Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα συνάδελφοι. Εγω παρανομησα και πήγα για μανιταρια στα ελατα. Την ίδια ιδέα είχαν και άλλοι παράνομοι τις προηγούμενες μέρες γιατί τα είχαν μαζέψει ολα!!!! Βρήκα ίσα ίσα για μια τηγανιτσα!!! Πέρασαν και οι θηροφυλακες και είπαμε τις καλημέρες μας. Άνθρωπο με όπλο δεν είδα στο βουνο ούτε τουφεκια ακουσα. Από πουλιά κάτι ακουσα.

Καλημέρα συνάδελφοι. Εγω παρανομησα και πήγα για μανιταρια στα ελατα. Την ίδια ιδέα είχαν και άλλοι παράνομοι τις προηγούμενες μέρες γιατί τα είχαν μαζέψει ολα!!!! Βρήκα ίσα ίσα για μια τηγανιτσα!!! Πέρασαν και οι θηροφυλακες και είπαμε τις καλημέρες μας. Άνθρωπο με όπλο δεν είδα στο βουνο ούτε τουφεκια ακουσα. Από πουλιά κάτι ακουσα.
Τί είδες να μας πεις?

Τί είδες να μας πεις?
Πήγα στο ξημέρωμα επίτηδες! Λίγες τσιχλες και κόκκινες ειδα. Κυργιαρες ακούγονταν πολλές αλλά επειδή περπαταγα μέσα στον πυκνό ελατια 2-3 είδα να πετανε. Όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο και εβγαλα τον καφέ να κανω ένα τσιγάρο είδα και 4 γερακοτσιχλες.

Αντίθετα εδώ στο νησί έχουν κάνει 2-3 μπεκάτσες στα κλεφτά. Χθες μετά απο καταγγελία προς το ΑΤ είχαμε αναζητήσεις στο βουνό και οχι μόνο.

Φάνηκε η εμπάθεια του χαρδαλια σε βάρος μας.
Σε μια κοντινή διαδρομή για να αφήσω κάποια πράγματα στην γιαγιά μου (92 χρονών) και να παρω καποια ξύλα που άφησα στο χωριό είδα ποδηλάτες και περπατητες να κυκλοφορούν εκτός πόλης(με τι κωδικό άραγε) άνετοι και σε γκρουπακια.
Εμείς είμαστε λεπροί και δεν μπορουμε να πάμε πουθενά.

Σε μια κοντινή διαδρομή για να αφήσω κάποια πράγματα στην γιαγιά μου (92 χρονών) και να παρω καποια ξύλα που άφησα στο χωριό είδα ποδηλάτες και περπατητες να κυκλοφορούν εκτός πόλης(με τι κωδικό άραγε) άνετοι και σε γκρουπακια.
Έτσι ακριβώς, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Εμπάθεια είναι το λιγοτερο. Χθες είπε όταν υπάρξει χαλάρωση ΘΑ ΔΟΥΜΕ για το κυνήγι . Τι θα δούμε αγόρι μου; Θα πεις επιστρέφουμε σε μια Α κανονικότητα όλοι εκτός από κυνηγούς - ψαράδες; Sorry mister serif αλλά τότε θα σε γράψω κανονικοτατα στα π@π@ρι@ μου και το τουφέκι θα βγει από τον οπλοβαστο.

Οταν θα ερθει η ωρα θα πραξουνε αυτο που πρέπει . .και θα γραψουμε και το λογο .. ...για μενα η κ.σ.ε..επρεπε να βγαλει ανακηνωση οτι η κυβερνηση ειναι εχθρηκι απεναντη στους κυνηγους και να πραξουν αναλογος στης εκλογές

Status
Not open for further replies.
Back