Δεν έχεις πρόβλημα εσύ Τάσο είσαι κομαντο..shoot.Καλησπερα σε όλους ..θα πάω κ εγώ σπινινγκ σε λίγο με έναν φίλο που πήρε καινούργιο καλάμι κ μηχανάκι και ανυπομονεί να τα δοκιμάσει..
Του είπα να πάρουμε και επιδέσμους για τα χέρια μας καθότι προβλέπονται ξεχαρβαλωματα σε μυς και αρθρώσεις..![]()
Αααααααά!!!!!!!! Δημήτρη εσύ ξέρεις πολλά......xm.
Σωτήρη το ειχα στο πρόγραμμα να σταματήσω.Ομως περασα απο τον κόμβο 5:15 και φαντάσυηκα ότο θα εχεις κλείσει και δεν έστριψα.Στην επιστροφή θα περάσω σίγουρα.ρε δημητρη θα κανεις μια σταση να σε γνωρισουμε και απο κοντα κερναμε και ωραιο καφεδακι
Απο τα Τζουμέρκα χαιρετώ όλη την καλή παρέα.
Το ταξίδι καλό μια και τον κωλόδρομο τπν εχω φαει στην μάπα και τον ξέρω.Ταλαιπωρήθηκα στα σουπερ μάρκετ με τα ψώνια και ψάχνοντας συκωταριές και έντερα.
Δυστυχώς το Πάσχα θα μείνω χωρίς κοκορέτσι γιατί δεν βρήκα τίποτα στην Αρτα.Που θα παει όμως ,θα το ψήσω αργότερα.
Τώρα απολαμβάνω κατι σπέσιαλ καυτερούς γίγαντες που φεραμε απο την πρωτεύουσα ,με κόκκινο κρασάκι και φυσικά κάθομαι εξω παρ όλη την ψύχρα.
.asking......buy buy..buy buy.και καλά κάμνεις και κάθεσαι όξω γέροντα... προβλέπεται να γίνει Βοζνία ...
Bregovic καλάζνικωφ κλπ...
Καλά να περάσεις Δημήτρη στο χωριό!Απο τα Τζουμέρκα χαιρετώ όλη την καλή παρέα.
Το ταξίδι καλό μια και τον κωλόδρομο τπν εχω φαει στην μάπα και τον ξέρω.Ταλαιπωρήθηκα στα σουπερ μάρκετ με τα ψώνια και ψάχνοντας συκωταριές και έντερα.
Δυστυχώς το Πάσχα θα μείνω χωρίς κοκορέτσι γιατί δεν βρήκα τίποτα στην Αρτα.Που θα παει όμως ,θα το ψήσω αργότερα.
Τώρα απολαμβάνω κατι σπέσιαλ καυτερούς γίγαντες που φεραμε απο την πρωτεύουσα ,με κόκκινο κρασάκι και φυσικά κάθομαι εξω παρ όλη την ψύχρα.
... θα μείνω χωρίς κοκορέτσι γιατί δεν βρήκα...
Πάρε μοσχαρίσιες μπριζόλες και να τις κάνεις κοκορέτσι με photoshop! .banana.
Δημητρη άμα κατεβεις καμία τσαρκα στην λίμνη βγάλε και καμιά φωτό να γουσταρουμεΑπο τα Τζουμέρκα χαιρετώ όλη την καλή παρέα.