η δεξια σαν Jk6 μου κανει αλλα μπορει να βλεπω και λαθοςγνωρίζουμε τις πυρίτιδες ; η αριστερή μικρά φυλλαράκια σκούρο πράσινο το κουτί έγραφε K2 αγορασμένο την δεκαετία του '70 ,,,στην δεξιά μεριά χοντρό φυλλαράκι μεγαλύτερο πιθανόν C7 Sidna ;
![]()
η δεξια σαν Jk6 μου κανει αλλα μπορει να βλεπω και λαθοςγνωρίζουμε τις πυρίτιδες ; η αριστερή μικρά φυλλαράκια σκούρο πράσινο το κουτί έγραφε K2 αγορασμένο την δεκαετία του '70 ,,,στην δεξιά μεριά χοντρό φυλλαράκι μεγαλύτερο πιθανόν C7 Sidna ;
![]()
Έχουμε και από αυτήΔεν την προλαβα και δεν την βρηκα ποτε την SOKOL ρωσιας να γεμισω,την ειδα ομως
τι ζημια κανει με -20 σε χηνες και αγριοκουρκους.Μια απο τις καλυτερες πυριτιδες.
Συμφωνω και εγω τωρα ανοιξα ενα κουτακι Κ2 Κοκκινο με ασπρη πυραμιδαΠαυλο Κ2 δεν ειναι με τιποτα. Το κουτακι της Κ2 ειναι κοκκινοασπρο και η πυριτιδα ειναι σαν μικρα δισκακια πορωδη.
Οχι τετοια ωρα Κωνσταντινε..οχι τετοια ωρα και οτι παω να κοιμηθω..τι καλουδια ειναι παλι αυτα;αλλα απ ολο το πακετο μου αρεσε αυτο που γραφει made with pride in the usa..τρελη αυτοπεποιθηση ο αμερικανος για το προϊον του
Ίσως για τον ανταγωνισμό με την hodgon (imr) που φτιάχνονται στον Καναδά ?Οχι τετοια ωρα Κωνσταντινε..οχι τετοια ωρα και οτι παω να κοιμηθω..τι καλουδια ειναι παλι αυτα;αλλα απ ολο το πακετο μου αρεσε αυτο που γραφει made with pride in the usa..τρελη αυτοπεποιθηση ο αμερικανος για το προϊον του
Λογικο το βρισκω..εχει και αυτο το long range πανω του το κουτι και γινεται χρυσος 24αρων καρατιων αμεσωςΊσως για τον ανταγωνισμό με την hodgon (imr) που φτιάχνονται στον Καναδά ?
Δυσευρετη στα μαγαζιά η συγκεκριμένη .
Ειμαι περιεργος να δω πως θα τα πανε και οι 2..γιατι 20αρη τις γεμισες;
Ένα φιλαράκι τα γέμισε ,ναι με 20 άρια ριχνουμε όλοι.Ειμαι περιεργος να δω πως θα τα πανε και οι 2..γιατι 20αρη τις γεμισες;
Σήμερα έγινε η δοκιμή Μίλτο στο σκοπευτήριο εγώ δεν έριξα με αυτά και δεν μπορώ να πω πολλά , στο φιλαράκι άρεσε περισσότερο η pro reach. Την long shot την γέμισε 19grain και την pro reach στα 20 με ίδια τα υπόλοιπα υλικά και οι δύο δίνουν ζωηρή τουφεκιά με αρκετή ανακρουση εγώ είδα ωραία μακρινά σπασίματα και από τις δύο . Όπλο αλληλεπιθετο Galazan 71 εκ και τσοκαρισμα carlson εσω έξω κάτω improved modified πάνω full. Πίνακα δεν ρίξαμε αν και δεν βολεύει όπως είναι στημένος για μακρινή τουφεκιά .Ειμαι περιεργος να δω πως θα τα πανε και οι 2..γιατι 20αρη τις γεμισες;
G-2000-3000Η B&P ποιες πυρίτιδες έβγαζε-βγάζει;