Καθαρό σύμπτωμα εγκλεισμού!!!Δαίμον του τυπογραφίου!
mea culpa! τόσα έχω γράψει σήμερα....ένα λάθος το δικαιούμαι!
Καθαρό σύμπτωμα εγκλεισμού!!!Δαίμον του τυπογραφίου!
mea culpa! τόσα έχω γράψει σήμερα....ένα λάθος το δικαιούμαι!
Τα αυτονόητα κάποιες φορές η κοινή γνώμη δεν τα αποδέχεται!άρα τα ίδια λέμε.................. χεχεχε
Λορδε παίζεις με τις λέξεις.
Το πολύ το παίξε παίξε.....
Σίγουρα ξέρω τη διαδικασία πώς γίνεται..Όχι!
Μπορείς να κυνηγάς με δανεικό όπλο! Απλά χρειάζεσαι μια βεβαίωση από το ΑΤ ότι μπορείς να κατέχεις όπλο!
Μπορείς να την βρείς εδώ!
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1187&Itemid=131&lang=
Δυστηχώς κάποιοι είναι αμαθείς....και δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδη....και απλά γελάνε!
"Περαιτέρω συνάγεται οτι είναι δυνατόν να χορηγηθεί άδεια θήρας σε πρόσωπο, που δεν είναι κάτοχος κυνηγετικού όπλου, το οποίο όμως δικαιούται να θηρεύει με κυνηγετικό όπλο που του παραχωρήθηκε από έτερο πρόσωπο που το κατέχει νομίμως."
http://kynigos.net.gr/minagric/police/deltia-katoxis.html
Δεν αναφέρομαι σε εσένα!
Τα είπες ολα και με πρόλαβες!Ας ρωτήσουμε τον κτηνοτροφο φίλο μου που έχει τα ζώα του στα 1700 μέτρα υψόμετρο, εδώ στον τόπο μου, δεν είναι κυνηγός, δεν το γουστάρει το κυνήγι. Έχει όμως το όπλο πάντα μέσα στην καλύβα.. Ναι, έχει πάρει τον νόμο στα χέρια του για τα αγριμια τις νύχτες .. Που πέρυσι η αρκούδα κ οι λύκοι του έκοψαν εκατό κ βάλε ζώα - περιουσία.. Αυτή είναι η Ελλάδα εκτός πόλης, αυτή ήταν πάντα κ αυτή θέλω να παραμείνει γιατί αυτόν τον τσομπανο κανείς δεν τον στηρίζει παρα μονο τα ποιμενικα του σκυλιά κ το τουφεκι του.. Όλες οι άλλες κουβέντες είναι για μένα απο κόσμο που δεν έχει αντιληφθεί τι γίνεται πέρα απο μια μεγαλουπολη..
Αυτό που λες είναι το ιδανικό να γίνει,μετά το πέρας της καραντίνας, να μη μπορούν να μας μπουζουριάσουν....Όλοι οι κυνηγοί θα έπρεπε σαν διαμαρτυρία να βγουν εξω με τα σκυλιά και με κυνηγετικη ενδυμασία για να δείξουν ότι έχουν δικαίωμα να είναι {μαζεμενοι}στην πολη αλλά όχι στο βουνό ατομικά Τηρώντας φυσικά τα μέτρα προστασιας covid
Άσε θα καθαρίσει κ εδώ η καραφλή μουσίτσα: Γεώργιος Τηνκατσαμετηβάρκας......Κάπου διάβασα σήμερα ότι θα γίνει ψηφοφορία στη ευρωβουλή για την καθολική ή όχι χρήση ατσάλινων σκαγίων.....ελπίζω να μην περάσει αυτό το όραμα. Και να δούμε φυσικά τι θα ψηφίσουν τα δικά μας τα αλάνια!!!
.........Δώσε κι εμένα μπάρμπα....Οσο και να τριβεσαι,μεζε δεν παιρνεις απο εμενα.
ολα τα ευχαριστα αυτον τον μηνα τα ακουμεΚάπου διάβασα σήμερα ότι θα γίνει ψηφοφορία στη ευρωβουλή για την καθολική ή όχι χρήση ατσάλινων σκαγίων.....ελπίζω να μην περάσει αυτό το όραμα. Και να δούμε φυσικά τι θα ψηφίσουν τα δικά μας τα αλάνια!!!
Αυτό το κρατάνε για τον άλλο μήνα που είναι ο τελευταίος του έτουςολα τα ευχαριστα αυτον τον μηνα τα ακουμε![]()
Όταν ξοδεύουν 400.000 € για δημόσιες σχέσεις ....ε ναι κατασπαταλουν άσκοπα τα χρήματα των κυνηγών!!! Δεν υπάρχει δικαιολογία.....γιατί προς όφελος τον κυνηγών δεν κάναν τίποτα. Απλά πράγματα. Και να είσαι σίγουρος αν απομακρυνθούν οι δυσαρεστημένοι....δεν θα μείνει κανείς!!! Ακόμη και ο Αραμπατζης με τον Σταθόπουλο θα φυγουν,Δυστυχως, με τετοιου ειδους σκεπτικα, σιγουρα το ελευθερο κυνηγι καποια στιγμη θα τελειωσει.
Για ολα φταινε οι Συλλογοι, οι Κυνηγετικες Ομοσπονδιες, η Κυνηγετικη Συνομοσπονδια....????????
Δεν κανουν τιποτα ολοι αυτοι?????
Εκ του καναπε και του πληκτρολογιου η κριτικη και οι "διαπιστωσεις"??????
Ε, λοιπον, οσοι νομιζουν οτι τα συλλογικα οργανα δεν προσφερουν απολυτως τιποτα, οτι κανουν μονο κακο στην κυνηγετικη ενασχοληση, κατασπαταλησαν τα χρηματατων κυνηγων, διελυσαν το κυνηγι και δεν ξερω τι αλλο σκεπτικο εχουν, ας απομακρυνθουν απ τις οργανωσεις και ας πανε δασαρχεια ή οπου αλλου νομιζουν οτι θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα..για αυτους......