Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους κ καλη εβδομαδα... Ολα τα σπιτια γιορταζουν σημερα, καλα να περασετε!!!!

σας στέλνω και μια φωτό να δείτε που τον πίνω.
Δημητρη θα σε παρακαλουσα για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ να εκφραζεσαι πιο σεμνα αλλη φορα... Ολοι τον πινουμε αλλα δεν το δειχνουμε κιολας... .ha ha ha..very shoked..flamenco..yelling..yelling..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

χρόνια πολλά σε όλους να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και όλοι να έχουμε υγειά
δυστυχώς δεν θυμήθηκα να βγάλω φωτό με το αρνάκι λουκούμι στη παραδοσιακή γάστρα .. (θεικότατο.. παραδοσιακά εμεις παίζουμε γάστρα )
αλλά .. βάζω την φωτό με την αγαπημένη γιαγιά μου την ωρα που άρχισαν να έρχονται τα ορεκτικά για το τσιπουράκι .
Πολύ όμορφη φωτογραφία και με πολύ πράσινο! Το μέρος πρέπει να είναι παράδεισος...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά:)

Φέτος ήμουν πολύ κουρασμένος για ψησίματα κλπ , οπότε αποφάσισα να σηκωθώ το πρωί με το πάσο μου , να πιω το καφεδάκι μου και να φύγω .
Ο προορισμός έπρεπε να είναι σχετικά κοντινός αφού η έξοδος ήταν μονήμερη.
Οι χάρτες βγήκαν και με συνοπτικές και δημοκρατικές διαδικασίες .sarcastic. η ¨μπίλια" έκατσε στον Ελικώνα, το βουνό των Μουσών με τις 16 κορυφές και συγκεκριμένα στην Αρβανίτσα , ένα οροπέδιο με Αλπικό τοπίο σε ύψος 1000 μέτρων.
Τα ψητά ήταν εξαιρετικά , η εξυπηρέτηση άμεση και οι τιμές φυσιολογικές .
aP3cR7f.jpg

slkpQVB.jpg

oVRHoBX.jpg

Η Εθνική οδός το μεσημέρι .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

n71eFG4.jpg

Δημητρη θα σε παρακαλουσα για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ να εκφραζεσαι πιο σεμνα αλλη φορα... Ολοι τον πινουμε αλλα δεν το δειχνουμε κιολας... .ha ha ha..very shoked..flamenco..yelling..yelling..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Δεν θα με πείραζε αν μας έδειχνες και εσυ που και πως τον πίνεις ...sarcastic.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά:)

Φέτος ήμουν πολύ κουρασμένος για ψησίματα κλπ , οπότε αποφάσισα να σηκωθώ το πρωί με το πάσο μου , να πιω το καφεδάκι μου και να φύγω .
Ο προορισμός έπρεπε να είναι σχετικά κοντινός αφού η έξοδος ήταν μονήμερη.
Οι χάρτες βγήκαν και με συνοπτικές και δημοκρατικές διαδικασίες .sarcastic. η ¨μπίλια" έκατσε στον Ελικώνα, το βουνό των Μουσών με τις 16 κορυφές και συγκεκριμένα στην Αρβανίτσα , ένα οροπέδιο με Αλπικό τοπίο σε ύψος 1000 μέτρων.
Τα ψητά ήταν εξαιρετικά , η εξυπηρέτηση άμεση και οι τιμές φυσιολογικές .
aP3cR7f.jpg

slkpQVB.jpg

oVRHoBX.jpg

Η Εθνική οδός το μεσημέρι .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

n71eFG4.jpg
Ωραίο μέρος για όλες τις εποχές.

Καλησπερίζω την παρέα.
Εδώ άριχισαν τα μπουμπουνητά και το μαυρισμα του ουρανού μας προετοιμάζει γι αυτό που έρχεται.Απλωσα και τα δίχτυα πάνω απο τα αυτοκίνητα γιατί το χαλάζι εδώ ειναι συνηθισμένο φαινόμενο για το επόμενο δίμηνο.
Δυσυχώς η βδομάδα έτσι θα πάει και δεν θα μας αφήσει περιθώρια για καμιά βόλτα.

αφιερωμένο γιατί με φιάχνεις με λέξεις που ακούω σπάνια αλλά τις αγαπώ αφού μ αυτές μεγάλωσα .congrats.:)
[
Ρε φίλε αμα φτιαχνεσαι τόσο πολύ ,όταν επιστρέψω να πάμε να σε κεράδω πιτόγυρα στο σουβλαντζίκο το "Διάσελο" που εχω κοντά μου.

άντε ρε σαχλαμούρα :)
Θελω μια φορα με εσας τους δυο να κανω μια εξορμηση για τσιχλο-φασσες .hunter.1 που θα διανυει ολη την Βοιωτια και θα καταληγει μεχρι τα Τζουμερκα και τουμπαλιν .sarcastic..sarcastic.
Ειμαι σιγουρος οτι θα γελασουν μεχρι και οι σκουλικαντερες .sarcastic.

Θελω μια φορα με εσας τους δυο να κανω μια εξορμηση για τσιχλο-φασσες .hunter.1 που θα διανυει ολη την Βοιωτια και θα καταληγει μεχρι τα Τζουμερκα και τουμπαλιν .sarcastic..sarcastic.
Ειμαι σιγουρος οτι θα γελασουν μεχρι και οι σκουλικαντερες .sarcastic.
πηγαινε έλα θα τον......μπιπ .sarcastic.

Καλησπέρα σας! Επιστροφή από το Δίστομο όπου περάσαμε οικογενειακώς το Πάσχα μας και φέτος. Φάγαμε, ήπιαμε κάναμε 2 ψαρεματάκια και ξεκουραστήκαμε! Επιστροφή στο μπουρδέλο σήμερα αλλά τουλάχιστον έρχουμε ακόμη μία μέρα χαλάρωσης!

Status
Not open for further replies.
Back