Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σας! Αρχίζει και στρώνει ο καιρός σιγά σιγά... Σήμερα το μενού θα έχει τσιγαριδες μιας και το παραμεγαλωσε το ζωντανό ο πατέρας μου και δεν μπορεί να σταθεί καλά καλά στα πόδια του. .sarcastic.ffff

Γειά σας! Αρχίζει και στρώνει ο καιρός σιγά σιγά... Σήμερα το μενού θα έχει τσιγαριδες μιας και το παραμεγαλωσε το ζωντανό ο πατέρας μου και δεν μπορεί να σταθεί καλά καλά στα πόδια του. .sarcastic.ffff

Ω ρε φίλε.......αυτά τα σπιτικά χοιρινά δεν παίζονται και όποιος δεν τα εχει γευτεί δεν ξέρει τι χάνει.
Καλοφάγωτο και βαλε μα και μια φωτό απο τις τσιγαρίδες να μας φτιάξεις.

Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι στο Lounge Café του skyfall και απολαμβάνω το καφέ μου συζητώντας τα νεότερα της ιδιογομωσης και της βλητικης γενικα με θέα το Ποντικονήσι. Θα ενημερώσω αργότερα με λεπτομέρειες και φωτογραφίες

Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι στο Lounge Café του skyfall και απολαμβάνω το καφέ μου συζητώντας τα νεότερα της ιδιογομωσης και της βλητικης γενικα με θέα το Ποντικονήσι. Θα ενημερώσω αργότερα με λεπτομέρειες και φωτογραφίες
.buy buy.... ωχ θα το αποκάψεις και συ μου φαίνεται, ώρες είναι να αρχίσεις τα S+M+F +farinaup+magnum+buffer+μία στρώση σοκολάτα+συν μία στρώση βανίλια .... .hair.

.buy buy.... ωχ θα το αποκάψεις και συ μου φαίνεται, ώρες είναι να αρχίσεις τα S+M+F +farinaup+magnum+buffer+μία στρώση σοκολάτα+συν μία στρώση βανίλια .... .hair.
άσε Γιώργο οι εξελίξεις στην ιδιογομωση τρέχουν με γοργό ρυθμό. Αφού ψήνω τον skyfall να δοκιμάσω κάποιες απο τις πατέντες του στο βάλτο, τουφεκωντας απο την ελληνική πλευρά τα πάπια που πετάνε πάνω απο το τουρκικό.hair.

Παυλο φυγε μακρια μην προλαβουν κ σε κανουν σαν τα μουτρα τους.... .yelling..hair..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Άσε Αρι απο τις πατέντες που εχω ακούσει μεχρι τωρα εχω πάθει τρέμουλο. Και να σκεφτείς το venetato αυριο θα τον δω. Ήδη είπα στο skyfall να μου βάλει Ενα Double Scotch για να συνέλθω.

Άσε Αρι απο τις πατέντες που εχω ακούσει μεχρι τωρα εχω πάθει τρέμουλο. Και να σκεφτείς το venetato αυριο θα τον δω. Ήδη είπα στο skyfall να μου βάλει Ενα Double Scotch για να συνέλθω.
Μεταξυ μας Παυλο... ;) Απο αυτα που εχω καταλαβει.....xm. ο Venetatos πρεπει να ειναι χειροτερος... .buy buy..hair..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Αυτα τα βανιλια κατω μια στρωση πραλινα φουντουκιου απο πανω+σιροπι σοκολατας....πολλοι τα ζηλεψανε

skyfall και milvus live from Corfu

nn1e9j.jpg

Status
Not open for further replies.
Back