D
.banana..banana..banana.
![]()
Ντόρα Φλώρα Ντολόρα Νταλάρα;;;;Τώρα που σε ξαναβλέπω .....xm..xm....μου φαίνεται οτι θα μοιάζεις πολύ με την Ντλορα όταν μεγαλώσει κι αυτή.
Ντόρα Φλώρα Ντολόρα Νταλάρα;;;;
τι θες να γράψεις γαμώ την δυσγραφία σου![]()
Πόσοι από αυτούς είναι κυνηγοί ρε φιλαράκι;;;;Η σειρά σας φιλαράκι.Εγω έκανα το καθήκον και με το παραπάνω.Τρεις αρσενικούς έχω .
Πόσοι από αυτούς είναι κυνηγοί ρε φιλαράκι;;;;
Ο μικρός με σωνει ειμαι και ευαισθητούλης με τα κουνούπια.Ολοι. Οι μεγάλοι κυνηγάνε γκομενάκια και ο μικρός κουνούπια .![]()
Ο μικρός με σωνει ειμαι και ευαισθητούλης με τα κουνούπια.
πες στου μεγάλους να ποστάρουν καμία φωτογραφία απο το κυνήγι![]()
καλό βράδυ φίλοι μου
τσουγκρίσαμε 2 ποτήρια κρασί με την σύζυγο και πάμε για ύπνο
κλείνουμε 28 χρόνια γάμου σήμερα
αύριο έχουμε το μνημόσυνο της μητέρας μου κι έτσι δεν τη πήγα σ ένα καλό εστιατόριο όπως κάθε χρόνο
δεν πειράζει,μου είπε,αυτά έχει η ζωή...................................................................................![]()
![]()
ευχαριστώ καλέ μου φίλεΦιλαράκο να είστε πάντα καλά με υγεία και για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.
.goodboy..goodboy..goodboy.ευχαριστώ καλέ μου φίλε![]()
Αυτά είναι!!!Εύχομαι απο καρδιάς τα 28 χρόνια να γίνουν 108!!τσουγκρίσαμε 2 ποτήρια κρασί με την σύζυγο και πάμε για ύπνο
Να είστε καλά και πάντα ευτυχισμένοι με τη σύζυγο!καλό βράδυ φίλοι μου
τσουγκρίσαμε 2 ποτήρια κρασί με την σύζυγο και πάμε για ύπνο
αύριο έχουμε το μνημόσυνο της μητέρας μου κι έτσι δεν τη πήγα σ ένα καλό εστιατόριο όπως κάθε χρόνο
δεν πειράζει,μου είπε,αυτά έχει η ζωή...................................................................................![]()
![]()