Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
γνωρίζουμε τις πυρίτιδες ; η αριστερή μικρά φυλλαράκια σκούρο πράσινο το κουτί έγραφε K2 αγορασμένο την δεκαετία του '70 ,,,στην δεξιά μεριά χοντρό φυλλαράκι μεγαλύτερο πιθανόν C7 Sidna ;
IMG-20190404-130705.jpg
η δεξια σαν Jk6 μου κανει αλλα μπορει να βλεπω και λαθος

Οχι τετοια ωρα Κωνσταντινε..οχι τετοια ωρα και οτι παω να κοιμηθω..τι καλουδια ειναι παλι αυτα;αλλα απ ολο το πακετο μου αρεσε αυτο που γραφει made with pride in the usa..τρελη αυτοπεποιθηση ο αμερικανος για το προϊον του

Οχι τετοια ωρα Κωνσταντινε..οχι τετοια ωρα και οτι παω να κοιμηθω..τι καλουδια ειναι παλι αυτα;αλλα απ ολο το πακετο μου αρεσε αυτο που γραφει made with pride in the usa..τρελη αυτοπεποιθηση ο αμερικανος για το προϊον του
Ίσως για τον ανταγωνισμό με την hodgon (imr) που φτιάχνονται στον Καναδά ?
Δυσευρετη στα μαγαζιά η συγκεκριμένη .

Ίσως για τον ανταγωνισμό με την hodgon (imr) που φτιάχνονται στον Καναδά ?
Δυσευρετη στα μαγαζιά η συγκεκριμένη .
Λογικο το βρισκω..εχει και αυτο το long range πανω του το κουτι και γινεται χρυσος 24αρων καρατιων αμεσως

Oι Αμερικανοι πονταρουν και στο συναισθημα και τον πατριωτισμο του μεσου Αμερικανου, γιαυτο και βλεπετε τετοιες ταμπελες. Απο την αλλη αν η Alliant ή οποια αλλη εταρια, εβρισκε τροπο να κατασκευαζει υλικα σε φτηνοτερες χωρες μην εχετε καμμια αμφιβολια οτι θα το εκανε χωρις δευτερη σκεψη.

Ειμαι περιεργος να δω πως θα τα πανε και οι 2..γιατι 20αρη τις γεμισες;
Σήμερα έγινε η δοκιμή Μίλτο στο σκοπευτήριο εγώ δεν έριξα με αυτά και δεν μπορώ να πω πολλά , στο φιλαράκι άρεσε περισσότερο η pro reach. Την long shot την γέμισε 19grain και την pro reach στα 20 με ίδια τα υπόλοιπα υλικά και οι δύο δίνουν ζωηρή τουφεκιά με αρκετή ανακρουση εγώ είδα ωραία μακρινά σπασίματα και από τις δύο . Όπλο αλληλεπιθετο Galazan 71 εκ και τσοκαρισμα carlson εσω έξω κάτω improved modified πάνω full. Πίνακα δεν ρίξαμε αν και δεν βολεύει όπως είναι στημένος για μακρινή τουφεκιά .

Status
Not open for further replies.
Back