Εγώ εχθές ανέβηκα Αθήνα μονοήμερο για δουλειά, βρήκα τη μέρα ... ακόμα βρίζω!!!Το ίδιο εγκεφαλικό έπαθα και εγώ χθες στο ίδιο σημείο αφού αποφάσισα να αφήσω το ποτάμι που γινόταν της κακομοίρας και προτίμησα να μη βγω έξοδο Αχαρνών και να παω απο εκει. Ώ ρε πουτάνα Αθηνα ! Εβριζα για 2 ώρες .
Εδω φιλε ολες οι μέρες ειναι το ιδιο . Άστα να πάνε.Εγώ εχθές ανέβηκα Αθήνα μονοήμερο για δουλειά, βρήκα τη μέρα ... ακόμα βρίζω!!!
Θα γίνει της Ηπείρου το κάγκελο ή θα πιάσεις παραλία;Εδω φιλε ολες οι μέρες ειναι το ιδιο . Άστα να πάνε.
10 και σημερα !
Εχε το νου σου εκει εγιναν επιθετικες και θανατηφορες οι αρκουδεςΚαλημέρα στην παρέα.
Ναι το διάβασα. Έχουν ήδη φτιάξει ομάδα καταδίωξης. Απ΄ότι κατάλαβα κάθε χρόνο έχουν επιθέσεις και η αντίδραση τους είναι η θανάτωση του ζώου. Μάλλον θα ισχύει αυτό που λένε πως αν μια αρκούδα επιτεθεί σε άνθρωπο μια φορά θα το ξανακάνει.Εχε το νου σου εκει εγιναν επιθετικες και θανατηφορες οι αρκουδες
Για όλα τα ζώα το λένε αυτό, πως αν γλυκαθουν με αίμα ή δουν πως ο άνθρωπος είναι ένα εφικτό θήραμα που για λίγο το έχασαν στην προηγούμενη επίθεση, θα το ξανακάνουν...Ναι το διάβασα. Έχουν ήδη φτιάξει ομάδα καταδίωξης. Απ΄ότι κατάλαβα κάθε χρόνο έχουν επιθέσεις και η αντίδραση τους είναι η θανάτωση του ζώου. Μάλλον θα ισχύει αυτό που λένε πως αν μια αρκούδα επιτεθεί σε άνθρωπο μια φορά θα το ξανακάνει.
Είναι κάποιες μέρες που παίρνανε οπτικές ίνες εδώ στην γειτονιά και γίνεται ο χαμός από κίνηση.Στο ποτάμι όπως πάντα ώρες αιχμής επικρατεί το χάος.Το ίδιο εγκεφαλικό έπαθα και εγώ χθες στο ίδιο σημείο αφού αποφάσισα να αφήσω το ποτάμι που γινόταν της κακομοίρας και προτίμησα να μη βγω έξοδο Αχαρνών και να παω απο εκει. Ώ ρε πουτάνα Αθηνα ! Εβριζα για 2 ώρες .
Easy hit??Είναι κάποιες μέρες που παίρνανε οπτικές ίνες