Μπα...Δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό.Τίποτα βρε Στέλιο ,μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός το ότι υπάρχουν μαύροι σωλήνες ύδρευσης σε ένα πλάνο που βέβαια δεν προλαβαίνει την πέρδικα ,ίσως να βιάστηκα να γράψω φίλε μου .
Μπα...Δεν νομίζω να έχει να κάνει αυτό.Τίποτα βρε Στέλιο ,μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός το ότι υπάρχουν μαύροι σωλήνες ύδρευσης σε ένα πλάνο που βέβαια δεν προλαβαίνει την πέρδικα ,ίσως να βιάστηκα να γράψω φίλε μου .
Εσυ τώρα που το ξαναδιαβάζεις το μνμ σου,αισθάνεσαι όμορφα;;Μου αρεσει ο τιτλος του θεματος. Μπορει να γινει και ρητο για καποιους.
Κυνηγι χωρις σκυλο...
Γαμησι χωρις μουνι!!!!!
Μη παρεξηγηθει κανενας, πλακα κανω, αλλα το ρητο τα σπαει, ετσι???
Κοίταξε φίλε Γιάννη και εγώ φέτος χωρίς σκυλί κυνηγάω. Ωραία είναι. Αν πετύχει το κυνήγι τυφλα να έχει το σκυλί φιλεΜου αρεσει ο τιτλος του θεματος. Μπορει να γινει και ρητο για καποιους.
Κυνηγι χωρις σκυλο...
Γαμησι χωρις μουνι!!!!!
Αν θιχτηκες, σου ζητω συγνωμη, εξαλου το δηλωσα πως το ςγραψα για καλαμπουρι. Και ναι, οσες φορες και να το διαβασω την ιδια αισθηση μου κανει.Εσυ τώρα που το ξαναδιαβάζεις το μνμ σου,αισθάνεσαι όμορφα;;
Αν αγαπάς τα σκυλιά και το κυνήγι η επιτυχία θα έρθει.Δεν είναι κάτι δύσκολο για να μην τα καταφέρνεις.Αν πάρεις και το πετύχεις θα δεις μετά πόσο σημαντικό είναι και θα λες τι βλακεία έκανα τόσο καιρό που δεν είχα σκύλο και ότι το κυνήγι ό,τι να είναι αυτό χρειάζεται σκύλο.Το κυνήγι χωρίς σκύλο είτε από ανάγκη είτε από επιλογή είναι μια τεχνική δύσκολη, λίγοι τα καταφέρνουν, θέλει γνώσεις. Εγώ είμαι από αυτούς που δεν τα καταφέρνουν και ελπίζω σύντομα να έχω ένα σκυλάκι. Εύχομαι πάντα χαρές και επιτυχίες στους φίλους που τα έχουν βρει με αυτόν τον τρόπο κυνηγίου.
Φίλε Στέλιο όσοι κυνηγάμε με σκύλο είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την ευχαρίστηση του να θυρευσουμε μια πέρδικα η μία μπεκάτσα χωρίς σκύλο ,εγώ τώρα που έχω άπειρο σκυλί έχω τουφεκισει δύο μπεκάτσες στην δεύτερη μπρογκα του σκύλου και άλλες δύο φερμαριστες από σκύλο του φίλου μου ,ε δεν χάρηκα κανένα πουλί όσο θα ήθελα ,όταν ο σκύλος μου ,ο δικός μου σκύλος μου δώσει την ικανοποίηση της Φέρμας και ας χάσω το πουλί θα το χαρώ πολύ περισσότερο .Ο σεβασμός φίλε μεταξύ των κυνηγών υπάρχει ανεξάρτητα με τον τρόπο κυνηγιού και είναι εξαρτώμενος από την ποιότητα του ανθρώπου και όχι από τον τρόπο που κυνηγάει ο καθένας μας .Ο πραγματικός σκυλάς όπως λες δεν είναι ότι δεν σέβεται ως άνθρωπο και ως κυνηγώ κάποιον που δεν κυνηγα με σκύλο ,απλά δεν του αρέσει δεν τον ευχαριστεί αυτου του ειδους η θύρευση .Μιλάω γενικά έτσι και όχι επί προσωπικού .Όπως αγαπάει και όπως βολεύεται κάνεις παιδιά.
Εγώ ζηλεύω και χαίρομαι τα σκυλιά το συναδέλφων αλλά ποτέ θα έπερνα ένα για κυνήγι.
Το τι κάνω εγώ δεν σημαίνει ότι είναι το σωστότερο αλλά είναι το καλύτερο για εμένα.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τρέχουν τα σάλια μου όταν βλέπω σκυλιά συναδέλφων που ζωγραφίζουν.
Όπως όμως εγώ χαίρομαι τους σκυλαδες έτσι θέλω και οι σκυλαδες να με σέβονται και ας μη με χαίρονται που κυνηγάω χωρίς σκύλο.
Απλά και όμορφα είναι τα πράγματα.
Η ξεροκεφαλιά και ο εγωισμός τα κάνουν δύσκολα.
Καλά τα λες.Φίλε Στέλιο όσοι κυνηγάμε με σκύλο είναι δύσκολο να κατανοήσουμε την ευχαρίστηση του να θυρευσουμε μια πέρδικα η μία μπεκάτσα χωρίς σκύλο ,εγώ τώρα που έχω άπειρο σκυλί έχω τουφεκισει δύο μπεκάτσες στην δεύτερη μπρογκα του σκύλου και άλλες δύο φερμαριστες από σκύλο του φίλου μου ,ε δεν χάρηκα κανένα πουλί όσο θα ήθελα ,όταν ο σκύλος μου ,ο δικός μου σκύλος μου δώσει την ικανοποίηση της Φέρμας και ας χάσω το πουλί θα το χαρώ πολύ περισσότερο .Ο σεβασμός φίλε μεταξύ των κυνηγών υπάρχει ανεξάρτητα με τον τρόπο κυνηγιού και είναι εξαρτώμενος από την ποιότητα του ανθρώπου και όχι από τον τρόπο που κυνηγάει ο καθένας μας .Ο πραγματικός σκυλάς όπως λες δεν είναι ότι δεν σέβεται ως άνθρωπο και ως κυνηγώ κάποιον που δεν κυνηγα με σκύλο ,απλά δεν του αρέσει δεν τον ευχαριστεί αυτου του ειδους η θύρευση .Μιλάω γενικά έτσι και όχι επί προσωπικού .
Φίλε τα λες καλά και ξέρεις πολλά.
Και δεν λέω για άλλους σου λέω και για την δικιά μου καμπούρα..
Μια τέτοια μέρα φέτος στην Περδικα της άκουσα της βρήκα της ντουφεκισα τής είδα και το είπαν ξανα πηγα και τα ξανα σήκωσα.. το αποτέλεσμα τα σκυλιά 0 και εμένα και του φίλου μου πειρε ο φιλος Μια περδικα και ένα λαγό.. και για εμένα ήταν μια μέρα ΧΩΡΊΣ ΣΚΥΛΙΆ και ΧΩΡΊΣ ΣΚΥΛΙΆ εχω δει πολλούς αλλα να τα έχουν στα πόδια τους αρα εσυ το ξέρεις ότι δεν έχεις και περιμένεις από τον εαυτό σου εμείς; ; άραγε οι σκυλαδες για ποιο λόγο να πούμε για εσάς; ;;
Σου βγάζω το καπέλο και μόνο που το σκέφτηκες κ' έκανες τέτοια παρομοιωση...χαχαχα ωραίος...Μου αρεσει ο τιτλος του θεματος. Μπορει να γινει και ρητο για καποιους.
Κυνηγι χωρις σκυλο...
Γαμησι χωρις μουνι!!!!!