Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο ευτυχως που πηγες σε αυτη τη παραλια τετεια εποχη γιατι απο τον αλλο μηνα θα ειναι γεματη απο κατι πολωνεζες ρωσσιδες τσεχες ουγγαρεζες 1.80 το λιγοτερο χαλια μαυρα,να σκευφτεις ουτε λεφτα για κανονικο μαγιο δεν εχουν και φορανε κατι μικροσκοπικα μαγιο στριγκακια νομιζω τα λενε.sarcastic..sarcastic.
Θα ρθω με τον αρη να τις ιδιογωμοσουμε με ταπα.sarcastic.

Αρι ψήνω ήδη skyfall και venetatos για skybusting competition παρέα με τα αλλα γνωστά Τουφεκιά του Δ. Πληρώνω δε απο τη τσέπη μου επαγγελματία cameraman για να συλλάβει με τη κάμερα του τις hard core τουφεκιες!!!
Παυλο παρε τον sky fall και τον αρι εγω ο κακομοιρις αν δεν ειναι 20 με τα βιας 25 δεν τους μπορω

Ευτυχώς που μου τόπες Γρήγορη, για να πω στη Γυναίκα μου οτι θα κατέβω τον αλλο μήνα κανα τετραήμερο για να παρω τη μάνα μου στο γιατρό .my man.
Νομιζω κατι πηρε το αυτι μου για κατι εξετασεις που πρεπει να κανει

Παυλο παρε τον sky fall και τον αρι εγω ο κακομοιρις αν δεν ειναι 20 με τα βιας 25 δεν τους μπορω
Μην αγχώνεσαι γιαυτο. Θα σε αφήσουμε να βαράς τελευταίος τα πολυ μακρινά που πρώτα έχουμε αστοχήσει εμείς για να εχει και λιγο ενδοιαφερον.sarcastic.

Ναι οι μικρες θελουν πολυ ρελιασμα κ τους κουράζει. .yel..sarcastic..yelling.;)
Eγραψες... .congrats. Για στρογγυλο ρελι καλοι ειναι... .yelling.

Μην αγχώνεσαι γιαυτο. Θα σε αφήσουμε να βαράς τελευταίος τα πολυ μακρινά που πρώτα έχουμε αστοχήσει εμείς για να εχει και λιγο ενδοιαφερον.sarcastic.
Τον βλεπω να φευγει ατουφεκιστος... .yelling..hair..sarcastic..sarcastic.

Γατακια... .yelling.Θα κουμπωσω καμια καννη Mossy 835 και θα χωνευει οτι γεμιζεται... .buy..sarcastic.

.sarcastic.
Λειπει κ ο Altair Lusso ρε γαμωτο να τον παρει κ αυτον η μπαλα... .hit..yell at.
Αρι πριν 4 χρονια ημουν ετοιμος να την αγορασω αυτη τη καννη αλλα δεν την ειχανε σε 76......

Eγραψες... .congrats. Για στρογγυλο ρελι καλοι ειναι... .yelling.

Ειμασταν παντα λατρεις του στρογγυλου (ρελιου) και ας ανεβαζει τα bar.my man.

Τον βλεπω να φευγει ατουφεκιστος... .yelling..hair..sarcastic..sarcastic.
αυτο ειναι το μονο σιγουρο.....αν σας ανοιγουν τα κλειστρα απο το κρυο.yelling.

Εκανα μια βολτα πανω απο το σπιτι μου στα απογευματινα καρτερια μου...hunter.
XkAKjI4.jpg

5p5DwS4.jpg

Τόση πολυκοσμία στην "γωνιά" δεν έχω ξαναδεί και γουστάρω πολύ. :)
Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αλλά συνεχίστε έτσι με τρέλα, από όλη την Ελλάδα ... .well done.
Την καλαματιανή σουπιά την αφήνω να παραληρεί, είναι δικαιολογημένος που θα ανοίξει αύριο το sporting και χαίρεται. :)

Τόση πολυκοσμία στην "γωνιά" δεν έχω ξαναδεί και γουστάρω πολύ. :)
Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αλλά συνεχίστε έτσι με τρέλα, από όλη την Ελλάδα ... .well done.
Την καλαματιανή σουπιά την αφήνω να παραληρεί, είναι δικαιολογημένος που θα ανοίξει αύριο το sporting και χαίρεται. :)
Eτσι φηλε μου. Παντα η εμπειρια αφηνη τοπο στα νιατα..shake.

Θα ρθω με τον αρη να τις ιδιογωμοσουμε με ταπα.sarcastic.
Ari με τον sky ειμαστα παντα λατρεις του στρογγυλου ( ρελιου) και ας ανεβαζει τα bar.sarcastic..sarcastic.
Ετσι... στρογγυλό (ρέλι), τάπα και πάτημα καλό με ταπωτή
34573_Calcalborre_cal_36.jpg
να πιάσει πάτο η ταπα...
Απλά, κλασσικά, διαχρονικά πράγματα....sarcastic.

Αργησες φιλαρακι... .yelling. Τα ΚΑΠΗ πηγαν στο ξενοδοχειο για ξεκουραση... Μαζευτειτε με τους συνομηλικους σου να παιξετε καμια πρεφα... .cofee..yell at.
Φιλαράκι δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η ιστορία με τα ΚΑΠΗ, εγώ δεν κοίταγα ποτέ μεγαλύτερες, αντιθέτως αυτές με κυνήγαγαν ... τις μικρότερες κάτι τις τρόμαζε .xm. :cool:
Αυτά μέχρι που παντρεύτηκα, μετά είμαι ... κερί αναμμένο, όχι σαν μερικούς .... Κινέζους .sexy girl.

Οχι ρε φιλε, δεν εχω ερθει στο νησι, θα με μπερδεψες με αλλον... .yelling..sarcastic.

Εγω σου ειπα να τους προσεχεις αυτους... .hair.Πρωτα σου εκαναν τους φιλους κ μετα σε εδωσαν στεγνα... .sarcastic..sarcastic.

Ε βεβαια...Τωρα εξηγουντε ολα....my man. γι αυτο ηθελαν τα παιδια στο νησι, τον αλλο μεσηλικα της παρεας Altair Lusso....banana. κ αρχιζαν τα σχολια περι εμπειριας, ο παλιος ειναι αλλιως, μαλλι μπαμπακι ψ....η φαρμακι κ τα σχετικα... Ειχαν βαλει στο ματι τα ΚΑΠΗ του μαντσεστερ... .buy buy..sarcastic. Οι πιο μικρες σας κουραζουν????? .yelling..yelling..yelling..love1..very happy.
Ουχ Ουχ ου υυυυυυυ! Κλαίω! .crying smile..crying smile..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny.

Με τον Venetato sta νιατα μας που δουλευαμε πισω απο τα μπαρ ερχονταν πανω μας σαν τις μηγες στο μπαμπρηζ του αυτοκηνητου.ΤΟΡΑ οικογεν/χες πλεων, ειμαστε κερια εναμενα.ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ πλεων απο τις νηκες του παρελθοντος....................................................................shoot.

Status
Not open for further replies.
Back