Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωρα για καφε με θεα τα ελαφια και στο βαθος υδροβια ;)
6fd1lg.jpg

Καλησπερα παλικαρια ;)

Αγαπημενοι μου φιλοι.
Χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη.
Εύχομαι ολοψυχα υγεια σε σας κ στην οικογενεια σας.
Προσπαθησα κ χτες αλλα ειχα ξεχασει τον κωδικο κ τωρα μου κανε ξαφνικα κλικ.
Να με συγχωρατε για την απουσία αλλα η καθημετινοτητα πραγματικα δεν μου αφηνει πλεον χρονο.
Σασ σκέφτομαι ειλικρινά κ δεν σας ξεχνω.
Ευχομαι ολοψυχα να στε ολοι καλα.
Με πραγματικη φιλια κ εκτιμιση.
Χρυσανθος.
Καλα να περνατε φιλοι μου.

μετα απο πολυ φαι και μπυρα μπορω να σας πω οτι με λενε ευριπιδη και ειμαι καλα.οπως σας υποσχεθηκα ακολουθει ρεπορταζ πλουσιο.η πρωτη φωτο ειναι απο χθες το βραδυ.στην δευτερη πινω καφε με το αστερακι μου στην επομενη γυριζει το αστερακι μου και μετα οτι να ναι.ομορφες στιγμες με την οικογενεια.αξια ανεκτιμητη.και του χρονου να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε
6pHFNVS.jpg

sPc05qL.jpg

amtANPP.jpg

eM7Z10y.jpg

w3Mh5Gd.jpg

MLxPRg2.jpg

JN3afpD.jpg

μετα απο πολυ φαι και μπυρα μπορω να σας πω οτι με λενε ευριπιδη και ειμαι καλα.οπως σας υποσχεθηκα ακολουθει ρεπορταζ πλουσιο.η πρωτη φωτο ειναι απο χθες το βραδυ.στην δευτερη πινω καφε με το αστερακι μου στην επομενη γυριζει το αστερακι μου και μετα οτι να ναι.ομορφες στιγμες με την οικογενεια.αξια ανεκτιμητη.και του χρονου να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε
6pHFNVS.jpg

sPc05qL.jpg

amtANPP.jpg

eM7Z10y.jpg

w3Mh5Gd.jpg

MLxPRg2.jpg

JN3afpD.jpg

Αυτά είναι ρε φίλε! Να είστε γεροί και του χρόνου! .shake. .well done.
Ωραίες φωτό! Σίγουρα κάποιος χαίρεται προς Τζουμέρκα μεριά! .,,,,,.

να σας πω δε οτι το κοκορετσι φαγωθηκε ολο οπως και οι γαρδουμπες.το αρνι δεν καταφεραμε αλλα δεν πειραζει
όχι πειράζει άκου δεν πειράζει.....μέχρι αύριο να έχει φαγωθεί αλλιώς θα υποστείς 1 μήνα photoshop .sarcastic.
και του χρόνου να είστε καλά :)

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά και Καλό Μήνα σε όλους! Μόλις γυρίσαμε κι εμείς στο χωριό, από το Ακρωτήρι, από της αδελφής μου. Καλά περάσαμε και φέτος. Εσφαξα δύο κατσίκια προχθές και κρατούσα το ένα, δεν το σουβλίσαμε αλλά ψήσαμε τα παϊδάκια στη σχάρα και δυο μπούτια στο φούρνο σκορδάτα, στη λαδόκολλα. Επίσης λουκάνικα, κρητικά καλιτσούνια στο φούρνο με μαλάκα και ανθότυρο, και άλλα με μυζήθρα και χόρτα, κρεατόπιττα, τζατζίκι και σαλάτα μαρούλια και φρέσκα κρεμμυδάκια από τον κήπο μου. Και για επιδόρπιο δυο λογιών τούρτα, άλλη έφτιαξα εγώ με τη μάνα μου, κι άλλη είχε η αδελφή μου. Ήπιαμε και καμιά 10αριά μπύρες, κι ένα καραφάκι τσικουδιά στο τέλος για τη χώνεψη!!! Αυτά τα ολίγα... Καλά να είμαστε και του χρόνου κι εμείς και όλος ο κόσμος!
Υ.Γ. Δυστυχώς το σήμα της cosmote εδώ είναι πολύ ασθενές και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες!

Για σου Στέλιο με τα εκλεκτά εδέσματα. :-)
Αυτή την κρεατόπιτα με τα μαρούλια κ τα κρεμμυδάκια από τον κήπο σου, πολύ τα λιγουρεύτηκα, να είχε και άνιθο η σαλάτα θα ήταν η αγαπημένη μου. :-)

Καλησπερα σε ολους... Χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη!!!!
Καλεσμενοι σημερα του Γιωρικα, φαγαμε, ηπιαμε κ περασαμε πολυ ομορφα... Χαρηκαμε κ την κορακλα του που μεγαλώνει, κανεις τα δικα της και κλεβει καρδιες...
Κ του χρονου φιλε να ειμαστε καλα, περασαμε πολυ ωραια ευχαριστουμε... .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back