Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε όλους ..θα πάω κ εγώ σπινινγκ σε λίγο με έναν φίλο που πήρε καινούργιο καλάμι κ μηχανάκι και ανυπομονεί να τα δοκιμάσει..
Του είπα να πάρουμε και επιδέσμους για τα χέρια μας καθότι προβλέπονται ξεχαρβαλωματα σε μυς και αρθρώσεις...sarcastic..sarcastic.
Δεν έχεις πρόβλημα εσύ Τάσο είσαι κομαντο..shoot.

καλησπερα στην παρεα.πριν λιγο γυρισα απ το σκοπευτηριο.με το γνωστο παρεακι καναμε τη πλακα μας ριξαμε τις τουφεκιες μας αν και σημερα το χερι μου δεν πηγαινε κι εριχνα στο γαμα του καραγκιοζη αλλα ειδα και 4 τρυγονακια που κοβανε βολτες

Last edited:
Απο τα Τζουμέρκα χαιρετώ όλη την καλή παρέα.
Το ταξίδι καλό μια και τον κωλόδρομο τπν εχω φαει στην μάπα και τον ξέρω.Ταλαιπωρήθηκα στα σουπερ μάρκετ με τα ψώνια και ψάχνοντας συκωταριές και έντερα.
Δυστυχώς το Πάσχα θα μείνω χωρίς κοκορέτσι γιατί δεν βρήκα τίποτα στην Αρτα.Που θα παει όμως ,θα το ψήσω αργότερα.
Τώρα απολαμβάνω κατι σπέσιαλ καυτερούς γίγαντες που φεραμε απο την πρωτεύουσα ,με κόκκινο κρασάκι και φυσικά κάθομαι εξω παρ όλη την ψύχρα.

ρε δημητρη θα κανεις μια σταση να σε γνωρισουμε και απο κοντα κερναμε και ωραιο καφεδακι
Σωτήρη το ειχα στο πρόγραμμα να σταματήσω.Ομως περασα απο τον κόμβο 5:15 και φαντάσυηκα ότο θα εχεις κλείσει και δεν έστριψα.Στην επιστροφή θα περάσω σίγουρα.

Το ταξίδι καλό μια και τον κωλόδρομο τπν εχω φαει στην μάπα και τον ξέρω.Ταλαιπωρήθηκα στα σουπερ μάρκετ με τα ψώνια και ψάχνοντας συκωταριές και έντερα.
Δυστυχώς το Πάσχα θα μείνω χωρίς κοκορέτσι γιατί δεν βρήκα τίποτα στην Αρτα.Που θα παει όμως ,θα το ψήσω αργότερα.
Τώρα απολαμβάνω κατι σπέσιαλ καυτερούς γίγαντες που φεραμε απο την πρωτεύουσα ,με κόκκινο κρασάκι και φυσικά κάθομαι εξω παρ όλη την ψύχρα.

και καλά κάμνεις και κάθεσαι όξω γέροντα... προβλέπεται να γίνει Βοζνία ...
Bregovic καλάζνικωφ κλπ...

Καλά να περάσεις Δημήτρη στο χωριό!
Απόλαυσε την ηρεμία και γέμισε μπαταρίες...

Στο χωριό δεν έχεις καμιά άκρη να πάρεις συκωταριές?

Δημητρη άμα κατεβεις καμία τσαρκα στην λίμνη βγάλε και καμιά φωτό να γουσταρουμε ;)
Ώρα για ύπνο γιατί το πρόγραμμα αύριο έχει τρέξιμο o_O
4.30 εγερτηριο για μεροκάματο
επιστροφή κατά τις 16.00 και μετά φόρτωμα τα μπαγαζια και βουρ για τα Πατρεια εδάφη :D .flamenco.

Καληνύχτα καλό ξημέρωμα .sleepy.

Καληνύχτα σε όλη τη παρέα.
Δημήτρη καλά να περάσεις στο χωριό.
Κώστα καλό δρόμο.
Και σε όλους καλά να περνάτε ότι και να κάνετε.

Status
Not open for further replies.
Back