Hunterslife Team
Staff member

Κυνηγεσία και Κυνοφιλία ή μήπως Σούπερ Κατερίνα με τέτοιο εξώφυλλο;;;

Άρι γράφεις κάνα άρθρο μέσα;

Τι να το κανεις το γραψιμο ρε Bill???Μοντελάκι είσαι ρε φίλε! Μακάρι να αρχίσεις να γράφεις πάλι σε περιοδικά!
Να την στείλω στο Ουρμπίνο να σε θαυμάσουν οι Ιταλίδες ;Μααααααλιστα...![]()
Ψοφατε για καυλαντα κωλοπαιδα...
Γραφω στην Κυνηγεσια κ Κυνοφιλια εδω και 8-9 μηνες περιπου, αν δεν με εκοψαν στο μονταζ θα εχει αρθρο μεσα, ναι...![]()
Με το που το είδα λέω αμέσως ο δικός μας είναι...και τους το έστειλα.φιλε δεν έχει τύχει να διαβάσω άρθρο σου στο κυνηγεσια αλλά τα άρθρα και οι παρουσιάσεις φυσιγγίων που έκανες στο hp αλήθεια μου λείπουν...ούτε εγώ ξέρω πόσες φορές έχω διαβάσει τα άρθρα σου για τα τρυγόνια και τα Μπάσιματα,σαν παραμύθι πριν κοιμηθώ...όντας μας ταξιδεύουν!Μααααααλιστα...![]()
Ψοφατε για καυλαντα κωλοπαιδα...
Γραφω στην Κυνηγεσια κ Κυνοφιλια εδω και 8-9 μηνες περιπου, αν δεν με εκοψαν στο μονταζ θα εχει αρθρο μεσα, ναι...![]()
Αν έχει ταλέντο ο άνθρωπος ρε φίλε...Με το που το είδα λέω αμέσως ο δικός μας είναι...και τους το έστειλα.φιλε δεν έχει τύχει να διαβάσω άρθρο σου στο κυνηγεσια αλλά τα άρθρα και οι παρουσιάσεις φυσιγγίων που έκανες στο hp αλήθεια μου λείπουν...ούτε εγώ ξέρω πόσες φορές έχω διαβάσει τα άρθρα σου για τα τρυγόνια και τα Μπάσιματα,σαν παραμύθι πριν κοιμηθώ...όντας μας ταξιδεύουν!
Γενικά αν και είναι ένα παιδί που το έχω δει μόνο μια φορά φευγαλέα...και μου τον σύστησε ο Γιώργος (altair) με τα όσα έχουμε πει και αυτά που βγάζει από τα κείμενα του τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση!Αν έχει ταλέντο ο άνθρωπος ρε φίλε...
Να σου κανονίσω ένα ραντεβού να τα πειτε; Νομίζω ότι είσαι ερωτευμένοςΓενικά αν και είναι ένα παιδί που το έχω δει μόνο μια φορά φευγαλέα...και μου τον σύστησε ο Γιώργος (altair) με τα όσα έχουμε πει και αυτά που βγάζει από τα κείμενα του τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση!
Να σου κανονίσω ένα ραντεβού να τα πειτε; Νομίζω ότι είσαι ερωτευμένος![]()
Φίλε αυτό πως θα γίνει να μου το στείλεις σε κανονικές διαστάσεις να το εκτυπώσω, που θέλω να το βάλω σε ένα πίνακα ανακοινώσεων;
Χαχαχαχαχαχ όχι και σε πίνακα ανακοινώσεων ο Αρίστος..Φίλε αυτό πως θα γίνει να μου το στείλεις σε κανονικές διαστάσεις να το εκτυπώσω, που θέλω να το βάλω σε ένα πίνακα ανακοινώσεων;
Κατά τα άλλα μην σταματάτε.....βεντούζα....βεντούζα![]()
Όντως πολύ καλύτερο τώρα. Ελπίζω και τα άρθρα να είναι αντίστοιχης ποιότητας...Ανανεωθηκε το site του περιοδικου προς το πολυ καλυτερο..
Ωραια κ ενδιαφεροντα αρθρα...
https://www.kynigesia.gr/index.php/opla-vlitiki
οχι δεν ητα για τον δ........ αλλα για υπερ του εμπορα , που δεν ανοιγαν 5 φυσιγγια απο το ιδιο κουτι , να τα ζυγησουν για να μας πουν εαν και τα 5 ειχαν της ιδιες δοσης υλικωνΣυλλεκτικό τεύχος
Φτιαξε καμιά δοκιμη στα φυσίγγια γιατί αν εξαιρέσουμε το Ηunter passion η δοκιμές των άλλων περιοδικών ήταν για το διάουλο..![]()