Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έρχεται και η σειρά σου που θα γίνεις μούσκεμα στο φασσοκάρτερο. .sarcastic.

Έρχεται δε λες τίποτα.Θα φάω τόσο νερό που θα βγάλω λέπια..sarcastic.
Ειλικρινά δεν με απασχολεί αυτό.Πουλάκια να εχει και η βρόχα ας πέφτει ασταμάτητα.

καλησπερα κυριοι. πριν λιγο σχολασα απο το πρωι και απολαμβανω την all time classic παγωμενη φραπεδαρα απο τα χερακια της μικρης κορης. αυριο επιτελους εχει καταδρομικη στα λιγοστα τσιχλακια που κυκλοφορουν εδω και μετα εχει την συναντηση για το φαγοποτι πρωτα ο θεος

καλησπέρα σας ομορφιές μου :)

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. :)

Για την σημερινή μέρα τι να πω… 400 χιλιόμετρα, 2 καφέδες, 2 σάντουιτς και νερό μέχρι το βρακί!
Που είστε ανώμαλες μπλε ξεκωλιάρες. .threat.
μην πάρεις τηλ. κατάλαβα .sarcastic.

Ειλικρινά δεν με απασχολεί αυτό.Πουλάκια να εχει και η βρόχα ας πέφτει ασταμάτητα.
Τωρα που παιζει και μπουφανακι σπεσιαλ δεν φοβατε τπτ ο Μιτσαρας .sarcastic.

Τωρα που παιζει και μπουφανακι σπεσιαλ δεν φοβατε τπτ ο Μιτσαρας .sarcastic.
Μήτσος waterpoof .yelling.

Καλησπερα στη καλύτερη παρέα. Ξαστεριά εδώ τώρα οπότε αύριο κάτι θα γίνει. Το θέμα είναι πως ήθελα να βγάλω τα σκυλακια για καμιά περαστικη βασίλισσα αλλά το σφίξιμο στη μέση δεν θα με αφήσει, έχει υποχωρήσει με τα μυοχαλαρωτικά χάπια αλλά δεν είμαι για περπάτημα οπότε θα αρκεστουμε στις κιχλιτσες και τη Δεύτερα ίσως μπορέσω να πάω με τα σκυλιά. Κρίμα γιατί ο μικρός μου περίμενε πως και πως την έξοδο με τα σκυλιά. Για αύριο μου λέει θα πάρουμε το 725 φυσικά, και αυτό, δείχνοντας μου την επαναληπτική Browning, μπορώ να του χαλασω χατήρι; .sarcastic.

14642349_1194171257324643_7962677064782297434_n.jpg

Status
Not open for further replies.
Back