Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα μπω στον πειρασμό ( αν και έχω γράψει ότι δεν θα σχολιάσω ξανά) εκτιμώ ότι ο "θείος" δέχθηκε σχόλια που δεν του άξιζαν να δεχθεί.Εχω παρατηρήσει συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε συνανθρώπους μας Όλοι έχουν το δικαίωμα "του σωστού και του λάθους"
Θα μπω και εγω στον πειρασμο....δυστυχως υπαρχει το εξης παραλογο.....υπαρχουν ανθρωποι που προσφερουν αφιλοκερδως γνωσεις, δοκιμες, θεωριες κλπ χωρις να κρυβουν συνταγες ...και υπαρχουν και καποιοι που βαζουν ενα μονο χαρτονι χωρις να λενε κατι ή δεν βαζουν τιποτα ποτε και κανουν επιθεση......και ορθα η διαχειριση εχει παρεμβει! Ναι ο "θειος" εχει πειραχτει απο τις προσβολες και την αναιτια επιθεση! Τους μακακες που καθισαν μπροστα μου δεν καταλαβαινω.....τι να πω ρε παιδια!!! Ολος ο τοπος αδειος εδω σφηνωσανε.....

.....υπαρχουν ανθρωποι που προσφερουν αφιλοκερδως γνωσεις, δοκιμες, θεωριες κλπ χωρις να κρυβουν συνταγες ...και υπαρχουν και καποιοι που βαζουν ενα μονο χαρτονι χωρις να λενε κατι ....
Και αυτοι που επιλεγουν να δημοσιοποιουν στοιχεια/λεπτομερειες απο δοκιμες τους καλα κανουν, και αυτοι που δεν δημοσιευουν και αυτοι καλα κανουν!!
Οι επιθεσεις, προσβολες κλπ ειναι ενα αλλο θεμα...οι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας πρεπει να υπαρχουν απο ολους και προς ολους!

Και εγω εχω επιλεξει να λεω , μονο σε πμ αν ρωτησει καποιος γιατι μιλαμε για πυρομαχικα και οχι συνταγη μαγειρικης.
......Ναι ο "θειος" εχει πειραχτει απο τις προσβολες και την αναιτια επιθεση!
Ο Παπ ειναι μεγαλος ανθρωπος, οχι παιδακι, ηξερε πιστευω οτι αφου διαλεξε να δημοσιευει τετοιο υλικο θα δεχοταν αργα η γρηγορα κριτικη.
Ισως δεν περιμενε οτι η κριτικη θα ηταν επιθεση με τετοια μορφη.

Last edited:
Μιλαμε για 4 ατομα....σφηνωσαν μπροστα μου τσαμπουκα....νεα παιδια....τι να πω....εφυγα....παω αλλου....
Ο μαλακας είναι παντού και είναι ανικητος. Δεν αξίζει αντιπαράθεση. Παλιά αρπαζομουν με την καμια. Τώρα τους γράφω και πάμε γι αλλα!

Status
Not open for further replies.
Back