Α ρε κωστα να τη χαιερεσε η δικια μου παει μας αφησε να στε γεροι !Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα των ζώων.
Όσοι θέλεται, πάμε μια φωτό ο κάθε ένας μας, παρέα με τν κυνηγετικό του σύντροφο, ότι φιλής κ αν είναι ότι κι αν κυνηγάει....είτε φέρμας είτε ξεπετάγματος κτλ.
Υ.Γ. Παρακαλώ φωτό χωρίς θηράματα...
View attachment 16785
Πώς ρε φίλε;;Εδώ ο Rocky μου που έφυγε πριν κλείσει τα δύο του χρόνια από ντουφέκια συγκυνηγου και φίλου, στο τελευταίο κυνήγι του 2012.View attachment 16845
Να προσέχεις τα ταιρια σου στο βουνό, ειδικά στο περπατητο. Άλλοι βγαίνουν στο βουνό για χίλιους δυο λόγους, και άλλοι για να μαζέψουν κρέας.Πώς ρε φίλε;;![]()
Τρομερά δυσαρεστο αυτο που σου συνεβη Κωστα,ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω...Να χασεις τον σκυλο ετσι...;Εγω κυνηγω μονο με τον πατερα μου κ εναν φιλο μου που ειναι αδερφος μου,μιλαμε με τα ματια...Προσοχη παιδια με ποιον κυνηγατε γιατι πολλες φορες ,δυστυχως,ειναι ζητημα ζωης ή θανατουΝα προσέχεις τα ταιρια σου στο βουνό, ειδικά στο περπατητο. Άλλοι βγαίνουν στο βουνό για χίλιους δυο λόγους, και άλλοι για να μαζέψουν κρέας.
Στο χωρίο μας το 80 λαγάς, μεγάλος σε ηλικία σκοτωσε έτσι την καλύτερη σκύλα που είχε που τους έπιανε στο γιατάκι. Την κοίμιζε σε ντιβάνι δίπλα του μόνο αυτή, τα άλλα σκυλιά κάτω στο κατώι. Τόσο την αγάπαγε. Μέχρι να φτάσει στο χωριό με το μουλάρι είχε σκάσει, τον βρήκε εγκεφαλικό και έφυγε...Ξέρω λαγα που σκότωσε την μία από τις δύο σκύλες του ρίχνοντας σε ένα λαγό. Η μία σκύλα τον σήκωσε και η άλλη ήρθε απ' την ανάποδη κατεύθυνση και έγινε το κακό. Ο άνθρωπος μετά απ' αυτό σταμάτησε το κυνήγι....
Ξέρω λαγα που σκότωσε την μία από τις δύο σκύλες του ρίχνοντας σε ένα λαγό. Η μία σκύλα τον σήκωσε και η άλλη ήρθε απ' την ανάποδη κατεύθυνση και έγινε το κακό. Ο άνθρωπος μετά απ' αυτό σταμάτησε το κυνήγι....
Στο χωρίο μας το 80 λαγάς, μεγάλος σε ηλικία σκοτωσε έτσι την καλύτερη σκύλα που είχε που τους έπιανε στο γιατάκι. Την κοίμιζε σε ντιβάνι δίπλα του μόνο αυτή, τα άλλα σκυλιά κάτω στο κατώι. Τόσο την αγάπαγε. Μέχρι να φτάσει στο χωριό με το μουλάρι είχε σκάσει, τον βρήκε εγκεφαλικό και έφυγε...
Ναι Κυριάκο μπορεί να είναι φίλος και αδερφός! είναι θέμα χαρακτήρα! δεν το κάνει επί σκοπού απλά "ρέπει στο ατύχημα".Επειδή έγραψες συγκυνηγός και φίλος....
Γιώργο σε ένα κυνηγετικό φόρουμ επειδή η ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητα, θεωρώ αυτό είναι τόσο σημαντικό που δεν μπορεί να θεωρηθεί off topic σε καμία ενότητατο πότε πυροβολούμε και πότε όχι είναι μέγα κεφάλαιο. (off topik)
Κώστα ο σκύλος σου μοιάζει με τις παλαιές καλές Αγγλικές γραμμές, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος τι προέλευση έχει;
Καλημέρα Γιωργο. Ο Richo είναι απόγονος του Pako από Σερβία. Μου το χάρισε γνωστός που ασχολείται με τους αγώνες σκύλων,όταν έμαθε το δράμα μου. Ο Richo είναι ο φίλος μου,ο συγκυνηγος μου,η πάρεα μου,το παιδί μου....................Κώστα ο σκύλος σου μοιάζει με τις παλαιές καλές Αγγλικές γραμμές, αν δεν γίνομαι αδιάκριτος τι προέλευση έχει;
Κώστα καλημέρα, αυτή είναι η καλύτερη παρέα, να τον χαίρεσαι ...Καλημέρα Γιωργο. Ο Richo είναι απόγονος του Pako από Σερβία. Μου το χάρισε γνωστός που ασχολείται με τους αγώνες σκύλων,όταν έμαθε το δράμα μου. Ο Richo είναι ο φίλος μου,ο συγκυνηγος μου,η πάρεα μου,το παιδί μου....................