω σε ολο αυτό το κακό που μας έτυχε .
Δύναμη ο μικρός!

Η καλλιέργεια ουρων θέλει 5 μερες και η αντιβιωση για την ουρολοίμωξη που προήλθε απο το καλαζάρ ,σταματάει σήμερα.
Τώρα μου έστειλε ο γιατρος τις αιματολογικές που ειναι πολυ καλές και συγκεκριμένα μου λεει

Το οτι τελικά δεν εχει προκληθεί βλάβη σε νεφρά και σε αλλο όργανο ,είναι το καλύτερο μεσα σε ολο αυτό το κακό που μας έτυχε .
Μπράβο...
Ότι καλύτερο...

Back