Ειναι λιγοτερο ψευτης απο τους αλλουςΕν μέρει ναι και όχι πάντα ολόκληρη.
Ειναι λιγοτερο ψευτης απο τους αλλουςΕν μέρει ναι και όχι πάντα ολόκληρη.
Σε καμοια περιπτωση . Τα νέα παιδια δεν έχουν καθόλου επαφή με την φυση. Προφανώς δεν λεω για ολουςΑλήθεια πιστεύει κάποιος ότι αν ξαφνικά σήμερα δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα, οι άδειες θα ξαναπηγαιναν 300000 από 178000; Με τίποτα....
Δεν φταίνε οι αντί κυνηγοί....φταίμε εμείς οι κυνηγοί και οι οργανώσεις μας που δεν κάνουμε τίποτα να προτρέψουμε νέο κόσμο να έρθει κοντά μας!!!Τι θα κάνουμε για την απαγόρευση ή μάλλον τι μπορουμε να κάνουμε. Βλέπω οι κυνηγοί έχουν ησυχάσει σχετικά με την απαγόρευση πιθανον να έχουν απελπιστεί και αυτό που καταλαβα είναι ότι οι αντί κυνηγοί κατάφεραν να μειώσουν τους κυνηγους (του χρόνου θα τα δουμε).
Έσσεται ήμαρΈνα βρωμοξυλο στον( αγγελιοφόρο);
Από τον Νοέμβριο έπρεπε να είχαν πέσει οι ψιλες για να σέβεται.Έσσεται ήμαρ
Έλα, έχουμε έτοιμο και τον ύμνο:θα ήθελα να δω τον κοσμάκη να σφαλιαρωνει συστημικες βδελες και τσιμπούρια.
Και πολλοί είμαστε και θόρυβο κάνουμε. Απλά, ακόμη και τον πιο εκκωφαντικό θόρυβο, χρειάζεσαι αυτιά για να τον ακούσεις. Δεν μπορείς όμως και αιωνίως να τον αγνοείς διότι, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θ' αρχίσεις να τον νιώθεις.είμαστε πολλοί, απλώς δεν κάνουμε θόρυβο
Πολυ δυσκολο για έναν νέο να μπει στν κουλτούρα του κυνηγου κ ο πρωτος λόγος είναι η έλλειψη θυραματων κ δευτερον η αντί κυνηγετική κουλτουρα που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία!Δεν φταίνε οι αντί κυνηγοί....φταίμε εμείς οι κυνηγοί και οι οργανώσεις μας που δεν κάνουμε τίποτα να προτρέψουμε νέο κόσμο να έρθει κοντά μας!!!
Στους ρουφιάνους είμαστε οι καλύτεροι ,το παραδέχονται και οι Γερμανοί.Για Μια χωρα που η μισοι ειναι κοματοσκυλα. Ρουφιανοι..λαμογια.....ηταν θεμα χρονου να τελειοσουν και το κυνηγι...εδω τους ηρωες της επαναστασης του 21 τους μισους τους εκλησαν φυλακη αλλους τους εκαναν επαιτες..τι να λεμε τωρα εδω βασηλευει η βρομια .. ....
Συμφωνώ κι εγώ σ’ αυτό αλλά η μείωσή τους αποτελεί επιχείρημα των αντικυνηγών και βοηθάει σ τη διαμόρφωση της αντικυνηγετικής κουλτούρας. Κατά τη γνώμη μου, η κυνηγετική κοινότητα θα έπρεπε να απαντάει σ’ αυτό με μελέτες από τις οποίες θα φαίνεται ξεκάθαρα ο κύριος υπαίτιος τις μείωσης των θηραμάτων: το κυνήγι ή οι επιπτώσεις του αντικυνηγετικού τρόπου ζωής;Η έλλειψη θηραμάτων δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Εγώ αυτό που παρατήρησα στον τόπο καταγωγής μου στον υδροβιότοπο του Αμβρακικού.....πριν μπει στην συνθήκη Ramsar και στην ουσία εξωβελισουν τους κυνηγούς τα θηράματα υπήρχαν πραγματικά σε υπερβολικούς αριθμούς...παπιά και φαλαρίδες ξεχειλιζανε!!! Με το που χαρακτηριστικές εθνικό πάρκο.....σιγά σιγά εξαφανιστήκανε όλα!!!Συμφωνώ κι εγώ σ’ αυτό αλλά η μείωσή τους αποτελεί επιχείρημα των αντικυνηγών και βοηθάει σ τη διαμόρφωση της αντικυνηγετικής κουλτούρας. Κατά τη γνώμη μου, η κυνηγετική κοινότητα θα έπρεπε να απαντάει σ’ αυτό με μελέτες από τις οποίες θα φαίνεται ξεκάθαρα ο κύριος υπαίτιος τις μείωσης των θηραμάτων: το κυνήγι ή οι επιπτώσεις του αντικυνηγετικού τρόπου ζωής;
Εμείς κυνηγάμε λόγο ρυθμιστικής που βγαίνει βάση επιστημονικών μελετών ,αλλά χωλαινουμε στις δημόσιες σχέσεις .Συμφωνώ κι εγώ σ’ αυτό αλλά η μείωσή τους αποτελεί επιχείρημα των αντικυνηγών και βοηθάει σ τη διαμόρφωση της αντικυνηγετικής κουλτούρας. Κατά τη γνώμη μου, η κυνηγετική κοινότητα θα έπρεπε να απαντάει σ’ αυτό με μελέτες από τις οποίες θα φαίνεται ξεκάθαρα ο κύριος υπαίτιος τις μείωσης των θηραμάτων: το κυνήγι ή οι επιπτώσεις του αντικυνηγετικού τρόπου ζωής;
Σωστο και αυτόΔεν φταίνε οι αντί κυνηγοί....φταίμε εμείς οι κυνηγοί και οι οργανώσεις μας που δεν κάνουμε τίποτα να προτρέψουμε νέο κόσμο να έρθει κοντά μας!!!
Κατσε να γινουν εκλογες πρωτα....και θα τα πουμεΤο κυνήγι δε πρόκειται να το ανοίξουν. Επίσημα μας θεωρούν πολίτες γ κατηγορίας. Πρέπει να το καταλάβουμε βαθιά μέσα στο μυαλό μας ότι αυτή η κυβέρνηση θέλει να μας βάλει τέλος. Αφήστε όλοι τις κομματικές σας ταυτότητες, όπως έκανα εγώ και όλο το σόι μου αν θέλετε να ξανα κινηγησουμε. Ας κυβερνήσει όποιος θέλει εκτός από αυτούς. Η κουλτούρα του Κυριάκου δεν είναι το κυνήγι. Μας θεωρεί ανθρώπους χωρίς σκέψη χωρίς μυαλό και χωρίς εκπαίδευση. Έτσι του έμαθαν στα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το μόνο που μας σώζει είναι, όχι μόνο κανένας κυνηγός να τους ψηφίσει αλλά να.κανοθμε και εκλογικό αγώνα να φύγουν. Η ΝΔ δεν είναι πια δεξιό κόμμα. Τέλος η λαϊκή δεξιά. Υπάρχει πλέον το οικολογικό κέντρο η φιλελεύθερη αριστερά όπως λένε. Για αυτό έχουν εξαφανισθεί όλοι οι καραμανλικοι και σαμαρικοι. Στη θέση τους έχει βάλει κουλτουριαρες και κουλτουριαρες υπουργούς. Οι μισοί βουλευτές της ΝΔ φωνάζουν να ανοίξει το κυνήγι αλλά τους γράφουν. Προσοχή. Προσοχή. Ψηφιστε όποιον θέλετε. Κάντε αγώνα για όποιον θέλετε. Αλλά όχι αυτούς γιατί θα χαθεί για πάντα το κυνήγι. Ευχαριστώ....