Θα πάρει.........Θα πάρει ζακέτα.![]()
Θα πάρει.........Θα πάρει ζακέτα.![]()
Ναι ρε....εχω την προβεια του προπαππου του παππου μου που φυλαγε τα προβατα.....Θα πάρει.........
Συ....σκεπασ...Καληνύχτα σ' όλους και Καλλό Πρωί!![]()
Θα μπω και εγω στον πειρασμο....δυστυχως υπαρχει το εξης παραλογο.....υπαρχουν ανθρωποι που προσφερουν αφιλοκερδως γνωσεις, δοκιμες, θεωριες κλπ χωρις να κρυβουν συνταγες ...και υπαρχουν και καποιοι που βαζουν ενα μονο χαρτονι χωρις να λενε κατι ή δεν βαζουν τιποτα ποτε και κανουν επιθεση......και ορθα η διαχειριση εχει παρεμβει! Ναι ο "θειος" εχει πειραχτει απο τις προσβολες και την αναιτια επιθεση! Τους μακακες που καθισαν μπροστα μου δεν καταλαβαινω.....τι να πω ρε παιδια!!! Ολος ο τοπος αδειος εδω σφηνωσανε.....Θα μπω στον πειρασμό ( αν και έχω γράψει ότι δεν θα σχολιάσω ξανά) εκτιμώ ότι ο "θείος" δέχθηκε σχόλια που δεν του άξιζαν να δεχθεί.Εχω παρατηρήσει συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε συνανθρώπους μας Όλοι έχουν το δικαίωμα "του σωστού και του λάθους"
Μιλαμε για 4 ατομα....σφηνωσαν μπροστα μου τσαμπουκα....νεα παιδια....τι να πω....εφυγα....παω αλλου....Καλημερα! Προς Μαγουλα μερια....χιονιζει και 10 μποφορ! Και ενω περιμενω στο καρτερι....
Και αυτοι που επιλεγουν να δημοσιοποιουν στοιχεια/λεπτομερειες απο δοκιμες τους καλα κανουν, και αυτοι που δεν δημοσιευουν και αυτοι καλα κανουν!!.....υπαρχουν ανθρωποι που προσφερουν αφιλοκερδως γνωσεις, δοκιμες, θεωριες κλπ χωρις να κρυβουν συνταγες ...και υπαρχουν και καποιοι που βαζουν ενα μονο χαρτονι χωρις να λενε κατι ....
Ο Παπ ειναι μεγαλος ανθρωπος, οχι παιδακι, ηξερε πιστευω οτι αφου διαλεξε να δημοσιευει τετοιο υλικο θα δεχοταν αργα η γρηγορα κριτικη.......Ναι ο "θειος" εχει πειραχτει απο τις προσβολες και την αναιτια επιθεση!
Ο μαλακας είναι παντού και είναι ανικητος. Δεν αξίζει αντιπαράθεση. Παλιά αρπαζομουν με την καμια. Τώρα τους γράφω και πάμε γι αλλα!Μιλαμε για 4 ατομα....σφηνωσαν μπροστα μου τσαμπουκα....νεα παιδια....τι να πω....εφυγα....παω αλλου....