Κινητική Ενέργεια - Διάτρηση - Τραυματικό σοκ

Λεο στο 36ρη διαμετριμα θερηζη η ssb150. Για την διατριση στα 45 μετρα αδηκεολογητη στο 12 ρη,δεν τρηπισε τα φηλα???

Κουζουλε μου....Εγω δεν διεκδικω το αλαθητο....Αυτα εδωσαν οι δικες μου δοκιμες....Θελεις να ηταν χοντρο
το εξωφυλλο και δεν τρυπησε ???
Εαν δεν ειχε εξωφυλλο το βιβλιο ....θα τρυπαγε σελιδες ?? Δεν το ξερω... Οτι βγαζουν οι δοκιμες αυτο
ανεβαζω....Στο φιναλε φιναλε καντε δικες δοκιμες ωστε να εχουμε μετρο συγκρισης...
Αυτο εδωσε ομως.....και αυτο ανεβασα....φιλε !!! :)

ΥΓ. Ξερεις...υπαρχει και εναλλακτικη λυση.....Σταματαω να ανεβαζω τις οποιες δοκιμες...και τα κραταω ολα
για παρτη μου...
Και ετσι δεν χρειαζεται να ''απολογουμε'' σε κανεναν ..... !!!:):cool:

Σε 12ρη με 68,50 καληκα και 688 2,10χ36 με τασκοφ16 αστερη στα 57,50
Σε magnum 688 2,25χ40+2 γρ αλευρη τασκοφ 16 αστερη στα 63

''Αργά'' και τα δυο σεταπ...ειδικοτερα στο πρωτο εισαι κατω απο τα 400μ/δ... στα 390μ/δ εισαι.

Η SSB Θελει φορτωμα για να βγαλει ταχυτητες...
Το σεταπ της ''διατρησης'' ειναι στο 2,15 με 688 στα 57,3... και εδωσε V1,5-405m/s !!!

Κουζουλε μου....Εγω δεν διεκδικω το αλαθητο....Αυτα εδωσαν οι δικες μου δοκιμες....Θελεις να ηταν χοντρο
το εξωφυλλο και δεν τρυπησε ???
Εαν δεν ειχε εξωφυλλο το βιβλιο ....θα τρυπαγε σελιδες ?? Δεν το ξερω... Οτι βγαζουν οι δοκιμες αυτο
ανεβαζω....Στο φιναλε φιναλε καντε δικες δοκιμες ωστε να εχουμε μετρο συγκρισης...
Αυτο εδωσε ομως.....και αυτο ανεβασα....φιλε !!! :)

ΥΓ. Ξερεις...υπαρχει και εναλλακτικη λυση.....Σταματαω να ανεβαζω τις οποιες δοκιμες...και τα κραταω ολα
για παρτη μου...
Και ετσι δεν χρειαζεται να ''απολογουμε'' σε κανεναν ..... !!!:):cool:
Δεν το ειπα για να σε προσβαλο Νικολα το αντηθετο μαλιστα,βγαζουμε σημπερασματα,απλος επεσα απο τα σηνεφα σε αυτα τα μετρα με αυτην την ταχητιτα να τριπηση τοσο.εχω δει τρελα πραγματα,ταχητιτες νορμαλ 380 ας πιυμε μετρα με βαρβατες μενουσες και αλες με 420 με ψοφιες μενουσες.με αλιοση σκαγιον μηδεν με αλευρη χονδρα σκαγια και η δυο.να μου πης που οφηλετε??δεν ξερο πηθανον απο την μπαρουτη.αλη μπαρουτη σε μαρκα το ενα αλη το αλο

''Αργά'' και τα δυο σεταπ...ειδικοτερα στο πρωτο εισαι κατω απο τα 400μ/δ... στα 390μ/δ εισαι.

Η SSB Θελει φορτωμα για να βγαλει ταχυτητες...
Το σεταπ της ''διατρησης'' ειναι στο 2,15 με 688 στα 57,3... και εδωσε V1,5-405m/s !!!
Αναλογα πιο.λοτ το λοτ που εχω ειναι δηναμητης,καρατσεκαρισμενο απο πολους.με 2,20 οι καληκες κοβοταν η μιση και η τουφεκια ειταν στερεοφονικη

Δεν το ειπα για να σε προσβαλο Νικολα το αντηθετο μαλιστα,βγαζουμε σημπερασματα,απλος επεσα απο τα σηνεφα σε αυτα τα μετρα με αυτην την ταχητιτα να τριπηση τοσο.εχω δει τρελα πραγματα,ταχητιτες νορμαλ 380 ας πιυμε μετρα με βαρβατες μενουσες και αλες με 420 με ψοφιες μενουσες.με αλιοση σκαγιον μηδεν με αλευρη χονδρα σκαγια και η δυο.να μου πης που οφηλετε??δεν ξερο πηθανον απο την μπαρουτη.αλη μπαρουτη σε μαρκα το ενα αλη το αλο
Μήπως Γιάννη...η ομαλή, προοδευτική εκκίνηση των σκαγιών μέσα στα όρια πάντα της σωστής καύσης της πυρίτιδας;

Κουζουλε...κατσε καλα.....το ξερω οτι δεν το ειπες για να με προσβαλεις...
Απο την αλλη βρε φιλε....αυτο εδωσε....αυτο ανεβασα....Δεν εχους λογους να ''παραμυθιασω'' κανεναν...
Καντε και δικες σας δοκιμες....ανεβαστε τες....να βρουμε ακρη...
Ολα παιζουν ρολο....Οχι μονο οι μπαρουτες....

Να θυμασαι...οτι λεω το τεκμιριωνω....και παντα εχω και εναν ΑΣΣΟ στο μανικι...

ΥΓ.Πριν μια ωρα γυρισα απο δοκιμες....Δοκιμασα παλι τα Ν6 στα 50 και στα 60 πραγματικα μετρα...μετρησα
και διατρηση...

Σεταπ...Α1 - CX2000-1,70X33-DRAGO20 -N6 - 68,5- 57. Aπλα σκαγια χωρις αλευρι...
Το τι ειδαν τα ματακια μου...δεν θα σας πω....Οχι απο εγωισμο....αλλα καντε και εσεις καμια δοκιμη
να εχουμε σωστες εικονες...
Και παλι λεω....δεν διεκδικω το αλαθητο !!! :)

Απο την αλλη βρε φιλε....αυτο εδωσε....αυτο ανεβασα....Δεν εχους λογους να ''παραμυθιασω'' κανεναν...

ΥΓ.Πριν μια ωρα γυρισα απο δοκιμες....Δοκιμασα παλι τα Ν6 στα 50 και στα 60 πραγματικα μετρα...μετρησα
και διατρηση...

Το τι ειδαν τα ματακια μου...δεν θα σας πω....Οχι απο εγωισμο....αλλα καντε και εσεις καμια δοκιμη
Νίκο...Έχεις μετρήσει ταχύτητες στο σεταπ με την Α1;

Λογο αδειας που δεν εβγαλα ακομα,δοκημες γιοκ,απο της 15 και μετα θα αρχησο να ανεκατεβο παλη .big smile. και σημερα 2,3 σεταπ που δοκημασαμε με αλονου οπλα ειταν εγω δεν κρατουσα,δοκημασε εργοστασιακα στο 12ρη και 3 σεταπ δηκαμου στο 36ρη.1 με Αο το οπιο σκορπησε στα 17 γρ που εκοψε τον καληκα,και αλα δυο με την βιτραουορη 110 η οπια ειθελε κιαλο καμποσο φορτομα στα 19γρ magnum διατριση μηδεν και τουφεκιες κλανιες.τα σεταπ 0,85χ19 και 1χ19.θελη ψαξημο πολη αυτη αποτη υπολογηζο 1,20χ19 το ληγοτερο.αναμενετε

και διατρηση...

Στα 60m με τα #6 δεν θα τρύπησε κανένα το βιβλίο ούτε λίγο.
Απλώς σημάδια θα φαίνονταν.

Νίκο...Έχεις μετρήσει ταχύτητες στο σεταπ με την Α1;

Ναι Σπυρο μου...εχω μετρησει αρκετα...
Απο 1,55χ31 Ν8,5 -στα 56,5 μεχρι και το 1,70Χ33 τα σημερινα...1,60- 1,65χ32 αστερι το ιδιο σε ρελι με
τζαμακι το ιδιο σε καλυκα 68,5 -63 και 65,4 -60...με διαφορετικα βυσματα...και διαφορετικα κλεισιματα..
Εαν σε ενδιαφερει καποιο πες μου να σου πω τι βγαζει...
Αυτο που εχω προσεξει...αλλαζει ''πολυ''....αναλογα το υψος κλεισιματος...και εχει διαφορετικες ταχυτητες
αναλογα το βυσμα...
Αυτο βεβαια συμβαινει στις περισσοτερες...

Στα 60m με τα #6 δεν θα τρύπησε κανένα το βιβλίο ούτε λίγο.
Απλώς σημάδια θα φαίνονταν.

Βασιλη....εμενα με ξερεις φιλε...και ξερεις και τι ''καπνο φουμαρω''....Εννοω...δεν λεω ψεματα ποτε...
Ποιος ο λογος αλλωστε ??? !!!!
Ανεβασα την δοκιμη με το σκαγια καρφωμενα στο εξωφυλλο...Ποσο χοντρο και τι σκληροτητα χαρτιου
ειχε κανεις μας δεν ξερει...ουτε εγω ο ιδιος...Το σωστο ειναι να δοκιμαζουμε σε κολλες Α4...Εμ' ελα που τις
εφτασαν 7 ευρω το πακετο...ποσο πρεπει δλδ εμενα να μου στοιχιζει καθε δοκιμη ??
Και για να αποδειξω τι ??
Αυτο που θελω να δω εγω...το βλεπω και στο βιβλιο...
Καποτε μου ειχες πει...και ειχες δικιο....κοβε τα εξωφυλλα....Και αρχισα και το εκανα...
Σημερα στα 50 μετρα εβαλα ενα βιβλιο χωρις εξωφυλλο...οκ...τι σκληροτητα ειχαν τα φυλλα του ??
Κανεις δεν ξερει...Ωστοσο τρυπησε 3 φυλλα δλδ 0,35 του χιλιοστου....και τι εγινε ??? Εαν το βιβλιο ειχε αλλη
ποιοτητα χαρτιου...ισως να περναγε 5-6 ή και κανενα...!!!
Δλδ τα πραγματα ειναι λιγο ''ρευστα''....Αυριο μπορει καποιος αλλος φιλος...να δοκιμασει σε ''τσιγαροχαρτο''...
και να λεει ....ω ρε φιλε,,,,,ξεσκισε η διατρηση...
Θα κλεισω το σεντονι...γιατι βαριεμαι να γραφω ...
Μονο αυτο θα πω....Τα 60 μετρα...ειναι ονειρο απατηλο απο αυτα που ειδα φιλε !!!

Back