Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας!
Πολυ βροχή εδώ κ έτσι δεν είχε έξοδο..:(
Περαστικά στον μικρό Αριστο:)
Γιάννη εγώ θέλω αυτό το κουτί που έχεις στο τραπεζι.my man.
Αμεσος το ματησου εκει,χαχαχα οτη πρεπει να βγαζεις τα περηστερια απο τα σπιλιαρια ειναι

Η γκαντεμιά ξεκινάει πριν ξεκινήσω.
Απο τις 9 παιρνω τον Πλαστουργό για να πετασω να παρω το όπλο και να φύγω ,και δεν σηκώνει ουτε κινητό ουτε του μαγαζιού..buy buy.
Τώρα ειμαι εξω απο το μαγαζί και αρχίζω βουντού..fiurius.

Προχθές το βραδυ άκουσα θόρυβο στα κεραμίδια,λέω γάτες θα είναι..
Το πρωί μου λέει η μάνα μου κοίτα την γλάστρα με το λουλούδι πως την κατάντησε το κουναβι,Η μολοχα(γερανι)ξεριζωμένο κ μια τρύπα μέχρι κάτω με χειρουργική ακρίβεια..Να τι ήταν στα κεραμίδια λέω..
Χτες βραδυ πάλι το ίδιο,ανάβω το φως βγενω έξω κοιτάω πάνω κ το βλεπω που βγάζει το κεφάλι του για να δει κ γίνετε καπνός..Που θα μου πας του λεω..
Σημερα το ξημέρωμα πάω να φτιάξω καφε,ξανά τα ίδια..Ανοίγω την πόρτα κ το βλεπω πάνω στην αποθήκη να περπατάει..
Μπενω μέσα κ βουτάω τον ρώσο σύντροφο με δυο φυσίγγια..
Ακουω θόρυβο πάνω σε ένα αναριχομενο φυτό,Γονατίζω κάτω για καλύτερη ορατότητα κ περιμένω να σιγουρευτώ ότι είναι αυτό κ όχι καμιά γάτα..
Δεν άργησα να το δω κ να διακρίνω κ το άσπρο στο λαιμό,έτσι ήμουν σίγουρος δεδομένου ότι δεν είχε ξημερώσει ακόμα κ ότι έβλεπα ήταν με το φως της λάμπας..Με βλέπει κ πάει να ξεφυγει..
Όμως μια μπηχτή τουφεκιά του έκοψε για τα καλά την φορα...pop.
Γλίτωσα και τις κοτουλες του χωριου.my man.
upload pic

ΣΚ θα με φιλοξενούν οικογενειακώς στην Ορεινή Ναυπακτία κοντά στη Δορβιτσά......έχουμε κανά συνάδελφο από εκεί πάνω ???? θέλω να πάρω το όπλο μαζί για καμιά Ουκρανή που θα γλυτώσει από το Ραιμένταλ των Τζουμέρκων .....hunter.

Τελικα είδε τις αναπάντητες και με πήρε τηλέφωνο.Ηταν για κυνήγι και σήμετα υπήρξε κάποιο πρόβλημα και απουσίαζε απο το μαγαζί και η γυναίκα του και ο υπάλληλος.
.pop.Τελικά ήρθε η γυναικα του το πήρα και έφυγαααααασαα....
.bike

Last edited:
Τελικα είδε τις αναπάντητες και νε πήρε τηλέφωνο.Ηταν για κυνήγι και σήμετα υπήρξε κάποιο πρόβλημα και απουσίαζε απο το μαγαζί και η γυναίκα του και ο υπάλληλος.
.pop.Τελικά ήρθε η γυναικα του το πήρα και έφυγαααααασαα....
.bike
Καλο ταξίδι Δημήτρη ! Περιμένουμε όμορφο υλικό !

Status
Not open for further replies.
Back