Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.banana..banana..banana.

chideltagammaphieta%20copy.jpg

Τώρα που σε ξαναβλέπω .....xm..xm....μου φαίνεται οτι θα μοιάζεις πολύ με την Ντλορα όταν μεγαλώσει κι αυτή.

Καλησπερα στην παρέα, κέφια διαβάζω έχετε, μπραβο σας, μην μας παρει ο νοτιάς απο κάτω, αν και μου τη δινει αυτός ο καιρός, καλύτερα να βρέχει.
Εδω στο νησι απο το μεσημερι σηκωσε πολλά μποφορια, εχει ριξει κατα διαστήματα καλή βροχη. Οταν κόβει ο νοτιάς βρέχει και οταν ξαναρχίζει σταματάει, ετσι το πάει απο το μεσημέρι.
Αν αύριο με αφήσει θα βγω με τη σκυλίτσα άτα, διαφορετικα θα πεσει ξάπλα.

Καλησπέρα σας! Γαρμπής και βροχάδες και 'δω, παρόλα αυτά έκανε λίγο καιρό το πρωί και ανέβηκα κάνα 2ωρο σε κάτι φασοκιχλοκάρτερα, κανα 20λεπτο δρόμος από το σπίτι, να πιω τον καφέ μου.
Βέβαια από μπάσιμο, με τέτοιο καιρό, δεν είχε τίποτα, εκτός από κάτι ντόπια κοτσύφια που έπαιζαν στους λόγγους μέσα και δεν έλεγαν να βγούν.
Ας βρέξει καλά αυτή τη βδομάδα και από την άλλη ας καθαρίσει και ας το γυρίσει σε βοριά...

Ολοι. Οι μεγάλοι κυνηγάνε γκομενάκια και ο μικρός κουνούπια . .sarcastic.
Ο μικρός με σωνει ειμαι και ευαισθητούλης με τα κουνούπια.
πες στου μεγάλους να ποστάρουν καμία φωτογραφία απο το κυνήγι.my man.

καλό βράδυ φίλοι μου
τσουγκρίσαμε 2 ποτήρια κρασί με την σύζυγο και πάμε για ύπνο
κλείνουμε 28 χρόνια γάμου σήμερα
αύριο έχουμε το μνημόσυνο της μητέρας μου κι έτσι δεν τη πήγα σ ένα καλό εστιατόριο όπως κάθε χρόνο
δεν πειράζει,μου είπε,αυτά έχει η ζωή................................................................................... .love.
.sleepy.

καλό βράδυ φίλοι μου
αύριο έχουμε το μνημόσυνο της μητέρας μου κι έτσι δεν τη πήγα σ ένα καλό εστιατόριο όπως κάθε χρόνο
δεν πειράζει,μου είπε,αυτά έχει η ζωή................................................................................... .love.
.sleepy.

Φιλαράκο να είστε πάντα καλά με υγεία και για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.

Καλησπέρα από Κομοτηνή. Ταξίδι με κάτω από συνεχή δυνατή βροχή. Νύχτα με βροχή στην Εγνατία, ελάχιστα τα σημεία που φαίνονται οι διαγραμμίσεις....fiurius.

Μάκη να είστε ευτυχισμένοι μαζί για πολλά χρόνια και να θυμόσαστε τη μητέρα σου!

Αυτά είναι!!!Εύχομαι απο καρδιάς τα 28 χρόνια να γίνουν 108!!
Να είστε πάντα καλά σαν τα ψηλά βουνά(που μου λέγε κ η γιαγιά μου).!!!
Να θυμάστε κ την μητέρα σου...

καλό βράδυ φίλοι μου
.sleepy.
Να είστε καλά και πάντα ευτυχισμένοι με τη σύζυγο!
και να θυμάστε με αγάπη τη μητέρα σου.

Status
Not open for further replies.
Back