K
kastoras
Σκοπός του εν λόγω θέματος είναι η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με βιβλία που πληροφορούν για το κυνήγι και την κυνοφιλία.
Ειμαι φανατικος οπαδος του Gough Thomas,το βιβλιο του ειναι ευαγγελιιο στο χωρο του λειοκαννου,ενα απολυτο βιβλιο,μεγαλος δοκιμαστης ο ιδιος,παντα μου αρεσε ο τροπος που λειτουργουσε,οτι ακουγε,το δοκιμαζε για να βρεθει μονο η αληθεια.Αυτο ηξερα απο νεαρος που το πειρα στα χερια μου,οτι θα εκανα και εγω,οταν καποια στιγμη ασχοληθω με τη βλητικη,το αποτελεσμα μετα τη δοκιμη.Το βιβλιο του το εχω κανει κουρελι απο τη χρηση,θυμαμαι ενα συναδελφο μεγαλο καφενειολογο και πολυ καλο φιλο,που οταν ειδα του Τομας το βιβλιο στη βιβλιοθηκη του αθικτο,καταλαβα απο που πηγαζει τοσο μπουρδολογια![]()
ωραίο μου άρεσειhttp://www.tstv.gr/products/biblio--soundrack/athlima-i-syndromo/el.html Αυτο το πήρα τον ιούλιο. Μαζι με τα εξοδα αποστολης 11 ευρω .Σε μια βδομαδα το χα σπιτι μου.
Το βιβλίο " το κυνήγι στην Ελλάδα" είναι ωραίο?Σκεφτόμουν από μέρες να το παραγγείλω..Αυτά τα βιβλία εχω, όπως και κάποια αγορασμένα από Google.
invia immagini
free image hosting
host immagini
image hosting
upload
image hosting
upload
url immagine
Αν έχεις διαβάσει τον Ν.Μίχα άστο καλύτερα.Το βιβλίο " το κυνήγι στην Ελλάδα" είναι ωραίο?Σκεφτόμουν από μέρες να το παραγγείλω..
Δεν το εχω διαβάσει αυτο..Οδηγό κυνηγίου και κυνηγοτοπων.
Απο οσο γνωριζω εχει εξαντληθει εδω και κάτι χρόνια.βιβλίο του Gough Thomas, αλλά παλιότερα που το είχα ψάξει αρκετές φορές δεν το είχα βρει.