Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φάνηκε η εμπάθεια του χαρδαλια σε βάρος μας.
Σε μια κοντινή διαδρομή για να αφήσω κάποια πράγματα στην γιαγιά μου (92 χρονών) και να παρω καποια ξύλα που άφησα στο χωριό είδα ποδηλάτες και περπατητες να κυκλοφορούν εκτός πόλης(με τι κωδικό άραγε) άνετοι και σε γκρουπακια.
Εμείς είμαστε λεπροί και δεν μπορουμε να πάμε πουθενά.
Χαρδαλιάς κόψε φάτσα.. βγάλε συμπεράσματα..

Εμπάθεια είναι το λιγοτερο. Χθες είπε όταν υπάρξει χαλάρωση ΘΑ ΔΟΥΜΕ για το κυνήγι . Τι θα δούμε αγόρι μου; Θα πεις επιστρέφουμε σε μια Α κανονικότητα όλοι εκτός από κυνηγούς - ψαράδες; Sorry mister serif αλλά τότε θα σε γράψω κανονικοτατα στα π@π@ρι@ μου και το τουφέκι θα βγει από τον οπλοβαστο.
Θυμάστε τον δάσκαλο που μαχαίρωσε τον σκύλο και είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι του ζωοφιλοι και τον βριζανε ,του γράψανε στη μάντρα δολοφονε . Μήπως σας έρχεται καμία ιδέα αν συνεχίσει να μας γράφει ο σκορδαλιας

Θυμάστε τον δάσκαλο που μαχαίρωσε τον σκύλο και είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι του ζωοφιλοι και τον βριζανε ,του γράψανε στη μάντρα δολοφονε . Μήπως σας έρχεται καμία ιδέα αν συνεχίσει να μας γράφει ο σκορδαλιας
Να του γράψουμε στη μάντρα τι ομως;;;;;;

Κόσμια η όχι άμα ενοχληθεί η ησυχία του σερίφη θα φάμε δακρυγόνο διασπορας. Αφού τωρα αυτός είναι ο απόλυτος κυβερνήτης που μπορεί να υπερκερασει όλες τις εξουσίες, οπως μας είπαν πολλοί εδω , έτσι θα τον αφήσουν τα σώματα ασφαλείας;;;

Οταν θα ερθει η ωρα θα πραξουνε αυτο που πρέπει . .και θα γραψουμε και το λογο .. ...για μενα η κ.σ.ε..επρεπε να βγαλει ανακηνωση οτι η κυβερνηση ειναι εχθρηκι απεναντη στους κυνηγους και να πραξουν αναλογος στης εκλογές
Τι ανακοίνωση να βγάλουν υποψήφιοι με την ΝΔ ηταν....

Παιδιά δεν είμαι με κανένα κόμμα μόνο το καλό του κυνηγιού θέλω τα πιστεύω του καθενός τα σέβομαι ..εγώ είμαι ελεύθερος άνθρωπος και δεν δέχομαι πίεση χωρίς να υπάρχει λόγος που μας απομονώνουν από αυτό που αγαπάμε .... είναι λες και σου έχουν κόψει τον αέρα. Εάν υπάρχει το μικρόβιο και στις κορυφές τον βουνό να πάμε να χωρεψουμε όλοι τον χορό του Ζαλόγγου ...εάν είναι να πεθάνουμε θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή αργά η γρήγορα .. έχουνε καταστρέψει τον πλανήτη

Status
Not open for further replies.
Back