Alex37 20 Ιανουαρίου 2022 #143.481 Kostas ContraDosi said: Λιάρδα εισαι παλι ρε νεροχύτη...;; Άντε κούρνια τωρα... Click to expand... Βασικά έφαγα δίχως αύριο.Παω για τούφα.
Kostas ContraDosi said: Λιάρδα εισαι παλι ρε νεροχύτη...;; Άντε κούρνια τωρα... Click to expand... Βασικά έφαγα δίχως αύριο.Παω για τούφα.
kurtzhaar 20 Ιανουαρίου 2022 #143.491 Καλημερα μας -3 τξ βραδακι στο χωριο -1 το πρωι με ηλιο Παγωμενα ολα Χαρα μεγαλη τα μικρα Αντε παμε και σημερα και Η Παναγια διπλα μας
Καλημερα μας -3 τξ βραδακι στο χωριο -1 το πρωι με ηλιο Παγωμενα ολα Χαρα μεγαλη τα μικρα Αντε παμε και σημερα και Η Παναγια διπλα μας
ΜΙΚΕ_310 20 Ιανουαρίου 2022 #143.495 Καλημέρα σας! Άσπρισε ο τόπος από τον πάγο σήμερα. Εθεάθη μπεκάτσα από το μπαλκόνι γύρω στις 7
Λεωνίδας 20 Ιανουαρίου 2022 #143.500 Καλημέρα στην παρέα! Είναι δική μου ιδέα ότι φέτος έχει κυνηγομέρες τις καθημερινές και κάθε ΣΚ ρίχνει καρέκλες; Έχω κουραστεί να κυνηγάω με βροχή φέτος και τη Δευτέρα που πηγαίνω γραφείο να κάνει λιακάδες...
Καλημέρα στην παρέα! Είναι δική μου ιδέα ότι φέτος έχει κυνηγομέρες τις καθημερινές και κάθε ΣΚ ρίχνει καρέκλες; Έχω κουραστεί να κυνηγάω με βροχή φέτος και τη Δευτέρα που πηγαίνω γραφείο να κάνει λιακάδες...