Γειά σας! Αρχίζει και στρώνει ο καιρός σιγά σιγά... Σήμερα το μενού θα έχει τσιγαριδες μιας και το παραμεγαλωσε το ζωντανό ο πατέρας μου και δεν μπορεί να σταθεί καλά καλά στα πόδια του.![]()
Καλησπέρα Μύρο. Όλο θέλω να σε ρωτήσω και όλο το ξεχνάω, αυτό το λαγουδάκι στο avatar μικρό ήταν, δεν το άφηνες να μεγαλώσει ..., λίγο ήθελε ακόμα να ακουμπήσει στο χώμα...Καλησπέρα![]()
.buy buy.... ωχ θα το αποκάψεις και συ μου φαίνεται, ώρες είναι να αρχίσεις τα S+M+F +farinaup+magnum+buffer+μία στρώση σοκολάτα+συν μία στρώση βανίλια ....Καλησπέρα στη παρέα. Είμαι στο Lounge Café του skyfall και απολαμβάνω το καφέ μου συζητώντας τα νεότερα της ιδιογομωσης και της βλητικης γενικα με θέα το Ποντικονήσι. Θα ενημερώσω αργότερα με λεπτομέρειες και φωτογραφίες
άσε Γιώργο οι εξελίξεις στην ιδιογομωση τρέχουν με γοργό ρυθμό. Αφού ψήνω τον skyfall να δοκιμάσω κάποιες απο τις πατέντες του στο βάλτο, τουφεκωντας απο την ελληνική πλευρά τα πάπια που πετάνε πάνω απο το τουρκικό.buy buy.... ωχ θα το αποκάψεις και συ μου φαίνεται, ώρες είναι να αρχίσεις τα S+M+F +farinaup+magnum+buffer+μία στρώση σοκολάτα+συν μία στρώση βανίλια ....![]()
Παυλο φυγε μακρια μην προλαβουν κ σε κανουν σαν τα μουτρα τους....![]()
Μεταξυ μας Παυλο...Άσε Αρι απο τις πατέντες που εχω ακούσει μεχρι τωρα εχω πάθει τρέμουλο. Και να σκεφτείς το venetato αυριο θα τον δω. Ήδη είπα στο skyfall να μου βάλει Ενα Double Scotch για να συνέλθω.
Μπα αποτελουμε στοιχειο πυροβολικου,γεμιστης σκοπευτηςΜεταξυ μας Παυλο...Απο αυτα που εχω καταλαβει.....xm. ο Venetatos πρεπει να ειναι χειροτερος... .buy buy.
![]()
Αυτα τα βανιλια κατω μια στρωση πραλινα φουντουκιου απο πανω+σιροπι σοκολατας....πολλοι τα ζηλεψανε.buy buy.... ωχ θα το αποκάψεις και συ μου φαίνεται, ώρες είναι να αρχίσεις τα S+M+F +farinaup+magnum+buffer+μία στρώση σοκολάτα+συν μία στρώση βανίλια ....![]()