Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σάς. ...εχτές είχα μια δουλειά Γαλάτσι και έπρεπε να ανέβω την καυτατζογλου....έλα μου όμως που ήταν κλειστή λόγω έργων μιλάμε τώρα για δρόμο που κάθε μέρα εξυπηρετη αρκετό κόσμο και έπαθα εγκεφαλικό τέτοιο μποτιλιάρισμα εχω πολύ καιρό να πάθω....εντωμεταξύ έχω μια εκκρεμότητα Για δυο τρεις μέρες Τρίκαλα. ...Και λέω βρε δεν πάτε να γ@μηθ@τε.....δρόμο και τωρα..20210616_204625.jpg
Σταβλισια στους Γομφους Τρικάλων ....είδα και τα τρυγόνια μου το πρωί περνώντας από Δομοκό και τον κάμπο τις Ξυνιαδας και όλη μερα εδώ να φωνάζουν η τσαλαπετεινη.δίπλα μού.

Έσπασε πιατακια η mossberg?
Ναι σιγά που την πηρες.......Αλλά τελοσπαντων........
Που να κάθομαι να καθαρίζω σωλήνες, πιστόνια, δαχτυλίδια, κλπ ... βραδιάτικα !!!.yel.
SKB με BRAIN ... σκούπα !!!! ;)
Κάαααποια μέρα θα την πάω κι αυτή μια βόλτα ...
Αν και της επιφυλάσσω πιο σοβαρή δουλειά, από Σεπτέμβρη ... (σε κάτι σταχτόμαυρα κωλόπουλα ... )
.sarcastic.

Που να κάθομαι να καθαρίζω σωλήνες, πιστόνια, δαχτυλίδια, κλπ ... βραδιάτικα !!!.yel.
Εεεε καθάρισε την το πρωι χαχαχα...
SKB με BRAIN ... σκούπα !!! .yel.
Ναι γιατί αν το βιδωνες στην mossberg δεν θα σκουπιζε.... .yel.

Κάαααποια μέρα θα την πάω κι αυτή μια βόλτα ...
Αν και της επιφυλάσσω πιο σοβαρή δουλειά, από Σεπτέμβρη ... (σε κάτι σταχτόμαυρα κωλόπουλα ... )
.sarcastic.
Τελευταία προθεσμία, αλλιώς θα σε διαγράψω από το club... Χαχαχαχα

Εεεε καθάρισε την το πρωι χαχαχα...

Ναι γιατί αν το βιδωνες στην mossberg δεν θα σκουπιζε.... .yel.

Τελευταία προθεσμία, αλλιώς θα σε διαγράψω από το club... Χαχαχαχα
Το ίδιο εγκεφαλικό έπαθα και εγώ χθες στο ίδιο σημείο αφού αποφάσισα να αφήσω το ποτάμι που γινόταν της κακομοίρας και προτίμησα να μη βγω έξοδο Αχαρνών και να παω απο εκει. Ώ ρε πουτάνα Αθηνα ! Εβριζα για 2 ώρες .

Status
Not open for further replies.
Back