Κυνήγι χωρίς σκύλο!

Τίποτα βρε Στέλιο ,μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός το ότι υπάρχουν μαύροι σωλήνες ύδρευσης σε ένα πλάνο που βέβαια δεν προλαβαίνει την πέρδικα ,ίσως να βιάστηκα να γράψω φίλε μου .
Μπα...Δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό.

Μου αρεσει ο τιτλος του θεματος. Μπορει να γινει και ρητο για καποιους.
Κυνηγι χωρις σκυλο...
Γαμησι χωρις μουνι!!!!!
Μη παρεξηγηθει κανενας, πλακα κανω, αλλα το ρητο τα σπαει, ετσι???
Εσυ τώρα που το ξαναδιαβάζεις το μνμ σου,αισθάνεσαι όμορφα;;

Κυνηγι χωρις σκυλο...
Γαμησι χωρις μουνι!!!!!
Κοίταξε φίλε Γιάννη και εγώ φέτος χωρίς σκυλί κυνηγάω. Ωραία είναι. Αν πετύχει το κυνήγι τυφλα να έχει το σκυλί φιλε:)

Last edited:
Εσυ τώρα που το ξαναδιαβάζεις το μνμ σου,αισθάνεσαι όμορφα;;
Αν θιχτηκες, σου ζητω συγνωμη, εξαλου το δηλωσα πως το ςγραψα για καλαμπουρι. Και ναι, οσες φορες και να το διαβασω την ιδια αισθηση μου κανει.

Μην τα παίρνουμε όλα της μετρητής βρε παιδιά και εγώ χωρίς σκυλί κυνηγάω, όχι τόσο αποτελεσματικά όσο άλλοι βέβαια, αλλά γυρίζοντας σήμερα από το συνεργείο αυτοκινήτων ( κάτι χτύπαγε από κάτω, τελικά είχαν πέσει μέσα 350 ευρώ, τα βρήκε ο μάστορας και τώρα όλα οκ) διάβασα το καλαμπουρι του Γιάννη και το γέλιο που έριξα ήταν μια προπόνηση κοιλιακών.

Το κυνήγι χωρίς σκύλο είτε από ανάγκη είτε από επιλογή είναι μια τεχνική δύσκολη, λίγοι τα καταφέρνουν, θέλει γνώσεις. Εγώ είμαι από αυτούς που δεν τα καταφέρνουν και ελπίζω σύντομα να έχω ένα σκυλάκι. Εύχομαι πάντα χαρές και επιτυχίες στους φίλους που τα έχουν βρει με αυτόν τον τρόπο κυνηγίου.

Το κυνήγι χωρίς σκύλο είτε από ανάγκη είτε από επιλογή είναι μια τεχνική δύσκολη, λίγοι τα καταφέρνουν, θέλει γνώσεις. Εγώ είμαι από αυτούς που δεν τα καταφέρνουν και ελπίζω σύντομα να έχω ένα σκυλάκι. Εύχομαι πάντα χαρές και επιτυχίες στους φίλους που τα έχουν βρει με αυτόν τον τρόπο κυνηγίου.
Αν αγαπάς τα σκυλιά και το κυνήγι η επιτυχία θα έρθει.Δεν είναι κάτι δύσκολο για να μην τα καταφέρνεις.Αν πάρεις και το πετύχεις θα δεις μετά πόσο σημαντικό είναι και θα λες τι βλακεία έκανα τόσο καιρό που δεν είχα σκύλο και ότι το κυνήγι ό,τι να είναι αυτό χρειάζεται σκύλο.
Πάντα φιλικά Χρήστος, για τον φίλο μου τον @Γιώργος 82, ξέρει αυτός!!! .yel.:)

Το κυνήγι χωρίς σκύλο είναι ανάγκη όταν Δεν υπάρχει χώρος για τον σκύλο.
Ποιος κυνηγός δεν θέλει την παρέα και τις υπηρεσίες αυτού του αξιολατρευτου συντρόφου;
Και το λέω γιατί στα 55μου, παρόλο που έχω δύο σκυλάκια μαλτεζ μέσα στο σπίτι, δυστυχώς δεν μπορώ να έχω και ένα σετερρακι ή Ενα επανιελ, διότι δεν αντέχω να γυρίζω από το κυνήγι και να έχω εκτός από το καθάρισμα των πουλιών, να πλύνω και να στεγνωσω ακόμα ένα σκυλάκι.

Όπως αγαπάει και όπως βολεύεται κάνεις παιδιά.

Εγώ ζηλεύω και χαίρομαι τα σκυλιά το συναδέλφων αλλά ποτέ θα έπερνα ένα για κυνήγι.

Το τι κάνω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι το σωστότερο αλλά είναι το καλύτερο για εμένα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τρέχουν τα σάλια μου όταν βλέπω σκυλιά συναδέλφων που ζωγραφίζουν.

Όπως όμως εγώ χαίρομαι τους σκυλαδες έτσι θέλω και οι σκυλαδες να με σέβονται και ας μη με χαίρονται που κυνηγάω χωρίς σκύλο.

Απλά και όμορφα είναι τα πράγματα.

Η ξεροκεφαλιά και ο εγωισμός τα κάνουν δύσκολα.

Όπως αγαπάει και όπως βολεύεται κάνεις παιδιά.

Εγώ ζηλεύω και χαίρομαι τα σκυλιά το συναδέλφων αλλά ποτέ θα έπερνα ένα για κυνήγι.

Το τι κάνω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι το σωστότερο αλλά είναι το καλύτερο για εμένα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τρέχουν τα σάλια μου όταν βλέπω σκυλιά συναδέλφων που ζωγραφίζουν.

Όπως όμως εγώ χαίρομαι τους σκυλαδες έτσι θέλω και οι σκυλαδες να με σέβονται και ας μη με χαίρονται που κυνηγάω χωρίς σκύλο.

Απλά και όμορφα είναι τα πράγματα.

Η ξεροκεφαλιά και ο εγωισμός τα κάνουν δύσκολα.
Φίλε Στέλιο όσοι κυνηγάμε με σκύλο είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την ευχαρίστηση του να θυρευσουμε μια πέρδικα η μία μπεκάτσα χωρίς σκύλο ,εγώ τώρα που έχω άπειρο σκυλί έχω τουφεκισει δύο μπεκάτσες στην δεύτερη μπρογκα του σκύλου και άλλες δύο φερμαριστες από σκύλο του φίλου μου ,ε δεν χάρηκα κανένα πουλί όσο θα ήθελα ,όταν ο σκύλος μου ,ο δικός μου σκύλος μου δώσει την ικανοποίηση της Φέρμας και ας χάσω το πουλί θα το χαρώ πολύ περισσότερο .Ο σεβασμός φίλε μεταξύ των κυνηγών υπάρχει ανεξάρτητα με τον τρόπο κυνηγιού και είναι εξαρτώμενος από την ποιότητα του ανθρώπου και όχι από τον τρόπο που κυνηγάει ο καθένας μας .Ο πραγματικός σκυλάς όπως λες δεν είναι ότι δεν σέβεται ως άνθρωπο και ως κυνηγώ κάποιον που δεν κυνηγα με σκύλο ,απλά δεν του αρέσει δεν τον ευχαριστεί αυτου του ειδους η θύρευση .Μιλάω γενικά έτσι και όχι επί προσωπικού .

Φίλε Στέλιο όσοι κυνηγάμε με σκύλο είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την ευχαρίστηση του να θυρευσουμε μια πέρδικα η μία μπεκάτσα χωρίς σκύλο ,εγώ τώρα που έχω άπειρο σκυλί έχω τουφεκισει δύο μπεκάτσες στην δεύτερη μπρογκα του σκύλου και άλλες δύο φερμαριστες από σκύλο του φίλου μου ,ε δεν χάρηκα κανένα πουλί όσο θα ήθελα ,όταν ο σκύλος μου ,ο δικός μου σκύλος μου δώσει την ικανοποίηση της Φέρμας και ας χάσω το πουλί θα το χαρώ πολύ περισσότερο .Ο σεβασμός φίλε μεταξύ των κυνηγών υπάρχει ανεξάρτητα με τον τρόπο κυνηγιού και είναι εξαρτώμενος από την ποιότητα του ανθρώπου και όχι από τον τρόπο που κυνηγάει ο καθένας μας .Ο πραγματικός σκυλάς όπως λες δεν είναι ότι δεν σέβεται ως άνθρωπο και ως κυνηγώ κάποιον που δεν κυνηγα με σκύλο ,απλά δεν του αρέσει δεν τον ευχαριστεί αυτου του ειδους η θύρευση .Μιλάω γενικά έτσι και όχι επί προσωπικού .
Καλά τα λες.
Όταν κοιτάμε ένα θέμα όμως πρέπει να το βλέπουμε σφαιρικά.
Δεν είναι μόνο τι αρέσει σε εμάς, πρέπει να κατανοούμε και την ευχάριστη των άλλων.

Διότι αν δεν το κάνουμε είναι σαν να τους εξουσιοδοτουμε στο να μην κατανοούν τη δική μας ευχαρίστηση.

Ας πούμε κάποιος δεν τρώει σοκολάτα επειδή δεν τη γουστάρει έχει ζάχαρη κτλ...
Ε....ο άλλος όμως τη γουστάρει.

Η και το αντίθετο.
Όλος ο κόσμος γουστάρει σοκολάτα κάποιος όμως δε γουστάρει.
Τι να κάνουμε τώρα.

Για χάρη γούστου δεν πομένει στον χασάπη κρέας.

Εγώ σέβομαι τον σκύλα......Ενώ θεωρώ κουραστικο το να έχει σκύλο.
Και βαρετό....Διότι έχει πολύ δουλειά.

Και θέλει γνώσεις κτλ...

Και χρήματα.

Το ότι δεν με εξυπηρετεί εμένα δεν σημαίνει ότι δεν είναι γαματο το κυνήγι με σκύλο.

Έτσι λοιπόν το κυνήγι δίχως σκύλο ή πιο σωστά ή θηρευση έχει κάποια αλλά συν τα οποία ο σκυλας πρέπει να τα κατανοήσει.

Και είναι επίσης γαματο.

Βασικά όλα έχουν τα συν και τα πλην τους.

Όταν τα κατανοείς τότε δεν έχεις πρόβλημα με κανέναν και τον νιώθεις.

Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις.

Η διαφορετικότητα στο κάθε τι είναι δώρο.
Διότι αν όλοι είμασταν το ίδιο και είχαμε ίδιες προτιμήσεις θα ήταν κατάρα.

Σέβομαι τους πάντες.
Ακόμη και τους μαλακές.
Διότι χωρίς αυτούς οι σωστοί δεν θα είχαν καμία αξία.

Καλα κανεις και όπως γουστάρεις θα κυνηγάς..
Και άστους να λένε...
πόσοι σκυλαδες βαράνε προγκιχτα πόσοι σκυλαδες βαράνε νύχτες για να πουν τα σκυλιά εργαλεία πόσοι σκυλαδες ρίχνουν φόλες γιατί ζηλεύουν τους άλλους που έχουν καλύτερα σκυλιά..

Και δεν λέω για άλλους σου λέω και για την δικιά μου καμπούρα..
Μια τέτοια μέρα φέτος στην Περδικα της άκουσα της βρήκα της ντουφεκισα τής είδα και το είπαν ξανα πηγα και τα ξανα σήκωσα.. το αποτέλεσμα τα σκυλιά 0 και εμένα και του φίλου μου πειρε ο φιλος Μια περδικα και ένα λαγό.. και για εμένα ήταν μια μέρα ΧΩΡΊΣ ΣΚΥΛΙΆ και ΧΩΡΊΣ ΣΚΥΛΙΆ εχω δει πολλούς αλλα να τα έχουν στα πόδια τους αρα εσυ το ξέρεις ότι δεν έχεις και περιμένεις από τον εαυτό σου εμείς; ; άραγε οι σκυλαδες για ποιο λόγο να πούμε για εσάς; ;;

Και δεν λέω για άλλους σου λέω και για την δικιά μου καμπούρα..
Μια τέτοια μέρα φέτος στην Περδικα της άκουσα της βρήκα της ντουφεκισα τής είδα και το είπαν ξανα πηγα και τα ξανα σήκωσα.. το αποτέλεσμα τα σκυλιά 0 και εμένα και του φίλου μου πειρε ο φιλος Μια περδικα και ένα λαγό.. και για εμένα ήταν μια μέρα ΧΩΡΊΣ ΣΚΥΛΙΆ και ΧΩΡΊΣ ΣΚΥΛΙΆ εχω δει πολλούς αλλα να τα έχουν στα πόδια τους αρα εσυ το ξέρεις ότι δεν έχεις και περιμένεις από τον εαυτό σου εμείς; ; άραγε οι σκυλαδες για ποιο λόγο να πούμε για εσάς; ;;
Φίλε τα λες καλά και ξέρεις πολλά.
Κανεις δεν πρέπει να λέει και να μειώνει κανένα.

Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί και αυτό που γουστάρει σε αυτό το χόμπυ.

Και αν μπορούμε να είμαστε ανοιχτομυαλοι και όχι μοναχοφαγαδες ώστε να σεβόμαστε τον άλλον.

Και να είμαστε ειλικρινείς.
Μην λέμε αλλά και κάνουμε αλλα.

Και αν κάπου κάνουμε φάουλ θα το αλλάξουμε μόνο αν το παραδεχτούμε και ζητήσουμε Συγνωμη απ τον εαυτό μας, απ τους άλλους και απ το θήραμα.

Ακούω και σέβομαι ακόμη και τη γνώμη με εκείνον που διαφωνώ.

Μπορεί να σεβαστώ ακόμη και εκείνον που θα τσακωθω.

Το μόνο που δεν ανέχομαι είναι το ψέμα και την πουστιά.

Εδώ είμαστε μια οικογένεια που αγαπάει αυτό το χόμπυ.

Έχουμε τόσους πολέμιους.
Δε χρειάζεται ο ένας να αφήνει αιχμές για τον άλλον.

Είτε με σκύλο, είτε χωρίς, είτε με μονοκανο ή καραμπινα είτε με λίγα και φθηνά αξεσουάρ είτε με τα πολλά και πιο ακριβά πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Δεν τα λέω για να ακουστω ρομαντικός.
Τα πιστεύω αυτά βαθειά.

Και κάτι τελευταίο μακρυά η ζήλεια από μας.

Είναι θανάσιμο αμάρτημα.

Για να επανέλθουμε στο θέμα μας.
Πριν λίγες μέρες πήγα για κυνήγι με το Χάρη.

Το παιδί έχει ένα σκυλάκι και το πήραμε μαζί μας.

Το σκυλάκι μας βοήθησε όπου μπόρεσε.
Το είχαμε παρέα πάνω κάτω.

Το χάρηκα.

Ωραία ήταν.

Όταν εγώ έφυγα τέλος.
Ο Χαρης όμως δεν τελειώνει.
Έχει υποχρεωσει απέναντι του.

Να.....Αυτό είναι όλο.

Δεν κάνουν όλοι για σκυλί.
Όπως δεν κάνουν όλοι για γονείς.

Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα.
Το σκυλί είναι ένα εργαλείο στο κυνήγι.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Έχει ψυχή.
Οπότε δεν μπορεί να το παίρνει κανεις για να του φέρεται ως εργαλείο.

Αυτό είναι το πιο βασικό.

Μετά ο χορός ο χρόνος και το χρήμα.

Τα τελευταία βρίσκονται.....το να του φέρεσαι όπως πρέπει δεν βρίσκεται.
Πρέπει να το χεις.

Κυνηγι χωρις σκυλο...
Γαμησι χωρις μουνι!!!!!
Σου βγάζω το καπέλο και μόνο που το σκέφτηκες κ' έκανες τέτοια παρομοιωση...χαχαχα ωραίος...

Back