Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χρειάζονται ένα άλλοθι για όταν έρθουν οι εκλογές ότι και καλά αντέδρασαν βουλευτές της ΝΔ και ήταν με το μέρος μας δεν είμαστε αντικυνηγετικο κόμμα αλλά λόγω συνθηκών μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....
Παραμυθάκια για μικρά παιδιά ότι έκαναν δεν ξεγράφει ποτέ και με τίποτα
 
Έτσι και κατεβάσει κόμμα ο Σαμαράς, μέχρι και σε αφισοκόλληση με βλέπω, οχι τίποτα άλλο θέλω να δώ τα μουτρα του σιχαμένου όταν θα του περνει τους μισούς, από την 7 Νοέμβρη ζω για να δω αυτό το μπουρδέλο να διαλύεται.
Μαζι και εγω
 
Ελα ρε πατριδα δωσε

Εξώδικο του Κ.Σ. Μυτιλήνης στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά​

Εξώδικο εννέα κυνηγετικών συλλόγων προς τον κ. Χαρδαλιά​

οι υπολοιποι συλογοι τη σκατα κανουν της φωτος ξυλα κοβουν η οι προεδροι ειναι νεοδημακρατοφασιστεςτυπου αποφασιζουμε και διατασουμε
 
Που ειναι αυτοι οι εμποροι τωρα....επαναστατησε κανενας μονο η κομοτριες βγενουν και φωναζουν
Ηλία κοίτα να δεις τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Τα κρούσματα άρχισαν να ανεβαίνουν και τα σωτήρια εμβόλια έχουν μείνει νούμερα στα χαρτιά του Κουλη και του Κικιλια. Θα ξανακλεισουν τα παντα μέχρι το Πάσχα σίγουρα. Η εστίαση θα είναι κλειστή 7-8 συνεχόμενους μήνες και θα πάει το λουκέτο σύννεφο. Όχι μόνο θα φωνάζουν αλλά θα σκούζουν σαν τις σκροφες στα χοιροστασια ολοι γιατί το χρήμα θα έχει τελειώσει δυστυχως.
 
H Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος κατέθεσε προχθές, προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, εναντίον της τελευταίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης που παρατείνει την απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών!!!
Του χρόνου που θα εκδικαστεί η προσφυγή Νικόλα μου να δεις τι θα πάθει ο Χαρδαλιας! Θα του επιβάλλει στο ΣτΕ να μας μαδαει και τις τσιχλες για τιμωρία! Όπως έγραψα και στην "γωνία" εμφανίστηκαν κοτσύφια εδώ.
 
Παμε γερα παλικαρια οργανωθειτε......να παρουμε πισο την ανασα που μας εκοψαν τα σουργελα ....που τα ψηφισα και ολλας ο μαλακας
Όλοι έχουμε κάνει λάθη Ηλία, σε αυτή ή σε άλλες εκλογές. Τωρα όμως ξέρουμε! Και θα απαντήσουμε όπως πρέπει! Την πρώτη που μας κοροϊδεύουν φταίνε αυτοί, μονο αν ξανασυμβεί θα φταίμε έμεις..
 
Ηλία κοίτα να δεις τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες. Τα κρούσματα άρχισαν να ανεβαίνουν και τα σωτήρια εμβόλια έχουν μείνει νούμερα στα χαρτιά του Κουλη και του Κικιλια. Θα ξανακλεισουν τα παντα μέχρι το Πάσχα σίγουρα. Η εστίαση θα είναι κλειστή 7-8 συνεχόμενους μήνες και θα πάει το λουκέτο σύννεφο. Όχι μόνο θα φωνάζουν αλλά θα σκούζουν σαν τις σκροφες στα χοιροστασια ολοι γιατί το χρήμα θα έχει τελειώσει δυστυχως.
Παντού φωνάζουν και διαμαρτύρονται παιδιά....απλά τα κανάλια δεν τα δειχνουν!!! Στις μικρές πόλεις γίνεται χαμός....μόνο σε κάποιες πόλεις που οι σύλλογοι τα έχουν πλακάκια με την κυβέρνηση δεν διαμαρτύρονται!!!
 
Ε δεν είσαι και ο μοναδικός! Τώρα έχουν γνώση οι φύλακες. ...
Τι μου θυμησες...καθηγητης ιστοριας γενικης ρωταει ενα παιδι στην ταξη,δεν ηξερε τιποτα,αδιαβαστος.Αρπαζει αναποδες ο καθηγητης και του λεει φωναζοντας:''Τί κανεις ολη μερα παιδακι μου;το ξερεις οτι σε δυο μηνες γραφεις πανελληνιες;πρεπει να πας σπιτι να διαβασεις μπλα μπλα γιατι αν δεν το κανεις θα χτυπας το κεφαλι σου και θα λες ειμαι μαλακας ειμαι μαλακας ειμαι μαλακας!!!οποτε εκεινη την ωρα μπαινει ενα παιδι στην ταξη και λεει:''ενταξει κυριε πώς κανετε ετσι;δεν εισαστε ο μοναδικος...!!!!''
 
Συνάδελφοι σάς το έγραψα και προχθες, ο πολεμος μας έχει κηρυχθεί, κυνηγόσκυλα, όπλα, κυνηγετικα καταστήματα,ουσιαστικά το ίδιο το κυνήγι, είμαστε οι τελευταίοι ελεύθεροι άνθρωποι, τα μάτια και τά αυτιά τής ελληνικής υπαίθρου, το μοναδικο κοινωνικό οργανωμένο συνολο ανθρώπων που είμαστε εμπόδιο στην ιδιωτικοποιήσει της ελληνικής δημόσιας γης δασικής και μη.Μην αυτομαστιγωνομαστε για τις προηγουμενες κομματικές επιλογές μας πολλοί Ξεγελαστηκαμε από τους σημερινούς πολιτικάντηδες από εδώ καί περα, για τον κυνηγό που το κυνήγι είναι τρόπος ζωής, είναι μέσα στην καθημερινότητα του για αυτόν που κυνήγησε με τους προγονους του καί θέλει να κυνηγήσει καί μέ τα παιδιά του πρεπει η καθημερινότητα του νά είναι η πτωση αυτής τής κυβέρνησης. Συσπειρώσει στις οργανώσεις μας για νά ξεπεράσουμε την κρίση του αιώνα γιά το κυνήγι μας, όσο για τους ηγέτες των οργανώσεων μας όταν θά έρθει η ώρα θα λογοδοτήσουν για τά οποια λάθη τους όχι τώρα. ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ, μην αφήσουμε το κυνήγι νά γίνει όπως γίνανε τα περισσοτερα πραγματα στην ζωή μας για τους λίγους πλουσιους.
 
με στεναχωρεί πάρα πολύ που στοχοποιούν κάποιον σε εισαγωγικά που μπορεί να πήγε ένα κυνήγι.
που μένει Η είναι απο ένα χωριό στην επαρχία ημιορεινο η ορεινό..... Ενώ δεν απαγορεύετε το κυνήγι. και στην Ερμού της Αθήνας και της κάθε Αθήνας είναι 20000 κόσμος ο ένας πάνω στον άλλον.

γελάμε με αυτά που λένε αυτοί ότι είναι κοροϊδία. μην τα βάζουμε και μεταξύ μας. είναι κρίμα....
Όλοι οι κυνηγοψαράδες το Σ.Κ. με σύνθημα: ΠΑΜΕ ΕΡΜΟΥ? ΠΑΜΕ ΕΡΜΟΥ....
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top