Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα παρέα, καφεδακι και περιμένω τα φιλαράκια για να πάμε σκοπευτήριο αν δεν μας τα χαλάσει ο καιρός.
Και σεις πρόβλήματα με τον καιρό Κωνσταντίνε;
Εγω βγήκα για δευτερο γύρο να κόψω τα χόρτα πάλι υπο βροχή και μόλις μαζευτηκα
βρεγμένος μεχρι το κόκαλο.

gif hosting

Και σεις πρόβλήματα με τον καιρό Κωνσταντίνε;
Εγω βγήκα για δευτερο γύρο να κόψω τα χόρτα πάλι υπο βροχή και μόλις μαζευτηκα
βρεγμένος μεχρι το κόκαλο.

gif hosting
Θα βρέχει όλη την εβδομάδα όπως και την επόμενη , τη θέα είναι αυτή που έχεις Δημήτρη αντε μετά να πας στην Αθήνα.

Χαιρετώ την παρέα.
Ο καιρός στα ίδια με τα χθεσινά.Στο βουνό χιόνι ,ομίχλες και βαριά συννεφιά.
Πάνω που ετοιμάστηκα να κόψω χορτάρια με το εργαλείο ,επιασε βροχή.Απο τα νευρα μου για μιάμιση ώρα έκοβα κατω απο βροχή.

Καταλαβα.
Το μηχάνημα υα χει 3 ποντους χόρτο κειμα βρεγμενο κολλημενο στο φτερο.
Το κανα κ γω τον φεβρουαριο που επρεπε να τελειώσω κ με πιασαν οι βροχες.
Δεν πειραζει μητσο.
Δεν μασαμε.
Εδω ο αερας εχει σηκωσει τα παντα κ εχει ανεμοβροχο με παγωνια σχετικα.
Καλησπερα στην παρεα

Αντε καλο χειμώνα αδερφε..sarcastic.

Πω ρε φίλε να ήμουν μαζί σου τώρα. Σε ζηλεύω! Μου θυμίζεις εικόνες όμορφες φέτος στην Κόνιτσα!

Αυτό λέγεται ανωμαλία της φύσης. Είναι η καταστροφή για κάθε καλλιέργεια ,μονοετή η πολυετή.Ολα εχουν αρχίσει να εκδηλώνουν διάφορες ασθένειες.Κι να φανταστείτε οτι αυτό μπορεί να πάει και μεχρι τέλος Ιουνίου.Οχι με χιόνια ,αλλά με βροχή καθημερινά και κρύο.Πριν απο 12 χρόνια το έζησα ολόκληρο τον Ιούλιο.Την στιγμή που η Αθήνα αλλά και η Θεσσαλονίκη έβραζαν απο καύσωνα ,εδώ ειχαμε βγάλει τα μπουφάν και τρέμαμε από το κρυο ,απο το απόγευμα και μετά.Τα βράδια ,φυσικά κουβέρτα και τζαμια κλειστά.

Θ
Αυτό λέγεται ανωμαλία της φύσης. Είναι η καταστροφή για κάθε καλλιέργεια ,μονοετή η πολυετή.Ολα εχουν αρχίσει να εκδηλώνουν διάφορες ασθένειες.Κι να φανταστείτε οτι αυτό μπορεί να πάει και μεχρι τέλος Ιουνίου.Οχι με χιόνια ,αλλά με βροχή καθημερινά και κρύο.Πριν απο 12 χρόνια το έζησα ολόκληρο τον Ιούλιο.Την στιγμή που η Αθήνα αλλά και η Θεσσαλονίκη έβραζαν απο καύσωνα ,εδώ ειχαμε βγάλει τα μπουφάν και τρέμαμε από το κρυο ,απο το απόγευμα και μετά.Τα βράδια ,φυσικά κουβέρτα και τζαμια κλειστά.
Θηράματα συναντας Δημήτρη ας πουμε φασες ντοπιαρικες ,τρυγόνια, η δεν πιάνουν εκει αυτην την εποχή?

Θ

Θηράματα συναντας Δημήτρη ας πουμε φασες ντοπιαρικες ,τρυγόνια, η δεν πιάνουν εκει αυτην την εποχή?
Τρυγόνια ελάχιστα πια, μεσα σε ρεματιές.Παλιά υπήρχαν πιο πολλά.Οσο για φάσσες υπάρχουν ντοπιάρες πιο μακρυά και γυρω στα 18 χλμ απο δω.

Τρυγόνια ελάχιστα πια, μεσα σε ρεματιές.Παλιά υπήρχαν πιο πολλά.Οσο για φάσσες υπάρχουν ντοπιάρες πιο μακρυά και γυρω στα 18 χλμ απο δω.
Κανα κυνήγι με την φωτογραφική μηχανή που ειναι και επιτρεπόμενο κάνε να δουμε και εμεις τίποτε αξιόλογο εχουμε πήξει στην δεκαοχτουρα στην Αθήνα.

Κανα κυνήγι με την φωτογραφική μηχανή που ειναι και επιτρεπόμενο κάνε να δουμε και εμεις τίποτε αξιόλογο εχουμε πήξει στην δεκαοχτουρα στην Αθήνα.
Πολύ θα το ήθελα ,αλλά με τέτοιο καιρό δεν λέει.Ασε που αυτές οι μέρες είναι έτσι που δεν προλαβαίνεις για πολλά .Ειδικά οταν ερχεσαι απο Αθήνα και πρέπιε να ανοίξεις ενα κλειστό σπίτι που βρίσκεται μέσα στη ζούγκλα.Μια βόλτα έλεγα να κάνω μέχρι Κόνιτσα αυριο, για περπάτημα στην χαράδρα του Αώου ,αλλά ο καιρός δεν το επιτρέπει.

image.jpg

Πολύ θα το ήθελα ,αλλά με τέτοιο καιρό δεν λέει.Ασε που αυτές οι μέρες είναι έτσι που δεν προλαβαίνεις για πολλά .Ειδικά οταν ερχεσαι απο Αθήνα και πρέπιε να ανοίξεις ενα κλειστό σπίτι που βρίσκεται μέσα στη ζούγκλα.Μια βόλτα έλεγα να κάνω μέχρι Κόνιτσα αυριο, για περπάτημα στην χαράδρα του Αώου ,αλλά ο καιρός δεν το επιτρέπει.

image.jpg
Φίλε παραδεισος είναι , κατσε εκει που εισαι και κανε καρτερι με τον φακο θα περάσουν και σε ποικιλία απο φτερωτα εως και τριχωτά.

Status
Not open for further replies.
Back