Καλο μεσημερακι σε ολα τα παιδια

Άντε ρε φίλε!!!Στο μαευτηριο ειμαι ρε τρελαρα.
Αυριο κανονικα περνούμε εξητηριο.![]()
Περαστικά ρε Χρήστο!!!Καλημέρα σας. Ξύπνησα με μπούκωμα καταρροή και σίγουρα με πυρετό. Παρόλα αυτά την βόλτα μου την έκανα. Τώρα είμαι έτοιμος για ξάπλα...![]()
Περαστικά ....Καλημέρα σας. Ξύπνησα με μπούκωμα καταρροή και σίγουρα με πυρετό. Παρόλα αυτά την βόλτα μου την έκανα. Τώρα είμαι έτοιμος για ξάπλα...![]()
Καλώς τον Κων/νο, τον ξενιτεμένο!!!Χαιρετώ την παρέα, περαστικά Χρήστο.
Γεια σου φίλε Σπύρο, πριν δύο βδομάδες πήγαμε για τρυγόνια τελικά δεν βρήκαμε το μέρος γιατί από τις περιγραφές ενός φίλου πιο πολύ χαθηκαμε πάρα μας βοήθησε, έπιασε και το ψιλοβροχο οπότε την κάναμε για σκοπευτηριο, ρίξαμε όμως τουφεκιδι και ξεχαρμανιασαμε. Κάτι μπορεί να κανονίσουμε για υδρόβια φέτος να δούμε.Καλώς τον Κων/νο, τον ξενιτεμένο!!!
Κανα Αμερικάνικο κυνήγι, να παρουμε λίγο μάτι, δεν έκανες ρε Κων/νε?
Γεια σου φίλε Σπύρο, πριν δύο βδομάδες πήγαμε για τρυγόνια τελικά δεν βρήκαμε το μέρος γιατί από τις περιγραφές ενός φίλου πιο πολύ χαθηκαμε πάρα μας βοήθησε, έπιασε και το ψιλοβροχο οπότε την κάναμε για σκοπευτηριο, ρίξαμε όμως τουφεκιδι και ξεχαρμανιασαμε. Κάτι μπορεί να κανονίσουμε για υδρόβια φέτος να δούμε.
παλιομηχανόβιε βάλε φωτό στο σχετικό thread .ha ha ha..ha ha ha.Καλησπέρα μάγκες μου![]()
Ξεματιασμα η τσιπουρακιΚαλησπέρα στην παρέα. Ρε μάγκες έχετε κάποιο φάρμακο για τις ημικρανίες? Τα κοινά δεν κάνουν τίποτα...
Δεν δουλεύουν δυστυχώς Κώστα...κάτι σε ποιο επιστημονικό ψάχνω!Ξεματιασμα η τσιπουρακι
Καλησπερα Αρχοντες![]()
αλλάζεις σύζυγο/πεθερά και σου περνούν όλα στη στιγμή .ha ha ha..ha ha ha.Δεν δουλεύουν δυστυχώς Κώστα...κάτι σε ποιο επιστημονικό ψάχνω!![]()