Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και Καλό Μήνα σε όλους! Μόλις γυρίσαμε κι εμείς στο χωριό, από το Ακρωτήρι, από της αδελφής μου. Καλά περάσαμε και φέτος. Εσφαξα δύο κατσίκια προχθές και κρατούσα το ένα, δεν το σουβλίσαμε αλλά ψήσαμε τα παϊδάκια στη σχάρα και δυο μπούτια στο φούρνο σκορδάτα, στη λαδόκολλα. Επίσης λουκάνικα, κρητικά καλιτσούνια στο φούρνο με μαλάκα και ανθότυρο, και άλλα με μυζήθρα και χόρτα, κρεατόπιττα, τζατζίκι και σαλάτα μαρούλια και φρέσκα κρεμμυδάκια από τον κήπο μου. Και για επιδόρπιο δυο λογιών τούρτα, άλλη έφτιαξα εγώ με τη μάνα μου, κι άλλη είχε η αδελφή μου. Ήπιαμε και καμιά 10αριά μπύρες, κι ένα καραφάκι τσικουδιά στο τέλος για τη χώνεψη!!! Αυτά τα ολίγα... Καλά να είμαστε και του χρόνου κι εμείς και όλος ο κόσμος!
Υ.Γ. Δυστυχώς το σήμα της cosmote εδώ είναι πολύ ασθενές και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες!
μαλάκα και στάκα πόσα χρόνια έχω να φάω...τι μου θύμισες ρε φίλε....έφιαχνε η μητέρα(συγχωρεμένη)ενός φίλου μου Χανιώτη,μαλάκα σε κάτι σαν πίτα με κρέας και στάκα με αυγά .RESPECT.

2016_05_01_19_46_02.png

Ωραία πράγματα διαβάζω, όμορφες οικογενειακές στιγμές με καλή παρέα. Και του χρόνου να' μαστε καλά. Πριν λίγο επιστροφή από το χωριό εν μέσω δυνατής βροχής μιας και από τις 19;30 ξεκίνησε να βρέχει.

Δε
να σας πω δε οτι το κοκορετσι φαγωθηκε ολο οπως και οι γαρδουμπες.το αρνι δεν καταφεραμε αλλα δεν πειραζει
Ωραίες εικόνες Ευριπιδη, να χερεσαι την οικογένεια, οσο για το αρνί είναι και αύριο μέρα......sarcastic.

Ωρα για καφε με θεα τα ελαφια και στο βαθος υδροβια ;)
6fd1lg.jpg

Καλησπερα παλικαρια ;)
Ωρα για καφε με θεα τα ελαφια και στο βαθος υδροβια ;)
6fd1lg.jpg

Καλησπερα παλικαρια ;)
O........ΦΥΛΕ μου .Αυτος ο ΠΡΑΣΗΝΟΣ στο βαθος, ειναι σαν τσιμεντοληθος με λεμο..my man..my man.

χρόνια πολλά σε όλους να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και όλοι να έχουμε υγειά
δυστυχώς δεν θυμήθηκα να βγάλω φωτό με το αρνάκι λουκούμι στη παραδοσιακή γάστρα .. (θεικότατο.. παραδοσιακά εμεις παίζουμε γάστρα )
αλλά .. βάζω την φωτό με την αγαπημένη γιαγιά μου την ωρα που άρχισαν να έρχονται τα ορεκτικά για το τσιπουράκι .

Καλημερα σε ολους, καλο μηνα, παντα με υγεια και δυναμη. Και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και να περασουμε και παλι ομορφα
τις Πασχαλινες ημερες. Μεγαλη γιορτη και σημερα, ευχες και παλι σε ολους.
Χαλαει ο καιρος, προσοχη στην οδηγηση!!!!!!!

μετα απο πολυ φαι και μπυρα μπορω να σας πω οτι με λενε ευριπιδη και ειμαι καλα.οπως σας υποσχεθηκα ακολουθει ρεπορταζ πλουσιο.η πρωτη φωτο ειναι απο χθες το βραδυ.στην δευτερη πινω καφε με το αστερακι μου στην επομενη γυριζει το αστερακι μου και μετα οτι να ναι.ομορφες στιγμες με την οικογενεια.αξια ανεκτιμητη.και του χρονου να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε
6pHFNVS.jpg

sPc05qL.jpg

amtANPP.jpg

eM7Z10y.jpg

w3Mh5Gd.jpg

MLxPRg2.jpg

JN3afpD.jpg
.asking.....πωπω φωτογραφίες.....sarcastic.
Και του χρόνου να ειστε όλοι καλά Ευριπίδη, όπως και όλος ο κόσμος να μπορει να χαίρεται τέτοιες οικογενειακές στιγμές.

Status
Not open for further replies.
Back