Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο ρίξαμε τέσσερις γύρους όσο πάω και γίνομαι πολύ Μιτας, τους πρώτους δύο 18 και 18 τον τρίτο 20 και στον τέταρτο 12 λόγω βροχής και κρύου, κάτι πρέπει να βρω να δικαιολογησω την τελευταία πουλα.sarcastic..

Μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο ρίξαμε τέσσερις γύρους όσο πάω και γίνομαι πολύ Μιτας, τους πρώτους δύο 18 και 18 τον τρίτο 20 και στον τέταρτο 12 λόγω βροχής και κρύου, κάτι πρέπει να βρω να δικαιολογησω την τελευταία πουλα.sarcastic..
Κώστα πολύ καλο αποτέλεσμα!!25 δισκάκια έχει ο κάθε γύρος?

μπραβο kostas.πες οτι δεν κρατουσες ομπρελα
.yelling..yelling.

Μόλις γύρισα από το σκοπευτήριο ρίξαμε τέσσερις γύρους...
Και γω ξεκινώντας να διαβάζω το μνμ σου παρεξήγησα ... λέω Τετάρτη του Πάσχα πλακώθηκαν στους γύρους και στα τζατζίκια; .eat. .sarcastic.
Εις ανώτερα Κωνσταντίνε ... .shoot.

Κώστα πολύ καλο αποτέλεσμα!!25 δισκάκια έχει ο κάθε γύρος?
Ναι στο σκητ ,η Α400 ελαμψε πάλι το φιλαράκι την έχει αφήσει επίτηδες ακαθαριστη και έχουμε ρίξει 400 φυσιγγια και βάλε αυτόν τον καιρό και ούτε μια εμπλοκη.

Και γω ξεκινώντας να διαβάζω το μνμ σου παρεξήγησα ... λέω Τετάρτη του Πάσχα πλακώθηκαν στους γύρους και στα τζατζίκια; .eat. .sarcastic.
Εις ανώτερα Κωνσταντίνε ... .shoot.
Μεγαλοβδομαδα κρέας ποτέ .sarcastic. είχαμε πάει και την Μεγάλη Τετάρτη για να κάνουμε την δική μας Ανάσταση.

το φιλαράκι την έχει αφήσει επίτηδες ακαθαριστη και έχουμε ρίξει 400 φυσιγγια και βάλε αυτόν τον καιρό και ούτε μια εμπλοκη.
.fff..what.... καλά σοβαρά τώρα περιμένετε να κάνει Beretta εμπλοκή από ακαθαρσία; .xm.
Κωσταντίνε, ξεχάστε τα αυτά. Αυτά ισχύαν για κάτι αμερικάνικα αερίων τύπου Mossberg πριν από 30-40 χρόνια. Αυτά περί ακαθάριστων ιταλικών αερίων και εμπλοκών είναι αγαπητές καφενειακές ιστορίες :) Έλα στον Έβρο να δεις στις καλύβες κάτι Beretta και να ρωτήσεις τους καλυβιέρηδες από πότε έχουν να τις καθαρίσουν ... .vert funny.

Επιβεβαιωνω τον Γιωργο! Ειδα beretta a304 10 χρονια ακαθαριστη..σε τραγικη κατασταση..του λεω ριχνει το οπλο; Ναι μου λεει καμια εμπλοκη..γιατι δεν την καθαριζες;;; Τον ρωταω..προσπαθησα να βγαλω το κλειστρο και δεν μου εβγαινε το αυτακι που το παμε μπρος-πισω..ελα να στο βγαλω του λεω..το βγαζω..μου λεει νομιζα οτι το εσπασες ετσι οπως βγηκε ..οχι κουμπωτο του λεω ειναι..ο ανθρωπος ειναι συναδελφος και πολυ ειλικρινης ανθρωπος δεν παιζει να μου ελεγε ψεματα στο θεμα εμπλοκων..βεβαια ριχνει λιγα φυσιγγια το χρονο .αλλα το οπλο ηταν τραγικο οπως το ειδα,δεν το ειχε καθαρισει 10 χρονια και βαλε..καληνυχτα σε ολους!

Status
Not open for further replies.
Back