Τι εννοείς έπιασα το κιλό; ... σε λίτρα μετράται ο οίνος!Ασε Λιάκο ,έπιασα το κιλό και σάστισα ,δεν ξέρω τι να κάνω απο δω και πέρα![]()

Τι εννοείς έπιασα το κιλό; ... σε λίτρα μετράται ο οίνος!Ασε Λιάκο ,έπιασα το κιλό και σάστισα ,δεν ξέρω τι να κάνω απο δω και πέρα![]()
Εγω εφτιαξα ρακομελο μου βγηκε και τουμπανο.. εχω κατεβαση 5 σφυνακια και μετραο προβατακια. ..![]()
Κανονίστε να σας ακούσουμε στις ειδήσεις αύριοΑσε Λιάκο ,έπιασα το κιλό και σάστισα ,δεν ξέρω τι να κάνω απο δω και πέρα![]()
Νταξ μωρε Γιωργη ,παλιά στα κουτούκια δε λεγαμε φερε ενα λίτροΤι εννοείς έπιασα το κιλό; ... σε λίτρα μετράται ο οίνος!![]()
Εγώ μόλις τέλειωσα ένα μπουκάλι αγιωργίτικο (Νεμέα) να ξεχάσω τον πόνο μου ... αλλά δεν!Κανονίστε να σας ακούσουμε στις ειδήσεις αύριο
Μεθυσμένοι και απελπισμένοι κυνηγοί λόγω καραντινας συνελήφθησαν για ασκοπους πυροβολισμούς
Έτσι πρέπει να τον στηρίζεις και τον σκύλο και τον Άγιο τον συνονόματοΕγώ μόλις τέλειωσα ένα μπουκάλι αγιωργίτικο (Νεμέα) να ξεχάσω τον πόνο μου ... αλλά δεν!
έχω και το σκύλο που αφού πρώτα μοιραστήκαμε τα πανσετάκια, τώρα μοιραζόμαστε και την καρέκλα!
Για να τον πνίξεις εκει μέσα ,θα ειναι πολύ μικρός
Το λαμόγιο το πρωί που θα καταλάβει ότι δεν θα φύγω για δουλειά δεν θα κρατιέται ...Έτσι πρέπει να τον στηρίζεις και τον σκύλο και τον Άγιο τον συνονόματο![]()
Ναι....... μαζευω και ελιές τουτο καιρό......Για να τον πνίξεις εκει μέσα ,θα ειναι πολύ μικρός![]()
Τόση ώρα που έλειπες, σε έχω ικανό να έτρωγες.Εχω φαει τοσο που δεν μπορω να πιω ουτε νερο.Αυριο το πιωμα!
Μαγος εισαι?Τόση ώρα που έλειπες, σε έχω ικανό να έτρωγες.![]()
Καλημερα παιδες!καλο σαβατοκυριακο!Καλη σας μερα. Ωρα για δουλεια. Να εχετε ενα "ομορφο" σαββατοκυριακο.