Mafia Calabria
Moderator
Γεια σας κύριοι.
ελα ρε παιδι ξενυχτικο. καλησπερα παρεαΓεια σας κύριοι.
Μπραβο Μητσαρα καλο δρομο και καλα να περασεις με την ουκρανεζεςΤελικα είδε τις αναπάντητες και με πήρε τηλέφωνο.Ηταν για κυνήγι και σήμετα υπήρξε κάποιο πρόβλημα και απουσίαζε απο το μαγαζί και η γυναίκα του και ο υπάλληλος.
.pop.Τελικά ήρθε η γυναικα του το πήρα και έφυγαααααασαα....
.bike
Περαστικα για τον μικρο Αριστο, ολα καλα θα πανε.Καληνύχτα αν και τη βλέπω δύσκολη για μένα γιατί έχει πυρετό ο μικρός μου, έφτασε 39,5 και είχαμε μπάνιο και κομπρεσες εκτός το αντιπυρετικό!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!!!
Καλο ταξιδη Τζιμη καλα να περασειςΑναχώρηση με το απογευματινό πλοιο για το νησί σε λίγο...συνδυάζοντας δουλειά κ διασκέδαση..καλό 3 μέρο σε όλα τα φιλαράκια
Έλα ρε ρεμάλι και μου έκοψες την χολήΗ γκαντεμιά ξεκινάει πριν ξεκινήσω.
Το οτι είναι εφοπλιστής κ μας το κρύβει τόσο καιρό μένει ασχολίαστο;;;;;Έλα ρε ρεμάλι και μου έκοψες την χολή
Διαβάζω αυτό που γράφεις και δίπλα διαβάζω μία είδηση και λέω πάει το βούλιαξε το καραβάκι στο Ρίο και τον μπουζουριάσανε ....ευτυχώς ήταν συνωνυμία
Παραμένει κρατούμενος ο Ζολώτας http://www.espressonews.gr/reportaz/2016/10/154396/paramenei-kratoymenos-o-zolotas .ha ha ha.
Καλησπέρα και στα υπόλοιπα ρεμάλια .banana.
Έλα ρε ρεμάλι και μου έκοψες την χολή
Διαβάζω αυτό που γράφεις και δίπλα διαβάζω μία είδηση και λέω πάει το βούλιαξε το καραβάκι στο Ρίο και τον μπουζουριάσανε ....ευτυχώς ήταν συνωνυμία
Παραμένει κρατούμενος ο Ζολώτας http://www.espressonews.gr/reportaz/2016/10/154396/paramenei-kratoymenos-o-zolotas .ha ha ha.
Στις 12.22 απο Αθηνα το παραπάνω ποστΤελικα είδε τις αναπάντητες και με πήρε τηλέφωνο.Ηταν για κυνήγι και σήμετα υπήρξε κάποιο πρόβλημα και απουσίαζε απο το μαγαζί και η γυναίκα του και ο υπάλληλος.
.pop.Τελικά ήρθε η γυναικα του το πήρα και έφυγαααααασαα....
.bike
Στις 14.30 από Ριο το δεύτερο ποστ.ha ha ha.Χαιρετώ την παρέα απο Ριο -Αντίριο.Η ανοργανωσιά των πλοίων σε όλο το μεγαλείο με παρα πολλά αυτοκίνητα να περιμένουν.
Ψιχαλίζει και εχει συννεφιά με ομίχλες.
Θα κρυώνουν τα πουλακια μου...![]()