Θα μας τον ανηξουν και σημερα ...υπομονη ...το καλο πραγμα αργηΕίμαι πολύ στενοχωρημένος. Αναβάλλεται, λέει, η ενημέρωση του καταχραστη. Όχι δεν τον έπιασαν. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορεί η επιτροπή των σοφών να καταλήξει στα μέτρα. Λογικά τώρα θα ρίχνουν πασιέντζα αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα βγει και πότε. Εμείς περιμένουμε με κομμένη την ανάσα, τα α@δια μου έχουν φτάσει στο πάτωμα από την αγωνία.
Θα ερθει η ωρα τους....σιγα σιγαΤο να κάθεσαι και να βλέπεις το σόου του Χαρδαλια όπου ουσιαστικά αποδεικνύει πόσο ανίκανος είναι αυτός και τα αφεντικά του , είναι μαζοχισμός! Επίσης το τι εχω ακούσει σήμερα στο ραδιοφωνο απο τους ΑΡΔ δεν λέγεται. Τι τρομολαγνα λαμόγια είναι αυτοί ρε? Με γελάκια και αστειάκια λενε κλείστε τα όλα , δεν τρέχει τίποτα , δεν θα πάθουμε τιποτα. Και μου έρχεται στο μυαλό το άσμα των Κreator που λέει my only hope , my only solution is a violent revolution. Ματσουκι και βουρδουλα σε αυτούς που παίζουν με την ζωή μας. Ουτοπικό βέβαια αλλά θα ήθελα να δω τον κοσμάκη να σφαλιαρωνει συστημικες βδελες και τσιμπούρια.
Μπράβο ρε φίλε, τελικά δεν είμαστε τρελοί, είμαστε πολλοί, απλώς δεν κάνουμε θόρυβοΤο να κάθεσαι και να βλέπεις το σόου του Χαρδαλια όπου ουσιαστικά αποδεικνύει πόσο ανίκανος είναι αυτός και τα αφεντικά του , είναι μαζοχισμός! Επίσης το τι εχω ακούσει σήμερα στο ραδιοφωνο απο τους ΑΡΔ δεν λέγεται. Τι τρομολαγνα λαμόγια είναι αυτοί ρε? Με γελάκια και αστειάκια λενε κλείστε τα όλα , δεν τρέχει τίποτα , δεν θα πάθουμε τιποτα. Και μου έρχεται στο μυαλό το άσμα των Κreator που λέει my only hope , my only solution is a violent revolution. Ματσουκι και βουρδουλα σε αυτούς που παίζουν με την ζωή μας. Ουτοπικό βέβαια αλλά θα ήθελα να δω τον κοσμάκη να σφαλιαρωνει συστημικες βδελες και τσιμπούρια.
Εγω να σου πω ,το έβαλα στην τσέπη κι έπιασα κατ ευθείαν αυτό που έπρεπε.Το χερι βαθεια στην τσεπη την ωρα των ανακοινωσεων και πιαστε οτι " νομισμα " μπορειτε .
Σιγουρα τα σχολεια ηταν θέμα. Όσους λοιμωξιολόγους ακουσα τις τελευταίες μερες έλεγαν οτι το άνοιγμα των σχολείων επιβαρυνη την κατάσταση η οποία ειναι πιο δυσκολη περισσότερο τώρα με την μετάλλαξη.Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο λόγος που αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις από το σερίφη ήταν καθαρά επδ οι λοιμωξιολόγοι,ήθελαν κ θέλουν να κλείσουν τα σχολεία πάση θυσία ενώ η κυβέρνηση το εμπόριο γν μείνουν τα σχολεία ανοιχτά...κ επδ φάγανε κράξιμο από τους εκπαιδευτικούς ότι δν δέχονται τις εξαποστασεως διδασκαλίες σ λένε οι της κυβέρνησης,έχουμε χάσει κυνηγούς ψαράδες πιστούς κ λογικά κ το εμπόριο κατά το ήμισυ αν χασουμεβκτους εκπαιδευτικούς ούτε Βουλή δν θα μπούμε...κ συνεχίζουν τα κοπρόσκυλα αγνοωντας τους επιστήμονες...κ μετά θα τρέχουμε για ποιο λόγο υπάρχει τόση διασπορά στη χώρα....
Παιδιά η στιγμή που θα γίνει το μπαμ θεωρώ ότι πλησιάζει κ μάλιστα θα ναι κ πανηγυρικό....
Δημήτρη το μαγείρεμα είναι υπαρκτό. Κάπου διάβαζα ότι χρέωναν κρούσματα στην Ευρυτανία σε ένα χωριό που απλά δεν υπάρχει στην Ευρυτανία!!!!!!Σιγουρα τα σχολεια ηταν θέμα. Όσους λοιμωξιολόγους ακουσα τις τελευταίες μερες έλεγαν οτι το άνοιγμα των σχολείων επιβαρυνη την κατάσταση η οποία ειναι πιο δυσκολη περισσότερο τώρα με την μετάλλαξη.
Πιάσε τ αυγό και κουρεψτο.
Το θεμα που εγω μενω ειναι άλλο.Απο αρχες Ιανουαριου τα μοριακα τεστ αρχισαν να μειωνονται.Απο 18.000 που γινοταν καθημερινα εφτασαν να γινονται απο 3.000 εως 8.000.Φυσικο κι επόμενο η μείωση των αναφερόμενων κρουσμάτων καθε μερα. Σαν να ήθελαν να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα για να ανοιξει το εμπόριο και τα σχολεία,ισως νομιζοντας οτι δεν τρεχει και τίποτα . Απο την προηγούμενη Πέμπτη που τα μοριακά επέστρεψαν στις 18.000 και πανω ,ιδού τα αποτελέσματα. Απο 800εως 1200 κρούσματα καθημερινά .
Θα πω πάλι καμια βαριά κουβέντα και δεν πρέπει!
Τα σχολεία δεν κλείνουν γιατί τα φράγκα τελειώνουν. Άδειες ειδικού σκοπού και αναστολές εργασίας μετ'επιδοτήσεως δεν μπορούν να υποστηριχθούν πλέον... Όσο για το κυνήγι...επ'ευκαιρίας κορωνοϊού, θα μπει σε άλλο καλούπι. Πιστεύω θα δούμε εντελώς διαφορετικά πράγματα το πολύ σε μια πενταετία. Μακάρι να βγω ψεύτηςΣιγουρα τα σχολεια ηταν θέμα. Όσους λοιμωξιολόγους ακουσα τις τελευταίες μερες έλεγαν οτι το άνοιγμα των σχολείων επιβαρυνη την κατάσταση η οποία ειναι πιο δυσκολη περισσότερο τώρα με την μετάλλαξη.
Πιάσε τ αυγό και κουρεψτο.
Το θεμα που εγω μενω ειναι άλλο.Απο αρχες Ιανουαριου τα μοριακα τεστ αρχισαν να μειωνονται.Απο 18.000 που γινοταν καθημερινα εφτασαν να γινονται απο 3.000 εως 8.000.Φυσικο κι επόμενο η μείωση των αναφερόμενων κρουσμάτων καθε μερα. Σαν να ήθελαν να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα για να ανοιξει το εμπόριο και τα σχολεία,ισως νομιζοντας οτι δεν τρεχει και τίποτα . Απο την προηγούμενη Πέμπτη που τα μοριακά επέστρεψαν στις 18.000 και πανω ,ιδού τα αποτελέσματα. Απο 800εως 1200 κρούσματα καθημερινά .
Θα πω πάλι καμια βαριά κουβέντα και δεν πρέπει!
ΜακάριΠαιδιά η στιγμή που θα γίνει το μπαμ θεωρώ ότι πλησιάζει κ μάλιστα θα ναι κ πανηγυρικό....
Ποιος είναι αυτός ρε φιλε????? Μήπως είναι συγγενικό πρόσωπο της Πυθιας? Αυτή μεσα στην μαστούρα της έλεγε το ήξεις αφήξεις για να ξεφορτωθεί αυτόν που ζήταγε χρησμο. Κάτι τέτοιο κάνει και ο Κουλης μας! Αποκλείεται το lockdown , πάρε lockdown 2 μέρες μετα! Πάμε καλά ανοίγουμε σήμερα , θα πεθάνουμε όλοι και κλείνω τα πάντα μεθαύριο.Ο πυθιος ρε παιδια μας εδεινε μια εβδομαδα σταθεροποίηση και σε ενα βραδυ τα αλαξε ολα .
Τα στηνει πολυ καλα ο σιψας και οι αλλοι τα πραγματα ..ακουστε τραγκα στο crash να δειτε τη φαρμακευτηκες ειναι απο πισο τους να φρηκαρεται..ετσι εξηγουντε ολλαΟ πυθιος ρε παιδια μας εδεινε μια εβδομαδα σταθεροποίηση και σε ενα βραδυ τα αλαξε ολα .
Ρε ας γίνει το Μπαμ και ας είναι και η σαμπρέλα του ποδηλάτη σε βουνισιο κατήφορο.Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο λόγος που αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις από το σερίφη ήταν καθαρά επδ οι λοιμωξιολόγοι,ήθελαν κ θέλουν να κλείσουν τα σχολεία πάση θυσία ενώ η κυβέρνηση το εμπόριο γν μείνουν τα σχολεία ανοιχτά...κ επδ φάγανε κράξιμο από τους εκπαιδευτικούς ότι δν δέχονται τις εξαποστασεως διδασκαλίες σ λένε οι της κυβέρνησης,έχουμε χάσει κυνηγούς ψαράδες πιστούς κ λογικά κ το εμπόριο κατά το ήμισυ αν χασουμεβκτους εκπαιδευτικούς ούτε Βουλή δν θα μπούμε...κ συνεχίζουν τα κοπρόσκυλα αγνοωντας τους επιστήμονες...κ μετά θα τρέχουμε για ποιο λόγο υπάρχει τόση διασπορά στη χώρα....
Παιδιά η στιγμή που θα γίνει το μπαμ θεωρώ ότι πλησιάζει κ μάλιστα θα ναι κ πανηγυρικό....